Vergaderen in een voormalige houtzagerij

In de Houtzagerij

, Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland

In De Houtzagerij is een vergaderlocatie met een geheel eigen karakter. Deze voormalige houtzagerij is omgetoverd tot een moderne plek, met eigentijdse vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien. Ervaar de rust en ruimte op deze historische plek aan de oevers van de Merwede. Bij In De Houtzagerij kunnen gezelschappen tot 75 personen terecht voor een compleet verzorgde dag vergaderen of teambuilden. Laat je verrassen door de gastvrijheid van eigenaresse Rosalie, die opgegroeid is op deze bijzondere plek.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-75 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland
 •   Mogelijkheid tot buiten vergaderen, direct aan het water
 •   Historische locatie met geheel eigen karakter
 •   Makkelijk bereikbaar via de A15 en A27
 •   Teambuilding activiteiten op en rondom het water
 •   Voor kleine en grote groepen
 • In De Houtzagerij, een echte Inspiratie Locatie

  In De Houtzagerij is met recht een Inspiratie Locatie, gelegen aan de oevers van de Merwede. De locatie bevindt zich aan het einde van de dijk, die Hardinxveld verbindt met de omliggende dorpen. Deze voormalige houtzagerij is verbouwd tot een moderne locatie voor vergaderingen en teambuilding activiteiten. De vergaderzalen zijn voorzien van alle gemakken en kunnen zelfs exclusief worden gehuurd. Vergaderen met karakter, dat is waar In De Houtzagerij voor staat!

  Sfeervolle locatie met karakter

  Vergaderlocatie In de Houtzagerij is een sfeervolle locatie met een eigen karakter, gelegen aan het water. Eigentijds en tegelijkertijd vol historie. De voormalige houtzagerij is door de eigenaren omgetoverd in een moderne vergaderlocatie. Je kunt hier met maximaal 75 personen genieten van het uitzicht over de rivier de Merwede. Het is een plek aan de rivier waar in alle rust vergaderd kan worden, met de voordelen van buiten en het comfort van binnen. 

  Moderne vergaderruimtes

  In De Houtzagerij beschikt over verschillende moderne vergaderruimtes, die eventueel ook geheel exclusief kunnen worden gehuurd. Ook is er een sfeervolle ontmoetingsruimte met open keuken aanwezig. Leuk om te weten: de Houtzagerij is nog steeds actief en bevindt zich op de begane grond. De vergaderzalen bevinden zich boven de Houtzagerij op de tweede verdieping. Deze locatie ontzorgt je graag volledig en biedt daarom een vergaderarrangement aan, inclusief verse (bonen)koffie, thee, tafelwater, fruit, gebak en diverse zoete of hartige hapjes. Een draadloze WiFi verbinding, een beamer met LCD projector, een verrijdbaar interactief scherm, een brainstormwand en een flipover zijn aanwezig.

  Uitwaaien tijdens de vergadering

  De zon schijnt en er staat een zacht briesje, dan is het toch heerlijk om buiten te vergaderen? Direct aan de rivier, tussen het groen, op deze bijzondere plek waar buiten vergaderen mogelijk is. Verspreid over het buitenterrein vind je zitjes en andere elementen waar je kunt plaatsnemen. Ben je uitgewaaid en uitvergaderd? Dan kan je genieten van een drankje en borrelplank rond de openhaard. Ook is er een mogelijkheid om bij te tanken tijdens een stevige lunch in de sfeervolle ontmoetingsruimte van de locatie. Of je kunt de dag gezamenlijk afsluiten met een op hout gestookt barbecue-arrangement. Dit is het hele jaar door mogelijk. 

  Teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks

  Buiten biedt In de Houtzagerij bijzondere mogelijkheden voor teambuilding in de aangrenzende griend. Van RIB-varen op de Merwede, tot koken met een kampvuurkok, van wilgentenen vlechten tot Archery Tag en CSI 'de Griend'. Daarnaast kan BuitenBusiness zowel binnen als aan de waterkant diverse inspirerende (teambuilding)activiteiten verzorgen, bijvoorbeeld:

  Bekijk hier nog meer mogelijkheden voor vergaderbreaks.

  Waar ligt In De Houtzagerij?

  Vergaderlocatie In de Houtzagerij is gelegen aan rivier de Merwede, in een natuurgebied nabij Gorichem. Het buitenterrein is maar liefst 4,5 hectare groot en biedt volop mogelijkheden voor een ontspannen wandeling door de grienden of sportieve activiteiten in de buitenlucht. De locatie is goed bereikbaar via de A27 en A15. Steden als Rotterdam, Utrecht en Breda zijn binnen 50 minuten bereikbaar, en er is volop gratis parkeergelegenheid op het erf bij In De Houtzagerij. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *