Alle foto's bekijken

Moordspel

Spannende teambuilding game, lukt het jullie om als eerste de moord op te lossen?

1.5 uur
10
 tot 
400
 pers.

Er is een moord gepleegd in het hotel waar jullie verblijven... In verschillende teams gaan jullie aan de slag om de moord op te lossen. Welk team lukt het om als eerste het mysterie te ontrafelen? Een spannende teamgame waarbij VR en Escape samenkomen in een mysterieus moordspel.

No items found.

Moordspel: de ultiem spannende teamgame!

Ben jij klaar voor een bloedstollend avontuur? Ons moordspel combineert de beste elementen van Virtual Reality (VR) en Escape Rooms om een ongeëvenaarde ervaring te bieden voor jullie team. In kleine teams van 4-6 personen spelen jullie tegen elkaar in en gaan jullie de uitdaging aan om een mysterieuze hotelmoord op te lossen. Dit is niet zomaar een moordspel; samenwerken is noodzakelijk om de moord te kunnen ontrafelen. Het competitie-element en de VR brillen bieden een extra dimensie aan het spel en zorgen ervoor dat jullie anderhalf uur lang op het puntje van jullie stoel zitten...

Moordmysterie in het hotel waar jullie verblijven

In een warme en gastvrije ambiance worden jullie ontvangen, maar de sfeer verandert drastisch wanneer blijkt dat er zojuist een misdaad is begaan! Een onthutsende moord heeft plaatsgevonden op de plek waar jullie net nog hebben vergaderd. De vragen stapelen zich op: wie is de dader, en hoe heeft dit kunnen gebeuren? Jij en je team stappen een wereld binnen waarin elke hoek een geheim verbergt en elke aanwijzing cruciaal kan zijn voor het oplossen van de zaak. De spanning stijgt naarmate het spel vordert: alleen de slimste en meest samenwerkende teams zullen de moordenaar weten te ontmaskeren.

Virtual Reality: stap in de werkelijkheid van de Hotelmoord

Onze geavanceerde VR-technologie transporteert je naar de plaats delict alsof je er zelf bij bent. Verken het hotel en beantwoord vragen als waar de moord is gepleegd, wat het motief is en met welk moordwapen de moord is gepleegd. Met een VR-bril op jullie hoofd en verschillende hulpmiddelen tot jullie beschikking, duiken jullie in de virtuele wereld om de raadsels te ontrafelen en het mysterie rond de moord bloot te leggen.

Unieke Escape room elementen

De meeslepende VR-ervaring maakt elk detail levensecht en zorgt voor een ongekende betrokkenheid. Echter, naast de VR-ervaring bevat het spel ook uitdagende escape room elementen. Gebruik je verstand, werk samen en los ingewikkelde vraagstukken op om verder te komen in het spel. De virtuele uitdagingen in combinatie met het competitie-element zorgen ervoor dat de spanning stijgt in jullie team...

Perfect voor teambuilding

Dit moordspel is ideaal voor teambuilding. Het vereist samenwerking, communicatie en strategisch denken. Of je nu een bedrijfsuitje plant of gewoon een leuke activiteit zoekt om te doen met je collega's, ons moordspel biedt de perfecte mix van spanning en samenwerking. Het hotel decor zorgt voor levensechte sfeer, waardoor je volledig opgaat in het verhaal.

Hoe gaat het moordspel in zijn werk?

Het spel duurt één tot anderhalf uur en jullie spelen in groepjes van 4-6 personen. Als detectives in de digitale wereld verzamelen jullie aanwijzingen, lossen jullie pittige puzzels op en werken jullie samen om de waarheid te achterhalen. Aan het eind van het spel zal blijken welk team de beste speurneuzen bevat. De winnende teams worden beloond met een passend geschenk, en dankzij jullie inzet is de virtuele wereld weer een stukje veiliger gemaakt. Gedurende het spel is er begeleiding aanwezig om vragen te beantwoorden en een en ander in goede banen te leiden.

Deze teamgame is inclusief:

* Gebruik van de nieuwste VR-brillen

* Diverse props

* Intrigerende raadsels en een boeiend mysterie om te ontrafelen

* Beschikbaarheid op de dag, tijdstip en locatie van jouw voorkeur

* Professionele begeleiding

Speel het moordspel op iedere locatie

Zijn jullie klaar om de moord op te lossen en de moordenaar te ontmaskeren? Verzamel je team en boek nu het spannendste moordspel van dit moment. Beleef samen met je collega's een unieke combinatie van VR en Escape room uitdagingen in een levensechte omgeving. Mogelijk op iedere locatie, ook op jullie eigen bedrijf.

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?
Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.
Kunnen wij meerdere activiteiten combineren voor ons teamuitje?
Ja, dat is mogelijk. Alle activiteiten zijn naar wens te combineren. De tijdsduur kan per activiteit worden aangepast, zodat het goed past binnen de tijdsplanning van jullie teamuitje.
Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem