Vergaderen bij de Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel

, Vlaardingen, Zuid-Holland

Bijzondere en originele locaties. We komen ze vaak tegen, maar deze vreemde vogel spant toch echt de kroon. Je vergadering vindt plaats in de boerderij, het tuinhuis of buiten op het terras. Heel bijzonder is de overnachting: je slaapt hier namelijk in verschillende "vreemde vogels": in een vogelhuisje, in een Struisvogel, in een Papegaai, in de Afrikaanse trekvogel of in een ijzeren vogel. Ja, echt: in een vliegtuig!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-150 personen
 •   10 kamers
 •   43 bedden
 •   Vlaardingen, Zuid-Holland
 •   Bijzonder en origineel
 •   Overnachten in een vogelhuisje
 •   Aan de rand van stad en natuur
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €55,- p.p.
 • Vergaderen en overnachten in een vogelhuisje

  Bijzondere en originele locaties. We komen ze vaak tegen, maar deze vreemde vogel spant toch echt de kroon. Bij de Vreemde Vogel vergader je in de omgeving van verschillende vreemde vogelhuisjes. Dat zie je niet iedere dag voorbij komen...

  Vreemde Vogels

  De Vreemde Vogel is een uniek buitenhotel, opgericht door Davy en Petra. Twee vreemde vogels (dit zijn hun eigen woorden), waarvan de één is geboren op een boerderij en de ander in een hotel. Altijd bezig met nieuwe ideeën en vol energie om ze uit te werken. Hun meest recente idee resulteerde in dit bijzondere buitenhotel, op een mooie locatie in het Zuid-Hollandse Vlaardingen.

  Vergaderen in de voormalige boerderij

  Deze locatie ligt op de rand van de stad en de natuur. Buiten, maar toch heel centraal in de Randstad. De unieke omgeving nodigt uit tot inspiratie en creativiteit, waarmee de Vreemde Vogel de ideale locatie is voor een vergadering, training of brainstormsessie. Je bijeenkomst vindt plaats in de voormalige boerderij, het tuinhuis of buiten op het terras. De Grote Zaal biedt plaats aan max. 120 personen. Faciliteiten als gratis wifi, beamer, parkeergelegenheid zijn standaard aanwezig, evenals een enthousiast team dat graag met je meedenkt. Ontbijt, lunch en diner worden met veel plezier verzorgt, van tapas tot een stamppotbuffet. Of bak je liever je eigen pizza, met verse groenten en kruiden uit de kruidentuin?

  Bijzonder buitenhotel met 10 kamers

  Ook al is deze locatie zeer geschikt voor een dagbijeenkomst, het is echt de moeite waard om hier in ieder geval één nachtje te blijven slapen. De overnachting op deze locatie is namelijk wel heel erg bijzonder: je slaapt hier in een heus “vogelnestje”. Het buitenhotel beschikt over 10 bijzondere ‘kamers’, met in totaal 30 slaapplekken. Ga je voor het vliegtuig, het vogelhuis in de bomen, de oldtimer caravan op hoge poten, of de Afrikaanse safaritent? Alle slaapplekken beschikken over privé-sanitair, opgemaakte bedden en verwarming. Ook een live vogelconcert is standaard inbegrepen, helemaal gratis!

  Bijzondere activiteiten op een bijzondere locatie

  Bij de Vreemde Vogel kunnen diverse inspirerende (teambuilding)activiteiten en vergaderbreaks worden georganiseerd, zoals:

  Kijk voor meer suggesties op onze activiteitenpagina. Ook leuk: maak een fietstocht, huur een bootje, ga mountainbiken of maak een wandeling door natuurgebied Midden-Delfland.

  De Vreemde Vogel in Vlaardingen

  De voormalige boerderij van De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen, provincie Zuid-Holland. Het is de groenste gemeente van Nederland en heeft een historisch en cultureel stadscentrum. De locatie bevindt zich aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland en ligt op zeer korte afstand van Delft, Rotterdam en Den Haag.  

  • 9.5
   Door:

   We hebben vergaderd, pizza gebakken, geborreld en gelogeerd. Het was súper geregeld. Bedankt!

  • 9.5
   Door:

   Stel: op een ochtend word je wakker in een megagroot vogelhuis, hangend in de boom. Nee, dit is geen droom, want De Vreemde Vogel doet zijn naam eer aan! ... en natuurlijk word je elke ochtend getrakteerd op een vogelconcert.

  • 9
   Door:

   Voor mijn werk en vakantie breng ik per jaar meer dan 100 nachten in hotels door over de hele wereld, maar zulke bijzondere slaapplekken heb ik nog niet eerder gezien. Wij sliepen in de zogenaamde Waterhoen, een knus maar luxe verblijf met automatisch verstelbare Auping bedden. Er is een aanlegsteiger dus in de zomer heb je je eigen prive terras. De andere verblijven zoals de vogelhuisjes en het vliegtuig zien er ook super origineel uit. Het 'vogel' thema komt overal in terug. Je kunt in de stalkamer ontbijten met eieren van de kippen die over het terrein rondlopen. De koffie is top en het personeel erg vriendelijk.

  • 8.5
   Door:

   Wat een ontzettend originele locatie! Geweldige slaapplaatsen. Wij verbleven in 1 van de 2 vogelhuisjes. Midden in het groen en toch zo in de stad. Leuk Tuincafé met terras aan het water. Aardige mensen, écht een leuke ervaring. We komen graag nog een keer terug.

  • 9
   Door:

   Op een plek waar je geen buitenhotel zou verwachten in een prachtig stukje groen Vlaardingen, ligt buitenhotel De Vreemde Vogel. Leuke originele slaapplaatsen, lekker eten op duurzame wijze verkregen en een gezellige ambiance. Heel leuk zijn ook de verschillende kunststukken. Vogels in beelden en schilderijen, onwijs gaaf! Leuk met gezin, voor feesten, vergaderingen of gewoon een bakje koffie alleen op het terras. Check wel even de openingstijden. Prima uitvalsbasis voor Rotterdam en het mooie Delfland.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *