Heisessie of weisessie?

Vijverschie

, Schipluiden, Zuid-Holland

De Vijverschie is een unieke locatie in de polder tussen Delft en Rotterdam. Een buitenplaats voor creatieve kwartiermakers, koplopers in pak en wakkere wereldverbeteraars. Waar je je hoofd kan vullen. Of leegmaken. Waar tijd is om dingen te laten landen. Of juist opstijgen. Waar je samenkomt om te leren. En te verleren. Net geen eiland, wel een weiland. Verruil je heisessie voor een weisessie en kom vergaderen op deze unieke locatie in de Randstad.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Schipluiden, Zuid-Holland
 •   Groene oase in de Randstad
 •   Creatief en inspirerend
 •   Tussen Delft en Rotterdam
 •   Veel ruimte, zowel buiten als binnen
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 • Weisessie in de polder

  Vijverschie is een unieke locatie in de polder, tussen Delft en Rotterdam. Je kunt hier brainstormen in het groen. Vergaderen met goede koffie. Concepten uitdenken of een workshop geven. Maar ook een leiderschaptraining ontwikkelen, een teamdag organiseren of een masterclass verzorgen. Verruil het dagje op de hei voor een dagje in de wei en kom vergaderen op deze unieke locatie in Delft. 

  Groene oase in de Randstad

  Deze groene oase in de Randstad biedt ruimte voor groepen van 5 tot 50 personen. Maar ook ruimte voor nieuwe ideeën en ruimte om tot rust te komen. En zijn drie verschillende vergaderruimtes, waar verschillende opstellingen mogelijk zijn. Er is internet (op verzoek extra traag) en een huiscoach die jullie groepssessie kan leiden. Buiten vind je zo mogelijk nog veel meer ruimte. In de tuin kun je mijmeren op de schommel. Je kunt struinen door de polder. Samenkomen rond het kampvuur of eten aan lange tafels. 

  Eten uit de moestuin

  Op deze groene vergaderlocatie in Delft geniet je van (h)eerlijk eten. Er wordt gewerkt met lokale cateraars en biologische producten. Veel van deze producten komen van de omliggende biologische boerderijen zoals de Bieslandhoeve en Hoeve Ackerdijk. Met mooi weer is het heerlijk om te barbecueën in de tuin, maar er is nog veel meer mogelijk: van een openlucht-stoofpot tot een veldkeuken op de dijk, de locatie-eigenaren denken graag met je mee. Of wat denk je van een workshop Outdoor Cooking

  De Vijverschie

  De Vijverschie is al in de 17de eeuw gesticht als buitenplaats voor de gegoede burgerij van Delft. Met het koetsje verliet men de stad om in de nabije natuur bij te komen van de stadsdrukte. 400 jaar later kan dat nog steeds. De naam Vijverschie is ontleend aan de Vijver die hier is gegraven om trek- en siervogels te lokken. Inmiddels zijn het de omliggende landen van Natuurmonumenten die het land ecologisch hebben ingericht om weidevogels een veilige plek te bieden. 

  Heisessie of weisessie?

  Wordt het een heisessie of een weisessie? Op deze vergaderlocatie in Delft kan het allebei! Vijverschie is centraal gelegen tussen Delft en Rotterdam, parkeren kan op de dijk pal voor de deur. Er is ook een elektrische laadpaal. Kom je met het openbaar vervoer? Bus 40 stopt aan de overkant van de brug. Station Delft-Zuid ligt op 3 kilometer afstand, OV-fietsen zijn beschikbaar. Ophaalservice is op aanvraag ook mogelijk. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *