Huiselijk vergaderen bij De Alblas

Residentie de Alblas

, Bleskensgraaf, Zuid-Holland

Residentie De Alblas is een huiselijke en sfeervolle vergaderlocatie aan het riviertje De Alblas in Bleskensgraaf. Deze unieke buitenlocatie is zeer centraal gelegen nabij Dordrecht, op slechts 5 minuten vanaf de A15. Het huis beschikt over diverse vergaderruimtes en coachruimtes, van 4 tot 20 personen. Rondom het huis ligt een prachtige tuin, direct aan het water. Een oase van rust en ruimte voor vergaderingen, trainingen, teambuilding of workshops.

          Goed en goedkoop
 •   0-11 personen
 •   1 kamers
 •   2 bedden
 •   Bleskensgraaf, Zuid-Holland
 •   Unieke locatie aan riviertje De Alblas
 •   Sfeervol en huiselijk vergaderen
 •   Prachtige tuin met wandelpaden
 •   Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
 •   Huur per dagdeel vanaf € 45,--
 • Huiselijk vergaderen bij De Alblas

  Residentie De Alblas is een sfeervolle vergaderlocatie in Bleskensgraaf, gelegen aan het riviertje de Alblas in de Alblasserwaard. Vanaf 5 minuten van de A-15, op slechts een halfuurtje rijden vanuit Rotterdam, ben je in dit mooie huis. Je vergadert hier in een fijne, huiselijke sfeer met alle moderne vergaderfaciliteiten binnen handbereik. Een stijlvolle oase voor een kort of langer verblijf in een van de mooiste streken van Nederland.

  Sfeervolle vergaderruimtes

  De Alblas beschikt over verschillende vergaderruimtes; voor grotere gezelschappen van 20 personen tot kleine(re) stilteruimtes voor 4 tot 6 personen. De huiskamer is de meest huiselijke vergaderruimte annex coachruimte en geschikt voor max. 6 personen. Vergaderruimte de Molenwaard is een gezellige en warme ruimte, geschikt voor 12 personen. In de grote vergaderruimte staan tafels opgesteld, deze is geschikt voor 20 personen en kan desgewenst ook zonder tafels verhuurd worden.

  Workshops en bezinningdagen

  Eens per maand worden er door Residentie de Alblas workshops of bezinningsdagen gehouden. Je wordt hierbij van harte uitgenodigd om een dag of meerdere dagen door te brengen op deze prachtige buitenlocatie. Het is een ideale plek voor ontmoeting, rust en ruimte. Er is een stilteruimte en een atelier omringd door een grote tuin met wandelpaden. De tuin ligt direct aan het water en is ook apart te huur voor bijvoorbeeld een inspirerende buiten-workshop.

  Heerlijke lunches en buiten-kook-catering

  Bij aankomst staat verse gezette koffie klaar en tussen de middag wordt een heerlijke lunch verzorgd. Op verzoek kunnen tussendoor versnaperingen en frisdrank verzorgd worden. Via BuitenBusiness kan buiten-kook-catering verzorgd worden. Hierbij komt een buiten-kok naar de locatie toe om op authentieke wijze, met behulp van houtvuur en hooikisten, een heerlijke maaltijd te bereiden.

  Overnachten bij De Alblas

  Speciaal voor trainers, workshopleiders of mensen die graag één of meerdere dagen tot rust willen komen op deze mooie plek, is een studio beschikbaar. De studio heeft een eigen ingang, sanitair en kookgelegenheid.  Je beschikt over een eigen terras, parkeerplaats en gebruik van de hele grote tuin gelegen aan het riviertje de Alblas. Het is mogelijk om de studio te huren op basis van B&B of voor langere tijd.

  Teambuilding en vergaderbreaks

  De geweldig tuin nodigt uit tot een actieve vergaderbreak of inspirerende workshop. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende breaks verzorgd worden zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt De Alblas?

  Residentie De Alblas ligt aan het riviertje de Alblas in Bleskensgraaf, bij Dordrecht. Op slechts 5 minuten vanaf de A-15 vindt je hier een oase van rust en ruimte om te vergaderen, voor teambuilding, training of workshops. De locatie ligt zeer centraal, nabij Rotterdam en op korte afstand van de Drechtsteden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *