Vergaderen in een zee van groen

Yume Koffie- en Theehuis

, Boskoop, Zuid-Holland

Een inspirerende vergaderlocatie in Boskoop... YUME is het Japanse woord voor 'droom'. Zodra je binnenkomst op deze locatie maak je onderdeel uit van een droom én van een bijzondere plek. Al eeuwenlang wordt op deze plek binnen dezelfde familie gekweekt en gehandeld in bijzondere tuinplanten. Van oudsher werden er fruitbomen gekweekt, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een (inter)nationaal bekende plek in de botanische wereld. Geheel in de filosofie van de kwekerij is YUME opgezet, een inspirerende locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops en cursussen. Je verblijft hier in een zee van groen: rondom de vergaderlocatie liggen twee Esdoornparken en er is de mogelijkheid tot het maken van een vaartocht door de Boskoopse sloten.

          Goed en goedkoop
 •   0-25 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Boskoop, Zuid-Holland
 •   Vergaderen in een zee van groen
 •   (H)eerlijk eten en drinken
 •   Binnen of buiten vergaderen in het park
 •   Unieke vergaderbreak: varen door de Boskoopse sloten
 •   Huur vergaderlocatie vanaf €65,--/dagdeel
 • Groen vergaderen bij YUME

  Op een steenworp afstand van de steden Gouda, Rotterdam en Den Haag ligt YUME. Deze bijzondere vergaderlocatie ligt op het terrein van PlantenTuin Esveld in Boskoop, een familiebedrijf waar al eeuwenlang wordt gekweekt en gehandeld in bijzondere tuinplanten. De heerlijke sfeer begint al op de parkeerplaats: zodra je op deze groene oase aankomst ben je even weg van de dagelijkse drukte. In de lente en zomer kun je vergaderen onder een grote treur-ceder in het Japanse Esdoornpark, op koudere dagen kun je terecht in de sfeervolle vergaderruimte van YUME. Van harte welkom!

  Vergaderen in een botanische tuin

  Ben je op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen, een brainstormsessie, vergaderbreak of teambuildingacitivteit te houden? Dan ben je bij YUME aan het juiste adres! Deze prachtige locatie beschikt over een sfeervolle vergaderruimte waar je in alle rust kunt vergaderen. De vergaderruimte ligt op de eerste verdieping van het koffie- en theehuis op de kwekerij en heeft een capaciteit van 25 personen. De ruimte is van alle gemakken voorzien, zoals Wi-Fi, beamer en projectieschermen. 

  (H)eerlijk eten en drinken

  De verzorging bij YUME is méér dan goed. Tijdens je bijeenkomst kun je genieten van versgebakken taarten, biologische sapjes, huisgemaakte soepen en nog veel meer lekkers. Uiteraard kan er een lekkere lunch tijdens je vergadering worden verzorgd, bestaande uit onder meer ciabattabroodjes met luxe, hartig beleg en heerlijke broodjes van lokale bakker Ella. De groepslunches zijn speciaal opgezet voor vergaderingen, cursussen of bijeenkomsten. Om het makkelijk te maken heeft YUME vier suggestiemenu’s samengesteld. Wil je de lunch net even anders? Neem dan contact op voor een op maat gemaakt menu. Eigenaar Tim staat achter zijn espresso-apparaat klaar om voor jullie in een handomdraai de beste espressi en de mooiste latte art te bereiden. Heb je liever een kopje thee? Kies dan voor heerlijke thee van gedroogde of verse kruiden zoals munt en verveïne.

  Vergaderen voor een scherp tarief

  Bij Yume is het mogelijk om de vergaderruimte een dagdeel te boeken inclusief beamer en Wi-Fi voor slechts € 65,--. Voor een zeer scherp tarief van € 7,50 per persoon staat er verse koffie en thee, water met munt & citroen en lekkers voor je klaar. Wil je graag een goedverzorgde lunch tussen het vergaderen door? Deze boek je al vanaf € 8,00 per persoon. Bekijk alle tarieven onder het tabblad "Tarieven" of neem voor meer informatie of een offerte rechtstreeks contact op met de eigenaren van Yume. 

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Deze vergaderlocatie in Boskoop ligt op een terrein van maar liefst 5 hectare groene ruimte. Het uitgestrekte park leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling als pauze-moment. Ook is het mogelijk om direct vanaf de locatie een vaartocht te maken door de Boskoopse sloten of een wandeling te maken onder begeleiding van een gids. BuitenBusiness kan op deze bijzondere vergaderlocatie diverse teambuildingactiviteiten of vergaderbreaks verzorgen, waaronder:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt deze vergaderlocatie in het groen?

  YUME ligt op het terrein van PlantenTuin Esveld in Boskoop en is goed bereikbaar via de A12. Op de meeste toegangswegen in Boskoop bevinden zich bruine borden met daarop: PlantenTuin Esveld en YUME koffie- en theehuis. De steden Gouda, Rotterdam en Den Haag liggen op een steenworp afstand.

  • 9.5
   Door:

   Hele fijne middag gehad en lekker verwend met overheerlijke hapjes in een mooie omgeving omringd met mooie bloemen en planten!

  • 9
   Door:

   Wat een ontdekking en een unieke vergaderlocatie. Een heerlijke plek, mooi en sfeervol en heerlijk . Echt een aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *