Conferentieruimte

Conferentieruimte

Het organiseren van jouw conferentie start met het zoeken naar een geschikte en inspirerende conferentieruimte. Het liefst natuurlijk een conferentieruimte die centraal gelegen is, makkelijk bereikbaar via de weg en het openbaar vervoer.

Conferentie-benodigdheden

Naast de ligging hoort een conferentieruimte natuurlijk geschikt te zijn voor jouw conferentie. Hierbij kun je denken aan het aantal personen, maar ook bijvoorbeeld de juiste apparatuur, passende catering en misschien zelfs een geschikte plaats om te overnachten.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

De juiste conferentieruimte kiezen

Op deze site vind je een aantal inspirerende en bijzondere conferentieruimtes. Je kunt desgewenst ook zoeken op thema, regio of plaats via onze uitgebreide zoekpagina.

Hulp nodig?

Kun je het toch niet vinden? Plaats je aanvraag op het prikbord. Je ontvangt dan meerdere offertes van beschikbare conferentieruimtes. Liever een voorstel op maat? Neem dan contact op met ons organisatiebureau via de contactpagina.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.