Kleinschalige vergaderlocaties
Kleinschalige vergaderlocaties

Kleinschalige vergaderlocaties

Op zoek naar een sfeervolle en kleinschalige vergaderlocatie waar je met een kleine groep kunt vergaderen? Bekijk onze unieke collectie met kleinschalige vergaderlocaties en laat je verrassen. De locaties op deze pagina zijn geschikt voor kleine groepen van 10 tot maximaal 30 personen. Op alle locaties kan door BuitenBusiness een vergaderbreak of teambuilding activiteit worden verzorgd.

Kleinschalig vergaderen? Bekijk onze kleinschalige vergaderlocaties:

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Kleinschalig vergaderen?

Bij BuitenBusiness vind je een unieke collectie met meer dan 400+ kleinschalige vergaderlocaties. Hier kun je met een kleine groep terecht voor jullie vergadering, teambuilding, training of heidag. De locaties liggen midden in de natuur en bieden rust, ruimte en privacy voor jullie gezelschap.

Kleinschalige vergaderlocaties

Er zijn vele kleine vergaderlocaties in Nederland, de mooiste en meest inspirerende locaties hebben wij op deze pagina geselecteerd. Voor een kleine vergadering is ook een hotelkamer of suite geschikt, maar de locaties op deze pagina zijn professionele vergader locaties en geschikt voor kleine vergaderingen. Alle accommodaties zijn voorzien van moderne technologie en tools om te vergaderen. Voor kleine gezelschappen kan het fijn zijn om een privé-vergaderlocatie te huren, de mogelijkheden hiervoor staan per locatie aangegeven. Wat de beste vergaderlocatie is voor kleine groepen, hangt af van de behoeften en het doel van de vergadering. Het is belangrijk om een locatie te kiezen die de juiste sfeer creëert en daardoor aansluit bij de doelen van jullie meeting. Om de keuze makkelijker te maken kun je gebruik maken van onze handige zoekfilters. Je kunt ook gratis een vraag op ons prikbord plaatsen, je ontvangt dan per ommegaande reacties van kleinschalige vergaderlocaties in je mailbox.

Vergaderbreaks voor kleine groepen

Op al onze vergaderlocaties kunnen wij een vergaderbreak verzorgen. Locaties en activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd. Ter inspiratie hieronder een aantal vergaderbreaks die geschikt zijn voor kleine groepen: 

Teambuilding schapendrijven

Schapendrijven is lastiger dan je denkt.Tijdens deze enerverende teambuilding activiteit komt het aan op teamwork. Zijnjullie in staat de schapen de juiste kant op te drijven? Dat kan alleen als jeécht samenwerkt. Schapendrijven is dé teambuilding activiteit om te leren hoeje als team beter kunt functioneren.

Haka workshop

Haka is misschien wel de stoerste danster wereld. Denk maar aan het rugbyteam uit Nieuw-Zeeland die voor elkewedstrijd een haka uitvoert. Tijdens deze teambuilding workshop ervaar je hoekrachtig deze ceremoniële dans van de Maori is. Door jullie aanwezige krachtente bundelen, komt er een ongekende energie vrij die je óók kunt gebruiken omjullie bedrijfsdoelen te behalen.

Kaaskoppen Competitie

Een oer-hollands teambuilding spelwaarbij alles draait om samenwerken en kaas. Bouw je eigen kaasdrager, waarbijniets is wat het lijkt. Draag samen de kazen door het parcours, win extrabenodigdheden met de kazenquiz, bewaar je evenwicht bij de kaasbalans en scoorde laatste punten met de enige echte kaasbrug! Samenwerken, teamwork en funinéén!

Boks workshop

Een unieke boksworkshop waarin julliesamen een krachtig team gaan vormen wat letterlijk én figuurlijk tegen eenstootje kan. Deze boksworkshop is ontwikkeld voor bedrijventeams en zorgt vooreen andere kijk op de samenwerking binnen je team. Op energieke en verrassendewijze leer je jezelf én je collega's beter kennen in een geheel andere setting.Ben jij een vechter of duik je liever weg? Durf jij je grenzen aan te geventegenover je collega's? Hoe sterk sta jij in je schoenen? Deze boksworkshopzorgt niet alleen voor meer energie in je team, maar zit ook vol humor enteambonding. De workshop wordt begeleid door ervaren trainers, die allemaalboksen op het hoogste niveau. De boksworkshop kan plaatsvinden op iederelocatie in Nederland.

‍Outdoor teambuilding

Anders-dan-anders teambuilding, hetechte teamwork voor ieder team. Door middel van unieke teambuilding spellen enopdrachten gaan we samen op weg naar een topteam. Voor kleine en grote groepen,mogelijk op iedere locatie. Deze outdoor teamwork werpt een nieuwe kijk op desamenwerking binnen je team.

Workshop Drone Vliegen

Een innovatieve workshop drone vliegen,speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Ervaar het vliegen met dronessamen met professionele drone operators. Vlieg met de allernieuwste high-techdrones, leg een parcours af met hulp van je team met een echte race-drone ofbestuur een drone met alleen je handen.

Teambuilding met Roofvogels

Je moet het maar durven: een gier tussenje benen door laten vliegen of een havik op je arm nemen. Tijdens deze ongewoneworkshop ervaar je roofvogels van heel dicht bij. Je zal veel over dezebijzondere dieren leren en bovenal zal je uitgedaagd worden je grenzen teverleggen.

Workshop Tai Chi

Tai Chi is een hele leuke manier om jedag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak. Ga met elkaar destress te lijf en bevorder je innerlijke rust. Door het beoefenen van Tai Chiword je besluitvaardiger, kom je lekkerder in je vel te zitten en leer je beteromgaan met werkdruk en stress. Zeker weten dat na deze workshop de energie weerstroomt.

Meer vergaderbreaks bekijken? Bekijk onze pagina met vergaderbreaks en teambuilding activiteiten. Wil je een offerte op maat? Neem dan contact op met ons organisatiebureau. Wij adviseren graag over de best passende kleinschalige vergaderlocaties voor jullie groep en kunnen vandaag nog een verrassende offerte in jullie mailbox beloven.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.