Uitje

Uitje

Uitje regelen voor jullie bedrijf? Bij BuitenBusiness vind je meer dan 400 inspirerende locaties en 40 activiteiten voor een geslaagd bedrijfs uitje. Alle locaties en activiteiten kunnen naar wens gecombineerd worden. Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van unieke uitjes, helpen we je graag om het allerleukste uitje voor jullie team te regelen.

400+ bijzondere locaties voor een uitje

Bekijk hieronder onze collectie met bijzondere locaties voor een uitje. Op iedere locatie kunnen door ons aanvullende workshops worden verzorgd. Hulp of inspiratie nodig? Bel met ons organisatiebureau, we adviseren graag over de leukste uitjes voor jullie team.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Uitje organiseren?

Bij BuitenBusiness vind je unieke locaties en bijzondere activiteiten voor een geslaagd uitje. Bij het organiseren van een uitje komt veel kijken. Allereerst moet er gekeken worden hoeveel deelnemers er zijn en waar het uitje gaat plaatsvinden. Willen jullie het uitje op een externe locatie verzorgen, dan vind je op deze pagina alvast een aantal passende locaties voor de leukste uitjes. Op al deze locaties kunnen wij inspirerende activiteiten verzorgen, maar de activiteiten kunnen ook op jullie eigen locatie worden verzorgd. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat het uitje geheel op maat kan worden ingevuld. Op onze website kun je direct zien of de locatie beschikbaar is en wat jullie uitje gaat kosten.

Locaties & activiteiten voor jullie bedrijfs uitje

Op zoek naar een onvergetelijk uitje voor jullie team dat zowel vermakelijk als leerzaam is? Bij BuitenBusiness bieden we een uitgebreide selectie van workshops en inspirerende locaties die perfect zijn voor teambuilding, plezier en het stimuleren van creativiteit. Heb je hulp nodig bij de organisatie van jullie bedrijfsuitje? Neem contact op met ons organisatiebureau, we helpen je graag.

Waarom kiezen voor onze workshops en locaties:

Onze workshops en locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om een unieke en boeiende ervaring te bieden voor jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een creatieve workshop om de teamgeest te versterken, een culinaire ervaring om smaken te ontdekken, of een outdoor avontuur om de band tussen teamleden te versterken, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw bedrijfsuitje. Alle locaties en workshops kunnen naar wens worden gecombineerd, zo kun je altijd een uitje regelen bij jou in de buurt.

Onze aanpak:

Bij BuitenBusiness geloven we in maatwerk als het gaat om uitjes. Daarom werken we nauw samen met jou om een programma samen te stellen dat aansluit bij de doelstellingen en interesses van jouw team. Of je nu kiest voor een workshop op één van onze locaties of op je eigen locatie, wij zorgen ervoor dat elk detail wordt verzorgd, zodat jij en je team kunnen genieten van een naadloze en memorabele ervaring.

Voordelen van onze diensten:

  • Stimuleert teambuilding en samenwerking
  • Verhoogt de motivatie en betrokkenheid van teamleden
  • Bevordert creativiteit en probleemoplossend vermogen
  • Versterkt de band tussen teamleden
  • Biedt een ontspannen en plezierige sfeer

Outdoor uitjes

BuitenBusiness is specialist in het verzorgen van outdoor uitjes. Onze workshops vinden bij voorkeur buiten plaats, heerlijk in de frisse lucht. De locaties die we aanbieden liggen op de mooiste plekken midden in de natuur en bieden voldoende buitenruimte voor een outdoor-avontuur. Zo wordt jullie uitje een echt outdoor-beleving! Ken jij nog mooie locaties of activiteiten voor een uitje in jouw omgeving?  Laat het ons weten zodat we jouw favoriete uitjes kunnen delen met anderen.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.