• De teambuilding met roofvogels wordt begeleidt door ervaren en professionele valkeniers
    Video afspelen
 • Werken aan vertrouwen, communicatie en leiderschap
    Video afspelen
 • Maak kennis met onze roofvogels
    Video afspelen
 • Een spannend spel met roofvogels, waarbij vertrouwen centraal staat
    Video afspelen
 • Teambuilding met Roofvogels is mogelijk op iedere locatie in Nederland
    Video afspelen
 •   Video afspelen
 •   Video afspelen
 • Er komen minimaal 2 valkeniers met minimaal 10 roofvogels naar iedere gewenste locatie
    Video afspelen
 • Maak kennis met de meest indrukwekkende roofvogels
    Video afspelen
 • Het spel wordt langzaam opgebouwd, zodat iedereen kan wennen aan de roofvogels
    Video afspelen
 • Durf je te vertrouwen op hetgeen de leider van je vraagt?
    Video afspelen
 •   Video afspelen
 • Teambuilding met roofvogels, unieke roofvogelworkshop voor bedrijventeams
    Video afspelen
 •   Video afspelen
 • Teambuilding met roofvogels, uniek in Nederland!
    Video afspelen
 •   Video afspelen

Teambuilding met roofvogels

Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt. Wie durft het aan om een immense roofvogel over het hoofd of tussen de benen door te laten vliegen? Tijdens deze grensverleggende en uitdagende workshop met roofvogels staat het vertrouwen centraal.

 •   Uniek in Nederland!
 •   Spannend en grensverleggend
 •   Geen gewone roofvogelworkshop
 •   Mogelijk op iedere locatie
 •   Volledig aftrekbaar (valt buiten WKR)
 • Teambuilding met roofvogels

  Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt en niet te verwarren met een "gewone" roofvogelworkshop. Tijdens het programma "Teambuilding met Roofvogels" komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, vertrouwen en inschattingsvermogen aan de orde.

  Geen gewone workshop met roofvogels

  Het programma begint met een introductie door professionele valkeniers, waarbij een aantal veiligheidsaspecten aan bod komen. Hierbij wordt al direct duidelijk dat dit geen gewone workshop met roofvogels is! Vervolgens kiest iedereen een vogel uit die bij hem of haar past en houdt deze op de hand. Het verschil tussen mensen wordt hierbij duidelijk: waarom kiest de een voor een grote, gevaarlijk uitziende arend en kiest de ander voor een lieflijk sneeuwuiltje? Komen de karakters van de vogels overeen met het uiterlijk?  Na deze boeiende kennismaking met zowel de valkeniers als de vogels, begint het spel welke bestaat uit twee onderdelen:

  Communicatie & Samenwerking

  In verschillende groepen wordt de deelnemers de beginselen van het valkenieren bijgebracht. Nadat een ieder zijn eigen vogel toebedeeld heeft gekregen en er twee of meerdere groepen zijn gevormd, wordt per groep een communicator gekozen. De valkenier geeft de communicator instructie als hoe een vogel te vliegen, hoe de valkeniersknoop te maken, hoe de vogel op de arm moet worden gehouden en hoe de mensen opgesteld worden. De communicator legt vervolgens zijn of haar groep uit hoe te handelen. Afhankelijk van de wijze van communiceren en samenwerken zullen de deelnemers vervolgens meer of minder succesvol de roofvogels naar elkaar toe laten vliegen.

  Leiderschap & communicatie

  De groep wordt wederom in twee of meer kleinere groepen verdeeld. Per groep wordt een leider aangewezen. Deze leider creëert zijn eigen bos d.m.v. het opstellen van zijn of haar groepsleden. Vervolgens laat de leider de roofvogel door het bos van mensen vliegen, dus rakelings langs de mensen heen. Hierbij wordt duidelijk op welke wijze in het eerste gedeelte is gecommuniceerd.

  Vertrouwen en grenzen verleggen

  Daarnaast wordt duidelijk hoeveel vertrouwen de deelnemers in hun leider hebben. Staan de deelnemers het toe dat een roofvogel tussen hun benen door vliegt of kiezen ze voor veiligheid? Gaan ze met de massa mee of blijven ze autonoom in hun gedrag? Hoe overtuigend is de leider? Lukt het de leider om eventele weerstand bij mensen weg te nemen? Vertrouwen de mensen op hun leider wanneer een roofvogel rakelings over hun hoofd vliegt? Er kunnen meerdere mensen aan bod komen om als leider te fungeren en het bos kan in vele variaties opgesteld worden. Het spel nodigt uit om, op een speelse manier, persoonlijke grenzen te verleggen.

  Teambuilding met minimaal 10 roofvogels

  Deze teambuilding wordt uitgevoerd door een team valkeniers met behulp van minimaal 10 à 12 verschillende roofvogels. Hierdoor garanderen wij dat alle deelnemers ruim voldoende tijd krijgen om met de vogels te werken. Het programma duurt ca. 1½ uur tot 2 uur en is mogelijk op iedere Inspiratie-Locatie of een locatie naar eigen keuze. Het programma is tevens uitstekend geschikt als inspirerend bedrijfsuitje, eventueel in combinatie met één van onze andere programma's.

  WKR regeling: 100% aftrekbaar

  Goed om te weten: de workshop "Teambuilding met Roofvogels" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

  • 8.5
   Door:

   We hebben een heel leuke middag gehad. Er werd veel tijd en aandacht aan onze groep besteed. De communicatievaardigheden van de trainer zijn wel een beetje alsof ze voor een klas met pubers staat maar dat heeft de pret zeker niet mogen drukken. Het was een heel bijzonder leuke middag.

  • 8
   Door:

   We hebben een ontzettend leuke, actieve en gezellige Roofvogel workshop gehad met ons team. De trainers waren ontzettend enthousiasts en de workshop bestond uit leuke diverse onderdelen. Er waren veel en verschillende vogels waarmee werd gewerkt tijdens de workshop en je kon zien dat de trainers hart hebben voor het vak. Het stukje teambuilding kwam wat minder naar voren tijdens de workshop. Voor ons was dit geen groot probleem, aangezien we hier zelf al aandacht aan hadden besteed vooraf de workshop. Echter is het goed om te beseffen dat het voornamelijk een workshop is met veel gezelligheid en plezier, en iets minder gericht op teambuilding. Al met al een hele fijne en plezierige workshop gehad! :)

  • 10
   Door:

   We hebben een fantastische middag gehad!

   Het ‘roofvogelteam’ hebben we ervaren als enthousiaste en gedreven mensen. En, voor onze groep erg belangrijk, bleken zij over zeer gevatte humor te beschikken. Mooi om te zien hoe het vogelteam elk hun eigen taak had tijdens de workshop.

   Ze hebben de workshop zonder moeite aangepast aan de wensen van ons gemêleerde gezelschap. De workshop was daardoor voor ieder toegankelijk.

   De sfeer onderling was gemoedelijk en gezellig. Ik heb geen onvertogen woord gehoord, alleen maar enthousiaste verhalen! Verbinding was ons thema en daar zijn we mede dankzij de workshop in geslaagd.

   In jullie offerte hebben jullie destijds de suggestie gedaan van het Art Centre in Delft als locatie. We hebben natuurlijk van tevoren de locatie op internet bekeken en die beviel ons, maar er daadwerkelijk aanwezig zijn overtrof mijn verwachtingen.

   De locatie is prachtig gelegen. Het personeel was uitnodigend en behulpzaam in alles. Ook hier was de sfeer gemoedelijk. Het eten was heerlijk en voor ieder wat wils.

   Al met al dus een zeer geslaagde middag. Er zijn tonnen met foto’s gemaakt, die we nu aan het verzamelen zijn. Ik heb al heel wat mooie voorbij zien komen. Dit uitje wordt dus niet snel vergeten!

   Dank ook aan jullie. Ik heb ons contact als prettig ervaren. Jullie waren makkelijk te bereiken en ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Als het aan mij ligt, graag tot de volgende keer!

  • 8
   Door:

   Mijn collega's hebben de workshop al heel leuk ervaren; mooie ervaring om de vogels van zo dichtbij te zien en te ervaren.

  • 10
   Door:

   Hartelijk dank voor de bemiddeling/organisatie van de teambuilding met roofvogels die wij zondag mochten ervaren in Dalfsen.

   Het was zeer verrassend, informatief en boeiend. Onze groep heeft er enorm van genoten. En de mensen die het verzorgden waren zeer betrokken en ervaren in hun werk.

   TOP !! Alle lof voor het team.

  • 8
   Door:

   Hartstikke leuke ervaring om deze vogels ook eens van dichtbij te kunnen bekijken. Degenen die deze workshop verzorgden, deden het ook leuk.

  • 9.5
   Door:

   Prachtige middag gehad en enorm leuk georganiseerd! Bijzondere beesten die met liefde worden verzorgd. Absoluut een aanrader!

  • 9
   Door:

   De roofvogel workshop werd gegeven door een zeer betrokken coach. Veel geleerd over de vogels. Het aspect teambuilding heb ik niet geheel herkend. Maar een pracht ervaring om met de vogels te werken.

  • 10
   Door:

   Afgelopen zondag 10 februari hebben wij de workshop teambuilding met Roofvogels mee mogen maken. En zoals de valkenier bij aanvang ook aangaf: Het is geen vliegshow. Op vakkundige wijze is ons heel veel kennis bij gebracht over roofvogels. In een kleine " binnensetting" hebben we als Arriva ASL een bijzondere ontmoeting gehad met div. soorten roofvogels. met name het "zelf" mogen vasthouden" heeft diepe indruk op ons gemaakt. Afsluitend de vliegsessie met enkele vogels was helemaal top. De reacties van onze collegae waren divers. Van " dit maak je maar 1 keer mee" tot "wat hebben wij vandaag iets bijzonders mee gemaakt". Ook het team van BuitenBusiness heeft ons goed bij gestaan bij div. vragen in aanloop naar deze activiteit.

  • 9
   Door:

   Erg indrukwekkend, goede begeleiding met oog voor de grenzen van de vogels en de deelnemers.

   Veel informatie over de vogels ontvangen.

  • 10
   Door:

   We vonden het een super geslaagde middag. We hebben allemaal genoten. Heel indrukwekkend die grote vogels. En we hadden natuurlijk een super locatie om dit te doen. De Eek in Steenderen.

  • 9
   Door:

   Beste vogelaars,

   Wat hebben wij genoten van jullie en de vogels.

   Een goed opgebouwd programma met spanning aan het eind!

   Een echte aanrader voor een uitdagende, maar toegankelijke teambuilding activiteit voor iedereen.

  • 8
   Door:

   Als team hebben wij genoten van de workshop. De valkenier deed het op een ontspannen en prettige manier.

   De oefeningen die we als team deden waren goed uit te voeren. Toen de workshop afgelopen was, hadden we eigenlijk wel de smaak te pakken en zouden we nog wel wat oefeningen willen doen.

   De tijd vloog ongemerkt voorbij.

   Leuk,aan te raden.

  • 9
   Door:

   Was een bijzonder geslaagde activiteit. De collega's wisten vooraf niet dat we dit gingen doen, de verrassing was des te groter.

   Uitstekende begeleiding, een goede uitleg en voldoende tijd voor foto's en filmpjes met deze indrukwekkende vogels.

   Zeer de moeite waard.

  • 10
   Door:

   Stipt op tijd kwamen de valkeniers met een aantal vogels aan. Na door de valkeniers te zijn meegenomen in de verzorging van de vogels en hoe met ze om te gaan kwam het echte werk. Wat een fantastische ervaring, zelfs collega's die in eerste instantie dachten "hier doe ik niet aan mee" gingen voor de bijl. Vooral de oehoe en de zeearend waren imposant. Een geweldige break en zeker grensverleggend. Heren, dank voor jullie enthousiasme en we nemen jullie wijze woorden mee.

   Zeker voor herhaling vatbaar!

  • 8
   Door:

   Ondanks dat het weer niet mee zat (erg harde wind) hebben wij als groep van 18 personen een leuke workshop gehad.

   Het enthousiasme van de valkeniers, de gepassioneerde uitleg m.b.t. de roofvogels en het improvisatievermogen om toch een aantal activiteiten te kunnen laten uitvoeren door de deelnemers hebben er aan bijgedragen dat het een geslaagde dag is geworden.

  • 8.5
   Door:

   Wij hebben een geweldige teambuilding gehad. Het was leerzaam en alle deelnemers vonden het reuze leuk.

   BuitenBusiness was zeer flexibel, qua locatie, en ook toen we kort van tevoren het programma nog iets wilde aanpassen.

   De 4 dames die de teambuilding begeleiden, wisten bijzonder veel over de roofvogels en konden op een heldere, duidelijke manier dit overbrengen op de deelnemers.

   Ook werd de groep erbij betrokken, zodat het een interactieve, leerzame, maar vooral plezierige teambuilding was.

   Een aanrader!!

  • 10
   Door:

   Activiteit roofvogels was geweldig en echt aan aanrader voor anderen.

  • 10
   Door:

   Ontzettend leuke middag gehad! Duidelijke uitleg van 2 enthousiaste dames. Heel indrukwekkend en veel geleerd.

  • 10
   Door:

   Perfect!

  • 8.5
   Door:

   De valkeniers zijn twee zeer kundige en inspirerende dames met gevoel voor humor en een enorme passie voor hun volgels....flexibel in hun opzet en inhoud van de workshop sluit e.e.a. naadloos aan bij de doelstellingen van de dag waar de workshop en de daarbij behorende ervaring(en) een belangrijk onderdeel van vormden, we kunnen dan ook alleen maar erg tevreden zijn en teambuilding met roofvogels van harte aanbevelen!

  • 9
   Door:

   Wij vonden ondanks het slechte weer de middag zeer geslaagd. De mensen die de workshop begeleiden zijn superenthousiast en echte vogelliefhebbers. De vogels die men bij zich had zijn indrukwekkend. de opdrachten zijn leuk, leerzaam en hebben tevens geleid tot een versterkt teamgevoel.

  • 10
   Door:

   De teambuildingactiviteit met de roofvogels was buitengewoon geslaagd. De valkenier was een zeer goede trainer en entertainer :-). Onze medewerkers, inclusief mijzelf, vond het een zeer (ont)spannende buitenactiviteit waarbij leiderschap en karakters op een vlotte manier besproken werden. Ik zou deze activiteit zeker aanbevelen voor andere bedrijven.

  • 9
   Door:

   Een fantastische ervaring. De hele groep heeft genoten van deze activiteit!

   Gelukkig toch goed weer.. Bijzonder om te doen, wel een beetje eng maar de begeleiding was geweldig.

  • 8.5
   Door:

   De activiteit werd erg geapprecieerd door de deelnemers. De valkeniers waren zeer sympathiek en droegen hun enthousiasme over op de groep. Hun uitleg was duidelijk en interessant. Ze begeleidden de 'leiders' goed.

   Het was in elk geval geslaagd, de glunderende blikken op de foto's bewijzen dat!

   Dank aan de organisatie en de valkeniers!

  • 8.5
   Door:

   Een bijzondere activiteit die je niet dagelijks zou uitkiezen voor een regulier teamuitje. Juist dat maakt deze activiteit interessant en vooral leuk. Het bracht ons lol en verbondenheid waarbij we op zoek gingen naar het onbekende, ontstond er vertrouwen en vond een aantal van ons roofvogels leuker dan wij ooit zouden vermoeden. En dat onze collega liggend op het koude en natte gras de roofvogel over zich heen voelde vliegen alsof het niets was, maar alles deed voor die ene foto was dapper. De bevlogenheid van onze begeleiders voor hun werk was van alles af te lezen.

   Kortom, een geslaagde middag.

  • 9
   Door:

   Ondanks kou en regen hadden we een geweldige instructeur, en een geweldige workshop in de weilanden bij Nijkerk met schitterende (roof-)vogels.

  • 10
   Door:

   Alle deelnemers hebben genoten van jullie teambuilding activiteit met roofvogels. Van alle 23 deelnemers, waarbij er toch een heel aantal met vrees bij zaten hebben in ieder geval één van de vogels kunnen vasthouden, ook dankzij de bekwame mensen welke jullie mee hadden genomen. De één wilde een verhaaltje horen, de ander had geruststelling nodig, en alles in een gecoördineerd en rustig karakter. Wij hebben genoten. Dit was een teambuilding uitje om nimmer te vergeten...

  • 7.5
   Door:

   Het was een leuke en interessante afwisseling op een pittige dag. Het is altijd leuk om meer te horen dan je al weet van deze roofvogels en de organisatie speelde hier goed op in. Een aantal mensen van de groep vonden het wat te lang duren; mogelijk had dat ook te maken met de temperatuur, het was enorm heet die dag. Maar al met al boeiend en leuk om zo even met elkaar bezig te zijn.

  • 8
   Door:

   Een prima geslaagde, interactieve team-activiteit. Zeer enthousiaste valkenier, dat geldt ook voor zijn twee stagiaires, flexibel in invulling programma. Een aanrader!

  • 8.5
   Door:

   Ontzettend leuke, anders dan anders, ervaring. Niet alleen kijken maar ook zelf doen!

  • 10
   Door:

   Het was een fantastische dag. Iedereen heeft enorm genoten van dit spektakel. Ondanks dat het koud en winderig was. Het is een unieke gelegenheid om de vogels van zo dichtbij te kunnen aanschouwen. Complimenten ook voor Hielko. Hij heeft het extra leuk gemaakt met zijn enorme gevoel voor humor en de liefde voor zijn dieren. Dank aan allen.

  • 9.5
   Door:

   Wat mij betreft een teambuilding om nooit te vergeten!

  • 9
   Door:

   We hebben de teambuilding middag met de roofvogels als zeer positief ervaren:

   - zeer vriendelijke en behulpzame, goed Engels sprekende roofvogel-trainers

   - een unieke en bijzondere ervaring

   Ook zijn wij zeer te spreken over het verblijf op Buitenhuis Albanera in Ospel: Zeer prettige en behulpzame medewerkers. Ook horen we van collega's zeer positieve reacties over de mogelijkheid van het nuttigen van een drankje achteraf in Albanera en het kunnen doen van diverse spellen (tafelttennis, tafelvoetbal, flipperkast). Voor de collega's was dit ook een ontlading na een drukke week.

  • 7.5
   Door:

   De teambuilding met roofvogels was leuk om te doen.

   De man die de workshop hield deed het leuk en had onze volle aandacht.

   Hij was duidelijk en vriendelijk. Hij had nog een jongen bij zich (stage) die was ook vriendelijk.

   Het meisje (dat pas 2 dgn stage liep) heeft ook meegeholpen en was ook vriendelijk.

   Het was een geslaagde middag.

  • 10
   Door:

   Ondanks het vreselijke weer hebben wij genoten van deze teambuilding; Wat een ontzettend leuke begeleiding. Deze jongen is werkelijk gemaakt om mensen te vermaken.

  • 9
   Door:

   We hebben enorm genoten van de roofvogel workshop. Ik heb veel roofvogelshows meegemaakt. Dit is echter veel directer met de dieren zelf. We hebben niet de aangekondigde dingen gedaan maar het was erg leuk en iedereen heeft zelf vogels op de hand gehad en we hebben ze zelf laten vliegen. Een heel erg leuke ervaring.

  • 9.5
   Door:

   De roofvogelshow was zeer indrukwekkend! Collega's vonden het van tevoren spannend of ze nu wel of niet zo'n vogel wilde en mochten vasthouden, maar (gelukkig) viel dat erg mee. Over de hoofden heen en tussen de mensen door vliegen was super spannend! De meneer van de roofvogels was zeer gepassioneerd en de aandacht was de hele tijd aanwezig!

  • 9.5
   Door:

   We hebben een super gezellige en leerzame middag gehad, waar alles goed georganiseerd was. Super bedankt voor het organiseren.

  • 9.5
   Door:

   Bedankt voor de leuke workshop afgelopen week. De groep heeft het erg leuk gehad.

  • 9.5
   Door:

   Onzer ervaring is buitengewoon positief.

   Locatie (Groot Kruivestein in Driebergen)

   - Goed verzorgd

   - Prettige omgeving en ontvangst

   - Fijn een geheel eigen ruimte met zithoek, tafel, beamer, keuken toilet enz.

   - Koffie, thee versnaperingen, lunch prima verzorgd

   Roofvogels:

   - Indrukwekkend, spannend, anders en leuk

   - Hadden het weer ook mee en locatie uitermate geschikt voor deze activiteit

   We hebben een goede en vruchtbare dag gehad die we goed hebben afgesloten met een diner, die ook weer eens was anders dan anders was. Al met al we zijn prima tevreden.

  • 9
   Door:

   Het was leuk om wat te leren over roofvogels en daar daadwerkelijk activiteiten mee te verrichten. De verzorgers hadden het zelf heel erg over een teambuilding activiteit, maar voor ons was het vooral bedoeld als iets leuks doen. En dat is zeker geslaagd. Tijdsframe was ook perfect. Moest niet langer zijn en ook niet korter.

   Positief dus!

  • 8.5
   Door:

   Mensen waren zeer onder de indruk om met deze vogels te werken en vonden het een unieke ervaring. De groep die zich bezig gehouden heeft met schapendrijven was eveneens erg enthousiast! Het was zeker een zeer geslaagde middag/avond.

  • 9
   Door:

   Erg leuk en spectaculair. Voldoende interactief. De begeleider betrok op een leuke en grappige manier de karakters van de vogels bij die van de collega's.

  • 10
   Door:

   De inhoud van het programma heeft mijn verwachtingen overtroffen. De activiteit is door alle 27 deelnemers als fantastisch ervaren. Dankzij de vogels natuurlijk, maar zeker ook vanwege de uitstekende begeleiding! De twee valkeniers en stagiaire waren zeer inspirerend. Daarnaast waren de valkeniers buitengewoon kundig en bedreven in hun interactie met mens en dier! Mijn complimenten.

  • 9
   Door:

   De activiteit met roofvogels was een belevenis! Ruim 2 uur bezig geweest met de vogels. Naast indrukwekkend, was het ook zeer leerzaam en als teambuilding nuttig. De Valkeniers gaven deze teambuilding met veel geduld, professionaliteit, passie en humor.

  • 9
   Door:

   De activiteit was heel goed verzorgd. Goed gecoördineerd en omdat we in een bijzonder geschikte locatie met een kleinere groep waren (11 personen) bood dit gelegenheid voor een mooie indrukwekkende selectie vogels.

   Alle deelnemers waren erg onder de indruk van de vogels en de manier waarop de workshop is opgezet.

  • 8
   Door:

   Een erg leuke en leerzame workshop over leiderschap en communicatie

  • 9
   Door:

   De teambuilding met roofvogels was bijzonder spectaculair en vooral goed geleid door de valkenier. De valkenier die de teambuilding leidde heeft prima werk afgeleverd mede door vooral zijn enthousiaste houding, zijn liefde voor het vak en bovenal zijn kwaliteiten als verteller. Door middel van zijn enthousiaste verhaal wist hij de deelnemers al vrij snel op hun/haar gemak te stellen. Heel speciaal was dat de collega’s zelf mochten ervaren hoe het is om een vogel te laten aanvliegen etc. Het beste had de valkenier tot het laatst bewaard toen een grote vogel (gier) laag over onze hoofden vloog. Al met al een zeer interactieve en bijzondere en zeer geslaagde sessie. Een voor ons niet alledaagse activiteit, ik kan het iedereen aanbevelen.

  • 9
   Door:

   Bijzondere activiteit, goede en leuke begeleiding. Ik vond het erg tof.

  • 9
   Door:

   Bedankt voor het verzorgen van het teambuilding met roofvogels programma – het was een groot succes. We hebben allemaal enorm van genoten, het was een super ervaring. De Valkeniers waren ook erg goed en erg vriendelijk.

   Nogmaals bedankt voor alles.

  • 9
   Door:

   Wij hebben genoten! De show was overweldigend, leuk gebracht, veel informatie maar ook humor. Het zelf de vogels laten vliegen was een hele ervaring. Fantastisch aanbod! Mooie locatie ook met heerlijk eten.

  • 8
   Door:

   Leuke activiteit. Indrukwekkend om de roofvogels in actie te zien.

  • 8
   Door:

   We hebben er van genoten. Het voldeed aan de verwachtingen.

  • 7
   Door:

   Ervaring van het bedrijf waren erg positief. Kwalitatief goede activiteiten. Erg vriendelijke en gastvrije begeleiders.

  • 9
   Door:

   Roofvogels en schapendrijven.

   Men heeft zich bijzonder geamuseerd en vond het allebei originele ideeen. Het roofvogel deel vond men wat spectaculairder, maar dat was ook wel te verwachten.

   Overall een zeer geslaagde middag.

  • 8
   Door:

   De mensen die aanwezig waren bij de workshop hebben allen zeer positief gereageerd. Het was erg leerzaam, de workshop. Het mogen vasthouden van de vogels en het heen en weer vliegen ervan werd als enerverend ervaren. Leuk en spannend tegelijkertijd. Al met al een geslaagde activiteit.

  • 9
   Door:

   De activiteit was prima, werd gehouden op onze eigen locatie Huis t Velde. Alle lof!

  • 9
   Door:

   Spectaculair om te werken met roofvogels. Met name de zee-arend maakt natuurlijk indruk. Iedereen van ons team was erg onder de indruk en dolenthousiast over de ervaring. Enige nadeel was dat het gevoelsmatig snel voorbij was...

  • 8
   Door:

   Gelukkig zat het weer mee en kon de roofvogelworkshop doorgaan, want het was een welkome onderbreking van de intensieve tweedaagse training die we organiseerden. De reacties van de deelnemers waren zeer positief.

  • 9
   Door:

   Erg mooie en unieke activiteit, tempo en duur waren zeer goed en inhoud voldeed aan de verwachtingen.

  • 9
   Door:

   Wij hebben de activiteit Teambuilding met Roofvogels gedaan. Het heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan. De valkeniers namen de tijd om ons veel uitleg te geven en hebben er een onvergetelijke ervaring van weten te maken.

  • 7
   Door:

   De vogels waren indrukwekkend en het verhaal goed. Het doel bleef onder belicht, was te algemeen. Een gesprek vooraf met hierin de verwachtingen besproken zou helpen dit te voorkomen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: