Seminar

Seminar

Moet je een seminar organiseren en kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? We helpen je graag met het vinden van mooie locaties en het regelen van bijzondere workshops voor jullie seminar. Bekijk alvast 400+ unieke locaties op de mooiste plekken in Nederland of maak een keuze uit onze 40 workshops.

Seminar organiseren

Bekijk hieronder onze collectie met mooie locaties voor jullie seminar. Op iedere locatie kan naar wens een workshop bijgeboekt worden. Wil je snel weten welke locaties nog beschikbaar zijn? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord. Je ontvangt per ommegaande reacties van mooie seminar-locaties.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Wat is een seminar?

Een seminar is een bijeenkomst of evenement waarbij mensen bijeenkomen om te leren over een bepaald onderwerp of om zich te ontwikkelen in hun werk of persoonlijke leven. Een seminar met een wetenschappelijk karakter wordt ook wel symposium of conferentie genoemd. Seminars kunnen worden gehouden in een vergaderzaal, conferentiecentrum, hotel of zelfs online. Seminars kunnen vaak duren van een paar uur tot een paar dagen, afhankelijk van het onderwerp en de doelen van het seminar. Ze kunnen ook worden georganiseerd door een bedrijf, een organisatie of een individu. Wij helpen graag met de organisatie van ieder seminar. Op deze pagina vind je alvast een aantal locaties waar jullie seminar zou kunnen plaatsen. Op iedere locatie kunnen wij aanvullende workshops en activiteiten verzorgen.

Workshop

Een seminar wordt vaak aangevuld met een workshop. Belangrijk is dat het onderwerp van de workshop naadloos aansluit en een bijdrage levert aan het onderwerp van het seminar. Op deze website vindt je alvast tal van inspirerende workshops welke ingezet kunnen worden tijdens een seminar.  

Online seminar

Een online seminar is een online presentatie over een actueel onderwerp. Deelnemers kunnen het online seminar eenvoudig volgen via hun eigen laptop of tablet, gewoon vanuit huis of kantoor.

Webinar

Een webinar (of online seminar) is een live online uitzending die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. Bij een webinar worden veel tijd en kosten bespaart. Deelnemers kunnen actief betrokken worden door middel van live-chat gesprekken. Op universiteiten wordt steeds meer gebruik gemaakt van webinars. Deze webinars bevatten vele interactieve elementen, zoals polls en de eerder genoemde chat, waardoor studenten live en actief betrokken worden bij het onderwerp. Het webinar ontvangt hoge beoordelingen van zowel de organisatoren als van de deelnemers.

Locaties en workshops voor seminars

Via deze website kan je inspiratie opdoen voor locaties en workshops voor seminars. Heb je hulp nodig bij de organisatie of wil je een objectief en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en gratis met het organiseren van een geslaagd seminar.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.