Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide wordt EIGENTIJDSERF

Blogserie: Bijzonder vergaderen in de natuur

Midden op de Brabantse Kempen, verscholen tussen vele bomen en omringd door prachtige natuur ligt EIGENTIJDSERF. De prachtige, groene omgeving vormt het perfecte decor voor een zakelijke bijeenkomst.
Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide wordt EIGENTIJDSERF

Een compleet nieuwe uitstraling

De nieuwe naam is gekozen naar aanleiding van de veranderingen die in de vergaderlocatie hebben plaatsgevonden. Het afgelopen jaar is het restaurant al helemaal vernieuwd en ook de 10 vergaderzalen worden in fases voorzien van een nieuwe uitstraling. In de bostuin van 7 hectares is een unieke buitenlocatie geplaatst genaamd De Spotter. Als laatste project zijn de 70 hotelkamers aan de beurt.

Verblijf in de kracht van de natuur

Bij EIGENTIJDSERF staat de natuur centraal. Er wordt niet alleen gekeken naar al het moois wat er in de natuur te vinden is maar ook naar de verborgen wijsheden van de natuur om gasten te inspireren tijdens hun verblijf. De locatie hoopt hiermee te laten zien wat er allemaal mogelijk is in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven wanneer je de verschillende bronnen van innovatie, ambachten en natuur met elkaar in verbinding brengt tot een bruisende plek buiten de stad en omringd door de rust en ruimte van de Brabantse Kempen.

Joannes Bosco Stichting

Een mooi gegeven is dat opbrengsten van EIGENTIJDSERF ten goede komen aan ideëel doelen via de Joannes Bosco Stichting. De Stichting steunt daarmee weer projecten gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant.

Vergaderen bij EIGENTIJDSERF?

Dit bruisende EIGENTIJDSERF ligt aan de rand van Westelbeers, centraal in Brabant en tussen Tilburg en Eindhoven. Deze groene vergaderlocatie ligt vescholen in de bossen, een inspirerend decor voor een zakelijke bijeenkomst. De 10 vergaderzalen bieden ruimte aan max. 140 personen en voor meerdaagse bijeenkomten zijn er 70 slaapkamers aanwezig. Lees hier meer over EIGENTIJDSERF. 

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.