Vergaderen bij stadsherder Martin in Rotterdam

Belevenisboerderij Schieveen

, Rotterdam, Zuid-Holland

Vergaderen op de boerderij? Kom dan naar de boerderij van stadsherder Martin, wie samen met de boswachters van Natuurmonumenten een unieke plek in Rotterdam heeft gecreëerd om te vergaderen, trainen en teambuilden. Op een steenworp afstand van Rotterdam, op slechts 4 km. vanaf Rotterdam The Haque Airport ligt belevenisboerderij Schieveen met haar sfeervolle vergaderruimte. Naast vergaderen in een relaxte en groene omgeving, geniet je hier van een boerenlunch, wandel in de pauze over het erf, breng een bezoek aan de stallen met schapen, koeien en kippen of neem deel aan een workschop schapendrijven. Voor een meeting in stijl laat je je met trekker en huifkar ophalen vanaf het station of wandel je over het polderpad naar deze unieke locatie. Stadsherder Martin heet jullie van harte welkom!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Rotterdam, Zuid-Holland
 •   Schaapsherder als gastheer
 •   Vergaderen op een echte boerderij incl. rondleiding of workshop schapendrijven
 •   Slechts 4 km. vanaf Rotterdam The Haque Airport
 •   Mogelijk vervoer vanaf station per trekker en huifkar
 •   Huur locatie € 150,-- per dagdeel
 • Vergaderen bij stadsherder Martin in Rotterdam

  Stadsherder Martin creëerde in Rotterdam zijn eigen unieke locatie. Belevenisboerderij Schieveen opende onlangs haar deuren op het Rotterdamse platteland. Samen met de boswachters van Natuurmonumenten is hard gewerkt aan deze bijzondere belevenisboerderijboerderij aan het Polderpad. Een unieke locatie om te vergaderen, trainen of, teambuilden. Maar ook een uitgelezen plek voor een bedrijfsuitje, een bezoek aan de stallen met schapen, koeien en kippen of een activiteit als schapendrijven. Stadsherder Martin heet jullie van harte welkom!

  Belevenisboerderij Schieveen Rotterdam

  In de woonboerderij, gelegen op het boerenerf naast Belevenisboerderij Schieveen, is een sfeervolle en eigentijdse vergaderruimte gecreëerd. De ruimte is huiselijk ingericht en biedt een prachtig uitzicht over de rondom gelegen landerijen. De vergaderruimte is geschikt voor groepen tot ca. 20 à 25 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Er is een gezellige keuken en de mogelijkheid om in subgroepjes te werken.

  Groot erf en rondleiding door de stallen

  In de pauzes kunnen de gasten vrij wandelen over het erf en genieten van de omringende natuur. Leuk om op deze manier het leven op een boerderij te verkennen en een bezoek te brengen aan de stallen met schapen, koeien en kippen. Het is mogelijk om de vergadering te combineren met een presentatie en/of rondleiding over het bedrijf. En uiteraard is dit de uitgelezen locatie voor een demo of teambuilding schapendrijven. 

  Boerenlunch of buitenmaaltijd van het houtvuur

  Tussen de middag is het mogelijk om een echte boerenlunch te nuttigen. Als afsluiting van een intensieve vergaderdag kan een heerlijk verse buitenmaaltijd worden verzorgd door onze buitenkok. Deze wordt ter plaatse live bereid boven het houtvuur. Lees hier meer over onze buiten-kook catering. Ook kan een kookworkshop worden verzorgd op deze locatie.

  Waar ligt de belevenisboerderij van stadsherder Martin?

  Belevenisboerderij Schieveen ligt op 4 km afstand van Rotterdam The Hague Airport, tussen Rotterdam en Den Haag. De boerderij is goed bereikbaar vanaf de A13 en de N209 en er is gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is de boerderij goed bereikbaar: vanuit Rotterdam en Den Haag kun je met de randstadrail, uitstappen bij station Rodenrijs. Op de fiets of wandelend over het Polderpad bereik je de Belevenisboerderij. Ook is er een mogelijkheid om, tegen meerprijs, opgehaald te worden met trekker en huifkar van zowel Rotterdam The Hague Airport als metrostation Rodenrijs.

  • 9
   Door:

   Prettige ruimte in een mooie omgeving.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *