KoeTastisch

KoeTastisch

, Pijnacker, Zuid-Holland

KoeTastisch is een in 2020 gerealiseerde vergaderruimte op een werkende boerderij. Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen op een melkveebedrijf? Dan is dit je kans! Vanuit de vergaderruimte kijk je uit over de weilanden met koeien en in de zomer worden de koeien in de wei gemolken met de mobiele weidewagen. Een unieke vergaderbreak! KoeTastisch is centraal gelegen tussen Den Haag en Rotterdam en biedt voldoende gratis parkeerruimte. De vergaderlocatie is rolstoeltoegankelijk en kan per dagdeel gehuurd worden. De catering kan geheel op maat worden ingevuld, alles is hier mogelijk. Wees welkom en beleef een unieke vergaderdag tussen de koeien.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Pijnacker, Zuid-Holland
 •   Landelijk vergaderen tussen Rotterdam en Den Haag
 •   Geweldig uitzicht over de weilanden met koeien
 •   Vergaderbreak: wandeling met de boer over de boerderij
 •   Voldoende gratis parkeergelegenheid
 •   Laadpaal voor electrische auto's
 • KoeTastisch

  Vergaderen op de boerderij? Dat doe je bij KoeTastisch! Deze unieke vergaderlocatie is in 2020 gerealiseerd en bevindt zich centraal op de boerderij. De voormalige flessenschuur is omgetoverd tot een moderne ruimte die geschikt is voor trainingen, vergaderingen en workshops. Vanuit de ruimte geniet je van een prachtig uitzicht over de omringende weilanden. Als vergaderbreak kun je kiezen voor een rondleiding over de boerderij of een wandeling met de boer. Uniek is de mobiele weidewagen waarmee de koeien zomers in de wei gemolken worden. Een bezoekje waard! 

  Landelijk vergaderen in de Randstad

  De vergaderruimte KoeTastisch is bijzonder vanwege het uitzicht over het land waar de koeien lopen. Maar ook de plek is bijzonder: midden in de Randstad tussen de steden Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Delft vergader je hier in de groene natuur. De stadse hectiek wordt hier ingeruild voor de rust van het platteland. Vanaf het moment van aankomst ben je in een andere wereld. Hier kan je nog gratis parkeren en voor de electrische auto's is een laadpaal aanwezig.

  De vergaderruimte van KoeTastisch

  KoeTastisch bestaat uit 2 vergaderruimtes en een ontvangstruimte en is per dagdeel te huur. Vergaderruimte De Zwaluw biedt plaats voor 1 tot 12 personen. Het is ook mogelijk om de vergaderruimte corona-proof in te richten, de ruimte is dan geschikt tot 8 personen. De 2e vergaderruimte - Het Boerenland - beschikt over trapezium tafels, welke in elke gewenste opstelling geplaats kan worden. Afhankelijk van de opstelling kunnen er maximaal 25 personen vergaderen. Per keer verblijft er slecht één gezelschap in KoeTastisch, waardoor je alle privacy hebt tijdens het vergaderen. Het boerenland is in alle gemakken voorzien en beschikt over een 84 inch touch screen. Beamer, flipover en conference speaker zijn op verzoek bij te boeken. Koetastisch is rolstoel toegankelijk en beschikt over een invalide toilet. 

  Eten en drinken

  Bij de vergaderruimte wordt een koffie/thee arrangement aangeboden, wat ervoor zorgt wat ervoor zorgt dat je onbeperkt koffie- of thee bij kunt vullen. Optioneel kun je kiezen voor verse cake, fris, lunch, diner of een high tea. Er is veel mogelijk, heb je een ander verzoek of (dieet) wens? Vraag het ons gerust, de eigenaren denken graag met je mee.

  Teambuilding & vergaderbreaks

  Even pauze tussendoor? Maak gerust een wandeling over de boerderij, door het land of boek een wandeling met de boer erbij. Zo kom je meer te weten over de boerderij, de omgeving en de visie en missie van de eigenaren. Bijzonder is dat er met een mobiele weidewagen gemolken wordt. Dit houdt in dat vanaf maart/april tot en met oktober de koeien 24/7 buiten lopen en de de koeien ter plekke in het land gemolken worden. Dit is zeker een bezoekje waard! ’s Winters zal deze melkwagen aan de stal staan. Wil je liever een andere vergaderbreak? Kijk dan onder het tabblad vergaderbreaks welke activiteiten door BuitenBusiness verzorgd kunnen worden.

  Waar ligt vergaderruimte KoeTastisch?

  KoeTastisch ligt in Pijnacker, tussen de steden Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. De vergaderruimte is mooi landelijk gelegen en dichtbij de snelweg A13. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een laadpaal voor electrische auto's. Ook via het openbaar vervoer is KoeTastisch goed te bereiken. Met de randstadrail (vanuit Rotterdam CS & Den Haag CS) stap je op station Berkel Westpolder uit en wandel je in 15-20 minuten naar de boerderij.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *