Coronaproof vergaderlocaties

Coronaproof vergaderlocaties

Veilig vergaderen tijdens het coronavirus? Onderstaande locaties zijn aangepast naar de richtlijnen van de nieuwe anderhalve-meter-samenleving. Hier kun je veilig vergaderen: er worden extra voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot hygiëne en er is voldoende desinfecterende handgel en zeep aanwezig. De medewerkers maken extra vaak schoon en werken contactloos. Zo kun je toch samenkomen met je collega's of relaties, waarbij minimaal 1,5 meter afstand gewaarborgd wordt. En ook heel fijn: alle locaties liggen midden in de natuur. Midden in het bos, op de hei of in een uitgestrekt weiland: hier vermijd je de drukte. Neem gerust contact op met de locatie van je keuze om de mogelijkheden door te spreken.

Vind snel een coronavrije vergaderlocatie

Wil je snel weten welke locatie nog beschikbaar is en past bij jullie wensen? Plaats je vraag gratis op het prikbord en ontvang direct reacties van beschikbare locaties in je mailbox. Persoonlijk advies of een offerte op maat? Neem dan contact op met ons organisatiebureau.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.