Metaal Kathedraal

Metaal Kathedraal

Utrecht
Utrecht
150
 personen
0
 kamers
8.3
 uit 
8
 reviews

Metaal Kathedraal

Metaal Kathedraal in Utrecht. Geen typische BuitenBusiness-locatie, hier vergader je namelijk niet alleen met een grasspriet tussen je tenen, maar wellicht staan deze ook op het menu! Zeker een bijzondere, grens-verleggende plek.

Duurzame, circulaire locatie

Voorheen een neogotische kerk, later een metaalfabriek en nu Metaal Kathedraal: kennis en kunstcentrum voor dagelijks circulair leven. Het nieuwe mekka voor Utrechtse kunstenaars en creatievelingen die zich met duurzaamheid bezig houden en een unieke locatie voor een zakelijke bijeenkomst. In en om het bizarre maar prachtige pand vind je diverse ruimtes, die voor allerlei doeleinden te gebruiken zijn. Metaal Kathedraal is een groene en circulaire locatie. De verzorging van de maaltijden is plant-based (vegetarisch) en biologisch, het gebouw verzorgt zijn eigen energie-voorziening middels zonnepanelen, de inrichting is volledige vintage industrieel en bio-gas installaties en afvalstromen worden zo veel mogelijk duurzaam beheerd. Hier is het mogelijk om zelf pizza's te bakken in de buitenkeuken en om een frisse wind door de organisatiestructuur te laten waaien, door samen met de poten in de honing (bijencultuur workshop) of in de kruidentuin-grond te wroeten. De kunstinstallaties spreken de kracht van je verbeelding aan voor duurzame ontwikkeling en verandering. Deze sfeer van 'mogelijk maken' moet je gewoon zelf ervaren. 

Sprookjesachtig pand in het hart van Nederland

Metaal Kathedraal is een sprookjesachtige locatie en het is moeilijk om haar mogelijkheden in één zin te noemen. Een uniek, sferisch, monumentaal pand in het hart van Nederland. Er worden diverse ruimtes beschikbaar gesteld, zowel binnen als buiten om je vergadering, training, diner of feest te organiseren. Elke ruimte heeft een zijn eigen unieke sfeer!

Bijzondere vergaderruimtes met een unieke sfeer

Deze inspirerende locatie biedt tal van mogelijkheden voor een vergadering, brainstorm, training of workshop. Je bijeenkomst vindt plaats in De Buijck, het Hemelryck, Hollandia, Het Voorportaal, De Dome of Het Bramenbosch. Het Hemelryck is gelegen in de nok van de kerk en beschikt over een unieke, monumentale setting van vergane glorie en nostalgie. Een geweldige en unieke ruimte! De Buyck is een industriële ruimte die deccenia lang gebruikt is als metaalfabriek. Monumentale kerkmuren vertellen verhalen uit deze tijd. De Dome is een bijzondere, ronde ruimte van ca. 60 m2 met een prachtige hangende haard en een eigen terras. Vanuit deze ruimte kijk je uit op Metaal Kathedraal. Ook is er nog het Voorportaal; een kleine en intieme ruimte, die zweeft tussen de aloude kerk en fabriek. Hier sprak de pastoor vroeger tot zijn publiek, nu kan je er terecht voor een kleinschalige bijeenkomst. Gezamenlijk bieden de ruimtes de mogelijkheid tot plenaire bijeenkomsten en verschillende break-out sessies. 

Heel veel buitenruimte in hartje Utrecht

Vanuit De Buyck leiden openslaande kerkdeuren naar de buitenruimte Het Bramenbosch,een groot buitenterrein met wilde natuur, fruitbomen, bramen en brandnetels, met daarin diverse ateliers, workshopruimtes engrote vuurplaatsen. Hier vergader je met een grasspriet tussen je tenen, met uitzicht op weilanden en koeien. Het Bramenbosch leent zich goed voor vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten van BuitenBusiness. Kijk voor alle inspirerende teambuildingactiviteiten op onze activiteitenpagina. Ook Metaal Kathedraal zelf biedt verschillende workshops aan. Neem hiervoor contact met ons op.

Vergaderen zoals jij dat wil

Deze bijzondere vergaderlocatie beschikt over allerlei faciliteiten, zoals audio, video, tafels, stoelen, div. inrichtingen, een keuken, cateraars, vrij Wifi, vuurplekken, open haarden, toiletten, parkeerplaatsen, locatie managers, Vuurmeesters, entertainment en nog veel meer. De ruimtes worden 7 dagen per week verhuurd, voor zowel kleine als grote groepen. Je bent vrij om zelf voor een vegetarische/ biologische cateraar te zorgen of dit uit te besteden aan de beheerders van de locatie. 

Bijzonder vergaderen in het hart van Nederland

Kortom, ben je op zoek naar een unieke, anders-dan-anders vergaderlocatie, dan ben je bij Metaal Kathedraal aan het juiste adres! De bijzondere ruimtes zorgen voor een unieke sfeer en geven je bijeenkomst nét dat beetje extra. Daarnaast is Metaal Kathedraal zeer centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeren kan op het grote parkeerterrein achter Metaal Kathedraal, waar plaats is voor ca. 60 auto’s. 

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem