Outdoor Valley Bergschenhoek

Outdoor Valley

, Bergschenhoek, Zuid-Holland

Vergaderen op een unieke buitenlocatie? Het inspirerende terrein van Outdoor Valley vind je aan de rand van Rotterdam, midden in het heuvelachtige landschap van het Hoge Bergse Bos. Het terrein leent zich uitstekend voor evenementen en activiteiten, maar het is tevens een prima locatie voor je vergadering, bedrijfsuitje of teambuilding. Outdoor Valley ademt een avontuurlijke sfeer, die ook in de vergaderruimtes voelbaar is. Alle ruimtes zijn naar wens in te richten. Handig en multifunctioneel. Durf jij een zakelijke bijeenkomst aan in deze avontuurlijke vergaderlocatie in Bergschenhoek? Je bent van harte welkom bij Outdoor Valley!

          Goed en goedkoop
 •   0-1000 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Bergschenhoek, Zuid-Holland
 •   Unieke buitenlocatie bij Rotterdam
 •   Avontuurlijk vergaderen
 •   Combinatie vergaderen en teambuilden
 •   Mogelijkheden voor 2 tot 1000 personen
 •   Gratis parkeren voor de deur
 • Avontuurlijk vergaderen bij Outdoor Valley

  Outdoor Valley is een uniek evenementen- en activiteitenterrein èn inspirerende vergaderlocatie. Voor wie op zoek is naar buiten vergaderen, een locatie in de natuur en toch dichtbij Rotterdam, is dit the place to be. De ideale ligging in het Hoge Bergse Bos en aan de rand van Rotterdam maakt deze avontuurlijke locatie tot een bijzondere plek voor teambuilding en bedrijfsuitjes. Daarnaast zijn er zalen ingericht waar je terecht kunt voor je vergadering, heisessie, training of presentatie. Ga voor avontuurlijk vergaderen naar Outdoor Valley en maak het mee!

  Vergaderen in een tipi tent of een binnenzaal?

  Zodra je Outdoor Valley betreedt voel je de avontuurlijke sfeer. Die hangt in de hele accommodatie, óók in de 7 verschillende vergaderruimtes. Vergaderen kan in een van de binnenzalen of in een van de beschikbare tipi-tenten. De zalen en de tenten zijn multifunctioneel en naar wens in te richten. Kies voor een traditionele vergaderopstelling, of probeer eens uit wat een meer speelse variant op het terrein met je team doet. Vraag the crew naar de mogelijkheden, ze denken graag met je mee!

  Bedrijfsuitje en teambuilding

  Outdoor Valley is een vergaderlocatie én een activiteitenlocatie. De ideale combinatie om tussen het vergaderen door eens flink je zinnen te verzetten. Ontdek of je je collega's te slim af kunt zijn tijdens een escape-game, een interactieve challange of een trabant-race. Tijdens de teamtrail wordt al snel duidelijk hoe het met de teamgeest van de afdeling gesteld is. Liever een rustig en mindful begin van de dag? Start de dag dan met een yoga-sessie of een wandeling door de bosrijke omgeving. Wat is hier eigenlijk niet mogelijk?

  Ik lust wel wat ...

  Je bent druk bezig met je vergadering of teambuilding en opeens realiseer je je: ik lust wel wat! Bij Outdoor Valley schuif je dan aan voor een heerlijke lunch met verse jus en broodjes. Bij aankomst of tussendoor koffie of thee met gebak of vers fruit. En wat is er leuker dan zo'n actieve dag waarin van alles gebeurt af te sluiten met een heerlijke barbecue of een uitgebreid diner? Sluit de dag af bij het kampvuur aan het water, terwijl je voldaan terugdenkt aan de succesvolle dag. Je teamdag, vergadering of heisessie wordt absoluut een groot succes bij Outdoor Valley!

  Hoe kom ik bij Outdoor Valley?

  Deze avontuurlijke vergaderlocatie ligt in Bergschenhoek, in de Randstad tussen Rotterdam en Den Haag. Met de auto rijd je er gemakkelijk naar toe over de snelweg. Parkeren doe je voor de deur en het is gratis. Kom je liever met het openbaar vervoer? Vanaf de dichtstbijzijnde bus- of metrohalte (Selma Lagerlöfweg / Hesseplaats) loop je in een half uurtje naar Outdoor Valley.

  • 8.5
   Door:

   Super leuke teambuilding/survival dag gehad met collega's van Syngenta! Leuke begeleiding, pittig parcour met vlot bouwen! S'avonds lekkere bbq gehad!

  • 10
   Door:

   Zaterdag 25 augustus was Hockeyclub Rotterdam Dames 1 te gast bij jullie. Het werd een topdag !! Heerlijk weer, goedlachse instructeurs die ons meer dan goed hebben begeleid en ook nog een prima lunch. Zeker voor herhaling vatbaar !!

  • 8
   Door:

   We hadden onze jaarlijkse teambuilding dag daar. Het was erg leuk om de verschillende spelen te doen. Leuke crew dus t was top. En we hadden natuurlijk super weer.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *