Kweetal, uniek landgoed Alblasserwaard

Kweetal

, Schelluinen, Zuid-Holland

Kweetal is een unieke locatie op een groen landgoed in de Alblasserwaard. De twee mooie zalen zijn modern en stoer ingericht en bieden een prachtig uitzicht over de omringende natuur. Je geniet hier van rust, ruimte en privacy. Een verblijf op basis van zelfverzorging behoort tot de mogelijkheden, de grote zaal beschikt over een eigen keuken. Het landgoed is bijzonder geschikt voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Leuk weetje: de stoelen in de vergaderruimte zijn gebruikt voor het huwelijk van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-120 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Schelluinen, Zuid-Holland
 •   Centraal gelegen in Nederland
 •   Goed bereikbaar vanaf diverse invalswegen
 •   Geschikt voor max. 125 personen
 •   Gelegen in het groen en gratis parkeren
 •   Zaalhuur vanaf € 75,--
 • Kweetal

  Zoek je een unieke locatie in het groen om een vergadering, lezing, workshop of presentatie te houden? Kweetal is een bijzondere vergaderlocatie in de Alblasserwaard. Gasten komen naar deze fijne locatie voor de privacy, de rustige en huiselijke sfeer en voor de goede service. Kweetal ligt in een prachtig groen gebied, waarvan je naar hartelust gebruik mag maken. Er is een groot terras en Kweetal ligt direct aan een wandelpad. Ideaal voor een frisse neus tussendoor!

  Twee vergaderruimtes met geweldig uitzicht

  Kweetal beschikt over twee mooie zalen, beiden met een prachtig uitzicht over de omringende polder. Via de vele ramen komt de natuur hier naar binnen. Deze landelijke sfeer wordt gecombineerd met moderne en comfortabele meubels. Beide zalen beschikken over WiFi en de grote zaal (Landscheiding) beschikt over een interactief scherm. Uiteraard kunnen beamer, flipover en schrijfwaren worden verzorgd.

  Inrichting zaalruimtes Kweetal

  De grote zaal (Landscheiding) is gelegen op de begane grond. Deze zaal is sfeervol ingericht met Centraal Museum stoelen van Gispen die gebruikt zijn voor het huwelijk van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima. Ze deden dienst als zitelement voor alle gasten tijdens de inzegening. In de zaal is de authentieke bouwconstructies nadrukkelijk zichtbaar wat deze zaal een stoere uitstraling geeft. Zaal Landscheiding is geschikt voor maximaal 125 personen. Vergaderruimte Klein is een sfeervolle spreekkamer, die geschikt is voor ca. 10 personen en tevens te gebruiken is als subruimte of sfeervolle entree voor de grote zaal.

  Zelfverzorging of geheel verzorgd

  In de grote zaal is een eigen keuken aanwezig, waardoor een verblijf op basis van zelfverzorging tot de mogelijkheden behoord. Uiteraard kunnen ontbijt, koffie/thee, lunch en diner tijdens het verblijf worden verzorgd. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de lunch te laten verzorgen en het diner zelf te bereiden. 

  Huiselijke sfeer in landelijke omgeving

  De locatie is geschikt voor dag- of meerdaagse vergaderingen, trainingen en cursussen, maar ook een ontspannen bijeenkomst komt hier uitstekend tot zijn recht. De huiselijke sfeer in deze accommodatie en de rustige omgeving zorgen voor de optimale sfeer voor een goed gesprek. De direct omgeving biedt voldoende rustige hoekjes om in het groen te overleggen. Er is voldoende ruimte voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit op het terrein. Via BuitenBusiness kunnen tal van activiteiten georganiseerd worden, zoals:

  Kijk hier voor nog meer inspirerende activiteiten.
   

  Vergaderen en overnachten

  Op verzoek kan de overnachting bij Kweetal op locatie geregeld worden. Op het landgoed is een kleinschalige camping aanwezig met modern sanitair en snelle WiFi verbinding. Uiteraard mag je je eigen kampeerspullen meenemen, maar er kunnen ook nieuwe Adria Caravans geregeld worden voor de overnachting.

  Waar ligt Kweetal

  Kweetal is landelijk en rustig gelegen in de Alblasserwaard, en toch gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A15 en A27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Centraal gelegen tussen; Utrecht (30 km), Rotterdam (30 km), Breda (40 km) en Den Bosch (50 km). Goed bereikbaar via de N216. Kweetal is ook bereikbaar met het openbaar vervoer: de dichtstbijzijnde bushalte is 'Rijksweg Schelluinen’. Lijn 71 en 74 stoppen bij deze halte. Vanaf de bushalte is het nog ca. 1 km wandelen naar Kweetal.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *