Teambuilding in de winter? Ga schapendrijven!

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 20 February 2018

's Winters te koud voor een teambuildingactiviteit in de buitenlucht? Wij vinden van niet... Juist in de winter is het fijn om een intensieve vergaderdag of training te onderbreken met een buitenactiviteit. Een warme winterjas aan, een dikke sjaal om en hup: naar buiten! Eén van onze favoriete activiteiten in de winter is de workshop Schapendrijven. Tijdens deze workshop werken jullie op een originele manier aan de samenwerking binnen jullie team, en ondertussen kunnen jullie genieten van de frisse buitenlucht en een mooi winters landschap. Mogen we jullie meenemen naar buiten?

Het echte teamwork!

Tijdens het schapendrijven gaan jullie heerlijk buiten in de natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine, op een onvergetelijke wijze met de schapen en de honden aan het werk. Op een ontspannen en originele manier gaan jullie leren hoe jullie als team beter kunnen functioneren en samenwerken. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega's? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. 

Samenwerken & communicatie in een verrassend concept

Nadat iedereen zich dik heeft ingepakt tegen wind, kou of sneeuw kan de workshop beginnen. Het programma bestaat uit diverse onderdelen, waarbij gestart wordt met een korte uitleg en een demonstratie. Nadat jullie de kneepjes van het vak hebben geleerd gaan jullie zelfstandig aan de slag. In teamverband gaan jullie de schapen over een uitdagend parcours drijven, waarbij het de bedoeling is dat alle schapen binnen de kudde blijven. Alleen door op de juiste wijze met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen jullie de schapen de gewenste richting uitdrijven. Tijdens deze activiteit wordt de samenwerking binnen jullie team flink op de proef gesteld! 

Schapendrijven op iedere locatie in Nederland

De workshop Schapendrijven kan plaatsvinden op alle "Inspiratie-Locaties" of op een locatie naar eigen keuze. Wij komen samen met de schapen en de honden naar een door jullie gekozen locatie toe. Hulp nodig bij het vinden van een geschikte locatie? Wij weten de mooiste locaties voor het schapendrijven, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Het programma duurt ca. 1,5 tot 2 uur en is mogelijk voor groepen van 2 tot 250 personen. De inhoud van het programma kan afgestemd worden op vooraf overeengekomen doelstellingen, om op deze manier een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Zelf hoef je alleen maar te zorgen voor een lekkere jas, een dikke muts, warme schoenen en je kunt aan de slag! 

Gaan jullie mee naar buiten?

Een uitgebreide omschrijving over het schapendrijven is te vinden op onze website, tevens kan je hier lezen wat andere bedrijven vertellen over het schapendrijven. Heb je vragen of wil je meer informatie wensen over deze unieke teambuilding activiteit in de winter? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder. Het is ook mogelijk om direct een offerte op te vragen voor het schapendrijven, desgewenst inclusief locatievoorstel. Gaan jullie mee naar buiten? 

Schapendrijven in de sneeuw, een unieke ervaring! Schapendrijven in de sneeuw, een unieke ervaring!
Originele vergaderbreak of teamuitje in de winter Originele vergaderbreak of teamuitje in de winter
Teambuilding: alleen samenwerken leidt tot resultaat! Teambuilding: alleen samenwerken leidt tot resultaat!