Groen vergaderen in de Randstad

De Delflandhoeve

, Delft, Zuid-Holland

Midden in de Randstad én midden in het groen, daar ligt deze mooie vergaderhoeve. Rondom de hoeve vind je niets anders dan weilanden en water. De Delflandhoeve was ooit een veehouderij, maar is door de huidige bewoners omgetoverd tot een sfeervolle vergaderlocatie. Je voelt je ver weg van je eigen werkplek, op slechts 5 kilometer van Delft en nabij grote steden als Den Haag en Rotterdam.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-100 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Delft, Zuid-Holland
 •   Vergaderen in de natuur
 •   Centrale ligging
 •   Dichtbij Rotterdam en Den Haag
 •   Heel veel buitenruimte
 •   Huur locatie v.a. €100,-- per dagdeel
 • Groen vergaderen in de Randstad

  Midden in de Randstad én midden in het groen, daar ligt deze mooie vergaderhoeve. En dan bedoelen we ook echt ín het groen: rondom de hoeve vind je niets anders dan weilanden. En water. En hier en daar een stukje bos, ook groen. Je voelt je ver weg van je eigen werkplek, op slechts 5 kilometer van Delft en nabij grote steden als Den Haag en Rotterdam. Midden in de Randstad dus. Om precies te zijn in het laatste, nog open weidegebied in de zuidwestelijke Randstad. 

  Vergaderlocatie op de boerderij

  De Delflandhoeve was ooit een veehouderij, maar is door de huidige bewoners omgetoverd tot een sfeervolle vergaderlocatie. De hoeve beschikt over twee met elkaar in verbinding staande ruimtes in de voormalige stal van de boerderij. Door het rustgevende uitzicht op bossages, water en weilanden is dit een inspirerende locatie voor een vergadering, training, brainstorm of presentatie. 

  Van vergadering tot brainstorm

  De vergaderruimte beneden is ruim van opzet, hier zijn diverse vergaderopstellingen mogelijk. Deze ruimte beschikt over een sfeervolle houtkachel, waardoor het ook met wat kouder weer behaaglijk vergaderen is. De vergaderruimte boven, een vide, kan worden ingericht met vergadertafels of met zitjes en is daardoor geschikt voor een informele sessie of een brainstorm. Twee flipovers, een beamer en een scherm zijn standaard aanwezig en er is een goede internetverbinding. 

  Schone lucht en een groene omgeving

  Op het erf van de boerderij vind je een groot terras en ca. 3 hectare buitenruimte. Het uitzicht is fantastisch: niets dan weilanden, bossen en water, zo ver als het oog kan reiken. Onze tip: verplaats je vergadering naar buiten en geniet van de schone lucht, de zon op je gezicht en een fris briesje door je haren.

  Vergaderbreaks en kanoverhuur

  De enorme hoeveelheid buitenruimte biedt veel mogelijkheden voor het organiseren een inspirerende vergaderbreak of (teambuilding)activiteit, zoals:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.
  Vanwege de ligging in de natuur is het ook mogelijk je vergadering te onderbreken of af te sluiten met een recreatieve activiteit. Wandelen, fietsen en kanoën zijn vanaf de hoeve mogelijk, kano's en fietsen worden op de locatie zelf verhuurd. 

  De Delflandhoeve in Midden-Delfland

  De Delflandhoeve ligt in Midden-Delfland, een groene oase van zo’n 6600 hectare. Oer-Hollandse dorpjes worden afgewisseld door uitgestrekte weilanden, rustige natuurgebieden en veelzijdige recreatiegebieden. Het is een waardevol, authentiek weidegebied met weidse uitzichten, rust en stilte, te midden van de steden Delft, Schiedam, Vlaardingen en de kassen van het Westland. Een inspirerende omgeving dus. De hoeve is goed bereikbaar vanuit alle grote steden in de Randstad, er is tevens een ophaalservice vanaf station Delft-Zuid mogelijk. 

  • 8
   Door:

   Prachtige locatie, heel veel groen en ruimte. Goede verzorging. We hebben erg genoten van alles wat er geboden werd bij Delflandhoeve en zijn dan ook erg tevreden over de reservering. Zowel de activiteiten waren erg goed georganiseerd als de locatie en het diner.

  • 9.5
   Door:

   Voor de 3e keer in 5 jaar geweest en weer was het genieten van de ruimte, rust en gastvrijheid van Ine en Alex. Met het uitzicht op kanovijver en het weilandje met daarop wat schapen en Lakevelder koe met kalf kom je vanzelf tot rust. Een mooie uitvalbasis voor Rotterdam, Delft en Den Haag. Fijn dat er nu ook goed wifi is.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *