De grootste vergaderlocaties > 150 personen
De grootste vergaderlocaties > 150 personen

De grootste vergaderlocaties > 150 personen

Een vergadering, evenement of congres organiseren voor een grote groep van meer dan 150 personen? Bekijk onze grootste vergaderlocaties voor grote groepen. De locaties op deze pagina beschikken over grote vergaderruimtes waar je met minimaal 150 personen kunt vergaderen. Vergaderen en overnachten met meer dan 150 personen? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina. Zoek je een grote vergaderlocatie voor groepen van 75 tot 150 personen? Bekijk dan onze pagina met middelgrote vergaderlocaties.

Grote vergaderlocaties en evenementenlocaties voor groepen > 150 personen

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Grote vergaderlocaties en evenementenlocaties voor meer dan 150 personen

Op zoek naar een indrukwekkende en ruime locatie voor jouw grootschalige vergaderingen en evenementen met meer dan 150 personen? Ontdek onze uitgebreide selectie van grote vergader- en evenementenlocaties die zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

  1. Ruimte voor grote groepen: Onze grote vergader- en evenementenlocaties bieden voldoende ruimte voor grootschalige bijeenkomsten, conferenties, beurzen, en meer. Met capaciteit voor meer dan 150 personen kunnen we zelfs de grootste evenementen accommoderen, zodat je met een gerust hart al jouw gasten kunt uitnodigen.
  2. Flexibele opstellingen: Dankzij de ruime opstellingsopties en configuraties kunnen onze locaties worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu kiest voor een theateropstelling voor grootschalige presentaties, een beursopstelling voor exposities, of een banketopstelling voor galadiners, wij zorgen ervoor dat de ruimte perfect aansluit bij jouw evenement.
  3. State-of-the-art voorzieningen: Onze grote vergader- en evenementenlocaties zijn uitgerust met geavanceerde audiovisuele apparatuur, draadloze internetverbindingen en moderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Met professionele technische ondersteuning en uitgebreide cateringdiensten garanderen wij een hoog niveau van service en kwaliteit.
  4. Centrale ligging: Gelegen op strategische locaties door heel Nederland bieden onze grote vergader- en evenementenlocaties gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen, treinstations en luchthavens. Of je nu lokale deelnemers samenbrengt of gasten verwelkomt vanuit andere steden of zelfs landen, onze locaties zijn goed bereikbaar en bieden voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten.
  5. Professionele ondersteuning: Met een ervaren en enthousiast team staan wij klaar om te helpen bij het plannen en organiseren van jouw evenement, van begin tot eind. Onze experts zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het hosten van een onvergetelijke ervaring voor al jouw gasten.

Kies voor een grote vergaderlocatie of evenementenlocatie die voldoet aan al jouw eisen en verwachtingen. Neem vandaag nog contact met ons op om een van onze ruime en indrukwekkende locaties te reserveren voor jouw volgende grootschalige evenement!

Teambuilding activiteiten voor grote groepen vanaf 150 personen

Op alle locaties kunnen wij aanvullende activiteiten verzorgen voor jullie evenement of heidag. Onderstaande activiteiten zijn geschikt voor grote groepen van meer dan 150 personen:

Haka workshop
Kaaskoppen Competitie
Expeditie Robinson Team Survival
Archery Tag
Workshop Schermen

Meer activiteiten voor grote groepen kun je vinden op onze pagina met vergaderbreaks.

Snel een grote vergaderlocatie vinden?

Wil je snel weten welke grote locatie beschikbaar is voor jullie evenement of vergadering? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord. Je ontvangt per ommegaande reacties van de allermooiste grote vergaderlocaties in Nederland.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.