Het beste van twee werelden

Badhotel Rockanje aan Zee

, Rockanje, Zuid-Holland

Op deze locatie krijg je het beste van twee werelden: vergaderen midden in de natuur, op slechts 35 kilometer van Rotterdam. Dit sfeervolle hotel ligt midden in de duinen en vrijwel direct aan het strand. Deze mooie omgeving kan een bijzondere invulling geven aan je bijeenkomst. Een creatieve brainstormsessie op het strand, een overleg in een duinpan of een stevige strandwandeling met knapzaklunch: alles is mogelijk. De sfeer in het hotel is professioneel, warm en gastvrij. Hier voel je je thuis... Van harte welkom in Rockanje aan Zee!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-170 personen
 •   67 kamers
 •   142 bedden
 •   Rockanje, Zuid-Holland
 •   Sfeervol hotel aan zee
 •   Midden in de natuur én dichtbij Rotterdam
 •   Inrichting in Noord-Amerikaanse Lodge-stijl
 •   Professioneel, warm en gastvrij
 •   8-uurs vergaderarrangement € 59,50
 • Het beste van twee werelden

  Er was eens... een hotel. Midden in de bossen en dichtbij de zee. Een goed bewaard geheim, verstopt in het mooie Rockanje aan Zee. Een geheim die we echter graag met je delen, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van dit vergader-paradijsje. Op deze locatie krijg je namelijk het beste van twee werelden: vergaderen midden in de natuur, en toch op slechts 35 kilometer van Rotterdam.

  Brainstorm in een duinpan

  Deze vergaderlocatie is geheel ingericht in Noord-Amerikaanse Lodge-stijl. Typerend voor deze stijl zijn het houten interieur, de warme kleuren en de zeer bijzondere kroonluchters. De geur van dennenappels, hout en duingras maken de beleving compleet. Er zijn drie unieke "Lodge" vergaderzalen met inspirerende namen als De Bossen, de Duinen en de Zeeën. Deze vergaderruimtes hebben daglicht in overvloed en bevinden zich op slechts 8 minuten lopen van de zee. Wil je letterlijk aan zee vergaderen? Ook dat kan: de medewerkers denken graag met je mee over een out-of-the-box invulling van je verblijf. Denk aan een creatieve brainstormsessie op het strand, een overleg in de duinen of een stevige wandeling met knapzaklunch als pauze. 

  Een gevoel van thuiskomen

  De sfeer op deze locatie is professioneel, warm en gastvrij. Er wordt alles aan gedaan om je thuis te laten voelen: het vuur in de openhaard brandt, er liggen zachte kussen in de grote stoelen en de vele kaarsjes geven een knus licht. Het hotel beschikt over 67 kamers, ieder met een eigen sfeerhaard, badkamer en balkon. Alle slaapkamers zijn knus en comfortabel ingericht, eveneens in Noord-Amerikaanse "Lodge-stijl". In de vrije uurtjes kun je terecht in de gezellige bar, de sauna of in het grote buitenzwembad. 

  Inspiratie aan zee

  Met het strand zó dichtbij (slechts 400 meter lopen) mag een stevige strandwandeling eigenlijk niet ontbeken tijdens je verblijf. Even lekker uitwaaien en het hoofd leeg maken; niet voor niets ontstaan dan vaak de beste ideeën... Daarnaast is er nog veel meer mogelijk: fietsen, vliegeren, tennissen, een gps-tocht, een wandeling met een natuurgids of één van de unieke vergaderbreaks van BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Vergaderlocatie bij Rotterdam

  Badhotel Rockanje ligt op 35 kilometer van Rotterdam en slechts 15 minuten vanaf de Maasvlakte en Europoort. Een ideale locatie voor zakelijke gasten: goed bereikbaar maar toch midden in de natuur. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed te bereiken: vanaf het metrostation Spijkenisse-Centrum (Rotterdamse metrolijn) neem je buslijn 103, je stapt uit voor de deur van het Badhotel. 

   

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *