Tai Chi

Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Tai Chi oefeningen zijn een goed medicijn tegen stress, bevorderen de innerlijke rust en laten de energiebanen weer vrij stromen.

 •   Tai Chi als meetingbreak of inspirerende start
 •   Speciaal opgezet voor de zakelijke markt
 •   Ook geschikt voor grote groepen
 •   Mogelijk op iedere locatie
 •   Kan buiten en binnen plaatsvinden
 • Tai Chi

  Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingskunst die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Vele miljoenen mensen beoefenen Tai Chi, ’s morgens vroeg in parken, op straat en natuurlijk thuis. Tai Chi is een vorm van bewegen met als doel de gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Het is een goed medicijn tegen stress, bevordert de innerlijke rust en laat de energiebanen weer vrij stromen. 

  TaiChi voor bedrijven

  Deze workshop is speciaal samengesteld voor de zakelijke markt en is bijzonder geschikt als meetingbreak of dynamisch begin van de dag. Een no-nonse benadering zorgt ervoor dat zelfs de grootste cynicus overstag gaat en kan ervaren dat Tai Chi werkelijk rust brengt, voor balans zorgt en mensen verbindt met elkaar. Daarnaast is er ruimte voor humor en veel aandacht voor een dynamische interactie in de groep.

  Hoe gaat de workshop Tai Chi?

  De workshop begint met een kleine warming up: spieren en gewrichten worden in beweging gebracht en soepel gemaakt na een lange zit aan de vergadertafel. Daarna volgt een korte uitleg over de basisprincipes van Tai Chi, welke vervolgens direct in de praktijk gebracht worden. Er worden een aantal Tai Chi vormen beoefend die snel en makkelijk aan te leren zijn. Deze Tai Chi oefeningen brengen lichaam en geest in balans en geven direct energie om de meeting met een frisse geest en verhoogde creativiteit te kunnen vervolgen. De workshop wordt afgesloten met met een aantal korte, maar zeer krachtige ademhalingsoefeningen die de hersens fit maken en rijkelijk van zuurstof voorzien.

  Meer informatie over Tai Chi voor bedrijven

  De workshop duurt 1 tot 1½ uur, afhankelijk van je wensen en kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden.  Deze workshop Tai Chi kunnen wij op al onze Inspiratie-Locaties of op een locatie naar eigen keuze verzorgen. Indien gewenst kan de workshop in het engels gegeven worden.

  • 10
   Door:

   TaiChi was een fantastische ervaring. Een compleet programma in 50 min echt knap! Heerlijk begin van de dag.

  • 9
   Door:

   Was een leuke. interessante workshop.

  • 10
   Door:

   Het was een geweldige ervaring! Zeer kundige en bevlogen trainer, die zelfs onze meest sceptische artsen en wetenschappers in beweging heeft gekregen.

   Heel erg leuk. We komen zeker bij jullie terug!

  • 10
   Door:

   Het was een zeer geslaagde workshop. De trainer legde heel rustig uit wat de bedoeling was en deed het langzaam en goed voor. Iedereen heeft de workshop als zeer leuk en leerzaam ervaren.

  • 7
   Door:

   De twee trainers van Buitenbusiness hebben ons zeer professioneel Tai Chi en Haka laten ervaren op het strand in Scheveningen. Twee workshops die qua energie ver uit elkaar liggen maar toch een connectie hebben. De medewerkers waren na afloop enthousiast over de workshops.

  • 8
   Door:

   Fijne workshop. Kon vanwege het weer helaas niet buiten plaats vinden. De instructeur was ergplezierig in de uitleg.

  • 9.5
   Door:

   Het was zeker een geslaagde workshop. De mensen vonden het erg leuk en waren helemaal relaxed daarna.

  • 10
   Door:

   Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige dag. Iedereen heeft echt genoten van de verschillende activiteiten. De tai-chi was echt de perfecte manier om de dag te beginnen en iedereen weer even uit zijn comfort zone te krijgen. En het spiegelen met honden was echt een geweldige afsluiting (natuurlijk ook door de goede coaches ;).

  • 9.5
   Door:

   Tai Chi is super goed ervaren! De leraar was zeer ervaren en gemotiveerd en de leerlingen deden aandachtig mee! Het werd als heel intensief ervaren en ook achteraf voelden de meeste wel hun spieren. Maar ook ontspannen! Dat is natuurlijk ook de bedoeling! Bedankt daarvoor!

  • 9
   Door:

   De workshop is door alle aanwezigen als bijzonder prettig ervaren. Het zal niet meevallen om voor een volgende keer een onderwerp te vinden die de workshop van 5 november kan evenaren.

   De locatie (De Arendshoeve) is ook bijzonder prettig.

  • 9
   Door:

   De activiteit was goed uitgevoerd door de begeleider, die 5 minuten van te voren te horen kreeg dat hij de workshop in het Engels moest geven. Collega’s waren achteraf zeer enthousiast over Tai Chi en vonden de workshop erg leerzaam, maar ook zeer ontspannend.

  • 9
   Door:

   We hebben de Tai Chi workshop vroeg in de ochtend gedaan. Dit was echt een positief en ontspannen begin van de 2e dag. Een echte aanrader om eens anders dan normaal als team de dag te beginnen.

  • 8
   Door:

   voor de meesten onder ons een beetje wennen, wel als erg leuk ervaren en best lastig voor zo'n eerste keer.

  • 8
   Door:

   Prima.

   Inspirerende sessie, de meneer die het deed was erg goed.

  • 9
   Door:

   Thai chi was prima geregeld. De locatie was zo rustgevend met de vele vogels op de achtergrond dat onze leraar er geen boxen hoefde te plaatsen voor een rustgevend muziekje.

   In het begin was het even onwennig maar als snel stonden we als een grote zwerm collegae de oefeningen uit te voeren.

  • 8
   Door:

   Goed. De workshop was zowel inspannend als ontspannend; conform omschrijving. We hebben door het goede weer buiten de workshop kunnen volgen; fijn dat die mogelijkheid er was bij uw locatie

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze activiteit *
 • Deze activiteit kan op iedere locatie verzorgd worden. Wij voorzien je graag en gratis van een objectief advies omtrent de best passende locatie(s). Hieronder alvast enkele suggesties voor locaties waar deze activiteit goed tot zijn recht zal komen: