Vergaderlocaties

Sfeervol vergaderen op een mooie locatie midden in de natuur?

Zoek & boek hier jouw favoriete vergaderlocatie! Onze unieke collectie Inspiratie-Locaties liggen op de mooiste plekjes midden in de natuur. Hier kun je sfeervol en bijzonder vergaderen, terwijl je tegelijkertijd geniet van rust en ruimte. Op alle vergaderlocaties kan naar wens een inspirerende vergaderbreak bijgeboekt worden.  Wil je snel weten welke vergaderlocaties nog beschikbaar zijn? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord. Hulp nodig bij het vinden van een passende vergaderlocatie? Neem dan contact op met ons organisatiebureau.
Filteren
Filters
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lijst
Kaart

Vergaderlocatie nodig?

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie, die naast een inspirerende vergaderruimte, ook rust en ruimte biedt voor jullie gezelschap? Ontdek op deze pagina onze bijzondere en sfeervolle vergaderlocaties, gelegen op de allermooiste plekjes midden in de natuur. Laat productiviteit en creativiteit samenkomen in een idyllische omgeving. Bij BuitenBusiness heb je jouw favoriete vergaderplek snel gevonden!

Inspirerende vergaderruimtes

Alle vergaderruimtes op deze site zijn mooi, uniek, inspirerend en bijzonder. De locaties liggen midden in de natuur en bieden alle faciliteiten om uniek te vergaderen in een inspirerende omgeving. Via de zoekfunctie vind je snel de vergaderlocatie die het best past bij jullie vergadering. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op thema's als "goed bereikbaar met openbaar vervoer" of "huiselijke en sfeervolle vergaderlocaties". Bekijk hier alle vergader-thema's.

Boek jouw vergaderlocatie rechtstreeks bij de locatie

Je boekt rechtstreeks bij de locatie waar je wilt vergaderen, altijd tegen het laagste tarief. Geen tussenpersonen, eerlijk en transparant. Per vergaderlocatie vind je op onze website een uitgebreide omschrijving, grote foto's, diverse vergaderarrangementen en de beschikbaarheid. Je kunt direct een offerte opvragen die rechtstreeks naar de locatie wordt verstuurd. Je kunt ook telefonisch contact opnemen, bij iedere vergaderlocatie staat een telefoonnummer vermeld. Wil je snel weten welke vergaderlocaties nog beschikbaar zijn voor jullie vergadering? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord.

Vergaderlocaties & vergaderbreaks

Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een brainstormsessie, een formele vergadering of een strategische management meeting, onze locaties bieden de perfecte ambiance om het beste uit jouw team te halen. Naast meer dan 400+ mooie vergaderlocaties, vind je bij BuitenBusiness ook 40+inspirerende vergaderbreaks. Locaties en activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd: vergaderen en teambuilding in één!

Vergaderen in de natuur

Omdat wij geloven in de kracht en inspiratie van de natuur liggen al onze vergaderlocaties op idyllische plekjes midden in het groen. Op onze inspiratie-locaties zul je ervaren dat stress wordt verminderd, terwijl de focus scherp blijft. Vergader je fit te midden van weelderige bossen, op een boerderijtje met uitzicht over de weilanden of in een hutje op de hei!

Vergaderbreaks en team activiteiten op iedere locatie

Het nuttige met het aangename combineren: dat doen onze vergaderbreaks. Je hebt de keuze uit meer dan 40 inspirerende activiteiten die allemaal passen bij de buitenbeleving op onze vergaderlocaties. De inhoud van de activiteiten kan aangepast worden op het doel van jullie bijeenkomst. Alle vergaderlocaties en vergaderbreaks op deze website kunnen naar wens worden gecombineerd. Advies nodig? Bel met ons organisatiebureau op 0575-470258 of mail ons.

Vergader locatie vinden via ons organisatiebureau

Ons enthousiaste team helpt je graag en gratis met het vinden van de best passende vergaderlocatie. Een telefoontje (0575-470 258) is voldoende voor een objectief en onafhankelijk advies. Wil je een offerte op maat ontvangen of de gehele organisatie van jullie heidag of teamevent uitbesteden? Dan kun je terecht bij ons organisatiebureau. Lees hier alles over het vinden van een vergader locatie of het regelen van jullie teamevent via ons organisatiebureau.
Bij BuitenBusiness vind je jouw favoriete vergaderplek!

Lijst
Kaart