Workshop

Een workshop is een manier van lesgeven waarbij de deelnemers actief betrokken worden. Door middel van ervaringsgericht leren krijgen de deelnemers kennis over het onderwerp van de workshop. Een workshop kan één of meerdere dagen plaatsvinden.  De workshopleider legt uit en stuurt de deelnemers aan. Dit kan door middel van activiteiten of door het starten van een discussie, met als doel het oefenen en verbeteren van vaardigheden. Desgewenst kan na afloop een evaluatie plaatsvinden. Op deze website vind je bijzondere en inspirerende workshops, gericht op de zakelijke markt.

Workshops voor bedrijven

Via internet worden heel veel workshops aangeboden. Vaak gericht op ontspanning en gezelligheid. Op deze site vind je workshops welke zijn ontwikkeld voor bedrijven. Workshops gericht op het verbeteren van de samenwerking, de communicatie binnen teams, leiderschap of als zinvolle vergaderbreak. Bekijk hier alle workshops.

Workshop in Amsterdam of Friesland

Zoek je een workshop in Amsterdam, Friesland of bijvoorbeeld Zeeland? De workshops op deze website kunnen op iedere gewenste locatie verzorgd worden. Dit kan bij het bedrijf zelf, mits hier voldoende ruimte aanwezig is. Wanneer er bij het bedrijf geen ruimte of mogelijkheden zijn, beschikken wij over meer dan 250 workshoplocaties in Nederland en België. 

Workshop op locatie

Wij helpen graag en gratis met het vinden van de best passende locatie voor jullie workshop. Op deze website vind je meer dan 250 locaties waar jullie workshop kan plaatsvinden, maar een locatie naar eigen keuze kan uiteraard ook. We kunnen de workshops op iedere gewone, unieke of originele locatie verzorgen. Wat denk je bijvoorbeeld van een teambuilding met roofvogels in een voetbalstadion? Of schapendrijven op het strand? We denken graag met je mee om jullie workshop tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.

Training

De workshops die we aanbieden zijn uitstekend geschikt om in te zetten ter ondersteuning van een training. Vooraf vindt een intake-gesprek plaats, waarbij de doelen worden besproken. De actviteiten kunnen de training versterken en aanvullen. Hieronder vind je een aantal thema's voor trainingen, met daarbij passende workshops:

Samenwerken en Leiderschap 
Workshop schapendrijvenWorkshop met Roofvogels
Een inspirerend dagprogramma waarbij schapen, honden en roofvogels aanzetten tot samenwerken, leiding geven en ontvangen.

Samenwerken en Persoonlijke Ontwikkeling
Workshop schapendrijven & Workshop spiegelen met honden
Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, waarbij een hond fungeert als je eigen coach. De schapen laten je vervolgens zien waarom samenwerken noodzakelijk is voor het behalen van resultaat.

Persoonlijke Ontwikkeling & Grenzen Verleggen
Workshop spiegelen met honden & Workshop met Roofvogels
Een spoor naar je eigen ontwikkeling met een hond als je eigen, persoonlijke trainer. In een spannend spel met roofvogels wordt je vervolgens uitgedaagd om je persoonlijke grenzen te verleggen.

Samenwerken en Communicatie
Workshop Katapult/Brug Bouwen & Workshop Blind Boogschieten
Samen gaan voor hetzelfde doel, alle neuzen dezelfde kant op. Dat lukt alleen als iedereen hoort en gehoord wordt…

Teambuilding, Leiden en Laten Leiden
Workshop Schermen & Workshop Percussie maatje meer
Ga je de strijd aan of kies je voor een gezamenlijk doel? Laat je leiden door de energie van de groep en ervaar de kracht van een ultiem, gezamenlijk eindresultaat.

Omgaan met druk
Workshop Tai Chi & Workshop Schermen
Via ontspanning, rust en verbinding vallen de maskers af en treed je je tegenstander met open vizier  tegemoet.

Energiek omgaan met weerstand
Workshop Percussie & Workshop Spelen met Energie
Een indrukwekkende ervaring waarbij je ongekende mogelijkheden in jezelf ontdekt. Negatieve energie komt vanaf deze dag niet meer voor in je team.

Leuke, bijzondere en inspirerende workshops

Voor leuke, inspirerende en bijzondere workshops ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier alle mogelijke activiteiten en workshops. Alle activiteiten zijn geschikt als bedrijfsuitje, teambuildingactiviteit of inspirerende vergaderbreak. De workshops op deze website kunnen op vrijwel iedere locatie verzorgd worden. Wil je graag een voorstel op maat voor jullie workshop? Neem dan contact met ons op. Wij wensen jullie alvast een onvergetelijke workshop toe!