Huiselijk vergaderen bij 't Smidshuys

't Smidshuys

, Maasland, Zuid-Holland

't Smidshuys is een huiselijke vergaderlocatie gelegen in de historische kern van Maasland. Dit monumentale herenhuis leent zich uitstekend voor een kleinschalige bijeenkomst met een besloten gezelschap. Je vergadert hier in huiskamersfeer, met uitzicht op een knusse Engelse cottagetuin. Deze kleinschalige vergaderlocatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-8 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Maasland, Zuid-Holland
 •   Karakteristieke, historische vergaderlocatie
 •   Geschikt voor besloten gezelschap (8 pers)
 •   Goed bereikbaar met auto en OV én gratis parkeren
 •   Hartelijke en gastvrije verzorging
 •   Huur locatie € 40,--/uur
 • Huiselijk vergaderen op een historische locatie

  't Smidshuys is gelegen in de historische kern van Maasland, gemeente Midden-Delfland. Het monumentale herenhuis stamt uit 1700 en is gelegen aan de eeuwenoude rivier De Gaag, die door het eeuwenoude centrum stroomt met aan weerszijden pittoreske huizen die doen denken aan Anton Pieck schilderijen. Twee generaties lang is dit historische pand het woonhuis geweest van de dorpssmid. Tegenwoordig kun je een gedeelte van het huis gebruiken voor een kleinschalige bijeenkomst, waarbij je in alle rust kunt werken. 

  Kleinschalige vergaderlocatie

  't Smidshuys is een ideale locatie voor kleine, besloten gelegenheden zoals vergaderingen, trainingen, teambuilding, lezingen en presentaties. De sfeervolle vergaderruimte is huiselijk ingericht en geschikt voor max. 8 personen. Alle faciliteiten voor een succesvolle vergadering zijn aanwezig, zoals Wifi, flipover, whiteboard en een TV voor presentaties. Deze vergaderlocatie wordt altijd aan één groep tegelijkertijd verhuurd; er zijn geen andere gasten aanwezig.

  Engelse cottagetuin

  Vanuit de vergaderruimte kijk je uit op een knusse Engelse cottagetuin. Op mooie dagen gaan de tuindeuren open en kun je vergaderen met een zacht briesje op de achtergrond. Tijdens je bijeenkomst word je uitstekend verzorgd: in ’t Smidshuys wordt alles vers en huisgemaakt door de gastvrouw en de lunch wordt bereid met streekproducten.

  Historisch vergaderen in Maasland

  Maasland is een agrarische gemeente met een oer-Hollands polderlandschap en ligt in de gemeente Midden-Delfland (Zuid-Holland). De gemeente Midden-Delfland bestaat uit de dorpen Den Hoorn, Maasland, Schipluiden en de buurtschappen ’t Woudt en De Zweth. Dit groene en waterrijke gebied tussen Rotterdam, Delft en Den Haag met zijn unieke cultuurlandschap biedt volop mogelijkheden voor buitenrecreatie. Vele routes nodigen fietsers, wandelaars en skaters uit om het uitgestrekte veenweidegebied met de authentieke dorpen te verkennen. Ook is het landschap met de sloten en vaarten zeer aantrekkelijk voor watersporters.

  Goed bereikbaar met auto en OV

  Deze kleinschalige vergaderlocatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. De dichtsbijzijnde bushalte stopt op 5 minuten lopen van 't Smidshuys. De locatie ligt op korte afstand van de A4, tussen Den Haag en Rotterdam. In de nabije omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *