Vergaderparels van Natuurmonumenten

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 11 April 2022

Natuurmonumenten is bij de meeste mensen bekend als organisatie voor het in stand houden van natuurgebieden in Nederland. Maar wist je dat je ook bij Natuurmonumenten terecht kunt om te vergaderen? Deze vergaderparels bevinden zich op unieke plekjes: verscholen tussen bomen, temidden van weilanden of aan een kabbelend beekje. Wil je ook je steentje bijdragen aan het natuurbehoud in Nederland? Kom dan vergaderen op één van de vergaderlocaties van Natuurmonumenten.

Vergaderen met een goed doel

Door haar unieke locaties beschikbaar te stellen als vergaderlocatie, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Wanneer je kiest voor een vergaderruimte van Natuurmonumenten dan help je om Nederland te verrijken met bestaande en nieuwe natuurgebieden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, maar steun je direct een goed doel. Natuurmonumenten werkt graag samen met bedrijven met een groen hart. Meer weten? Hier lees je alles over samenwerken met Natuurmonumenten.

Unieke vergaderparels

De vergaderlocaties van Natuurmonumenten kunnen gerust echte vergaderparels genoemd worden. Ze liggen niet alleen op de mooiste plekken in Nederland, maar zijn ook vaak bijzonder en inspirerend. Kies jij voor een authentieke boerenschuur of een eeuwenoud fort? Of gaat je voorkeur uit naar een bijzonder landgoed of inspirerende buitenplaats? Op onze website hebben we de mooiste vergaderparels van Natuurmonumenten op een rijtje gezet, neem snel een kijkje.

Biologische lunches en wandelingen met de boswachter

De vergaderlocaties van Natuurmonumenten zijn bijna allemaal duurzaam gebouwd en daar passen biologische maaltijden bij. Laat je verrassen door de lekkerste lunches met streekproducten uit de omgeving. En wat is er leuker om na de lunch samen met je team de omgeving te verkennen met de boswachter? Natuurmonumenten biedt kant-en-klare arrangementen aan, eventueel inclusief een vergaderbreak.

Vergaderen op een onbewoond eiland

Ook wanneer je op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie waar je out-of-the box kunt vergaderen, is een vergaderlocatie van Natuurmonumenten een goede keuze. Denk bijvoorbeeld eens aan het eilandje Tiengemeten, onder de rook van Rotterdam. Met het pontje vaar je naar het eiland, waar je in een andere wereld komt. Afgesloten van de buitenwereld kan je hier samen met je team aan de slag.

Vergaderen op een eeuwenoud fort

Zoek je een passende locatie voor jullie strategie-meeting? Dan is Fort Kijkuit een goede keuze. Het Fort staat symbool voor het verdedigen van plannen en het uitvoeren van de beste strategie. Het is centraal gelegen bij Loosdrecht midden in natuurgebied de Vechtplassen. 

Vergaderen tussen historie en natuur

Bij Landgoed Haarzuilens vergader je tussen historie en natuur. Een inspirerende plek met akkers, graslanden en bos. En tussendoor kun je heerlijk wandelen en genieten van de aanwezige bloemen, vlinders en bijen. De locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de A-2 en beschikt over twee vergaderzalen. 

Nog meer vergaderlocaties van Natuurmonumenten

Op deze pagina kunnen we slechts enkele vergaderlocaties van Natuurmonumenten laten zien. Wil je ook de andere vergaderlocaties van Natuurmonumenten leren kennen? Hier vindt je een overzicht van de allermooiste en meeste bijzondere vergaderlocaties van Natuurmonumenten.

Duurzame arrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. De vergaderlocaties van Natuurmonumenten bieden kant-en-klare arrangementen aan inclusief biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. Uiteraard kan ook een lunch verzorgd worden. De lunches bij Natuurmonumenten zijn altijd gezond, biologisch en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd. 

Audio-visuele apparatuur

Uiteraard beschikken de vergaderruimtes over alle benodigde voorzieningen zoals een flipover, beamer en goede WiFi. Per locatie worden aanvullende faciliteiten aangeboden of kan dit ingehuurd worden. Informeer naar de mogelijkheden bij de locatie van je keuze.

Steun de natuur in Nederland

De natuur is er voor jou. De natuur is de tuin voor ons allemaal om in te ontspannen, om geïnspireerd te raken, om simpelweg gelukkig te zijn. Ben jij er ook voor de natuur? Kom dan vergaderen bij Natuurmonumenten. Je bent niet alleen verzekerd van een inspirerende locatie maar je helpt ook om de mooiste natuurgebieden in Nederland in stand te houden.