Art Centre Delft

Art Centre Delft

, Delft, Zuid-Holland

Art Centre Delft is een unieke vergaderlocatie op een unieke plek. Temidden van groene weilanden en ruisende boomtoppen ligt deze Inspiratie-Locatie pur sang. Ontdek de bijzondere vergaderruimtes en kies welke ruimte het beste past bij jullie meeting. Vergader je tussen kunst in de Galerie? Of kies je voor de room with a view, de sfeervolle Yurt of het vrijstaande Theehuis? Wat je ook kiest, bij alle ruimtes krijg je het fantastische uitzicht er gratis bij. Natuur, rust en ruimte en dat midden in de Randstad. Tel hier de goddelijke keuken nog bij en dan weet je waarom deze locatie in 2015 is verkozen tot meest bijzondere locatie van Nederland. Eén ding weten we zeker: als je deze unieke locatie eenmaal hebt ontdekt, blijft een volgend bezoek nooit lang uit.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-250 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Delft, Zuid-Holland
 •   Vergaderen tussen kunst en natuur
 •   Kies zelf de vergaderruimte welke bij je past
 •   Vergaderen in de Galerie, in een Yurt of in het Theehuis
 •   (H)eerlijk eten uit de eigen moestuin
 •   Vergaderarrangementen vanaf € 27,50 p.p.
 • Art Centre Delft

  Art Centre Delft is een inspirerende vergaderlocatie tussen Den Haag en Rotterdam. Zodra je vanaf de Rotterdamseweg het pad tussen de weilanden oprijdt, weet je het zeker: zo hoort Nederland er uit te zien. Een weids uitzicht met rondom grazig gras, sloten, meertjes, kwakende kikkers en ruisende boomtoppen. En dat midden in de Randstad. Niet voor niets is Art Centre Delft in 2015 verkozen tot meest bijzondere locatie van Nederland.

  Bijzonder vergaderen op deze unieke locatie

  Vergaderen wordt hier beleven. Natuur inspireert en alle vergaderruimtes bij Art Centre Delft bieden een uniek uitzicht op het omringende natuurgebied. De ramen lopen van plafond tot vloer, ook wanneer je binnen zit waan je je buiten.  Welke ruimte past het beste bij jullie meeting? Vergader je het liefst tussen de kunst in de Galerie of in de beeldentuin?  Of kies je voor de 'Room with a view', de knusse Yurt of het besloten Theehuis in de boomgaard? Of lekker buiten onder notenboom? Keuze genoeg en alle ruimtes zijn bijzonder inspirerend...

  De vergaderruimtes

  Art Centre Delft beschikt over verschillende inspirerende vergaderruimtes:

  • De Galerie voor max. 180 personen
  • De Verdieping voor max. 60 personen
  • De Bovenkamers voor max. 30 personen
  • Room with a view voor max. 8 personen
  • De Yurt voor max. 20 personen
  • Het Theehuis voor max. 30 personen
  • Het Atelier voor max. 70 personen

  In alle vergaderruimtes zijn faciliteiten zoals beamers, flip-overs en microfoons beschikbaar. Verschillende opstellingen zijn mogelijk. Daarnaast biedt Art Centre Delft gratis wifi, welke zelfs in de beeldentuin, moestuin en boomgaard goed te bereiken is. Dit houdt in dat je buiten kunt werken en vergaderen! De ruime terrassen zijn voor iedereen tijdens de sessies en pauzes te gebruiken. Hier heb je een prachtig uitzicht over de lommerrijke boomgaard of de beeldentuin.

  Goddelijke keuken

  De goddelijke keuken van Art Centre Delft maakt het plaatje compleet. Heerlijke en eerlijke gerechten met verrassende, verse ingrediënten uit eigen moestuin maken een feestje van iedere bijeenkomst. Er wordt gewerkt met streek- en seizoensgebonden producten. Een mediterrane lunch of compleet diner, vegetarisch of juist niet. Alles kan. Met elkaar binnen aan de grote tafel of onder de bomen in de beeldentuin, ook hier geldt weer: kies de plek die bij jullie past.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  In dit wonderstille landschap is het goed en inspirerend om met elkaar te praten, te creëren en te recreëren. Met de natuur overal om je heen, geen file te zien, geen fabriek te ruiken. De zon in je hart, inspiratie in het hoofd en verder helemaal niets… Of misschien toch -met elkaar- zelf een kunstwerk maken…? Dat kan hier onder deskundige begeleiding van professionele kunstenaars. Ook kunnen diverse inspirerende vergaderbreaks via BuitenBusiness verzorgd worden, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt Art Centre Delft?

  Art Centre Delft ligt in het buitengebied van Delft, nabij de steden Den Haag en Rotterdam. De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf de snelwegen A-4 en A-13 ben je binnen 10 minuten op de plaats van bestemming. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

  • 9.5
   Door:

   Super mooie fijne locatie. Op de locatie zelf ben je er echt even tussenuit. Eten, drinken en gastvrijheid verder allemaal dik in orde. Wij waren allemaal met de fiets vanuit Rotterdam gekomen en we kregen lekker ijskoud water met natuurlijk smaakje en voldoende plek om de fietsen te stallen.

  • 10
   Door:

   Altijd fijn om een evenement bij het Art Centre te organiseren. Bedankt voor het constructief meedenken en jullie flexibiliteit. Het resultaat mocht er echt wezen en we zijn ook heel dankbaar dat op het laatste moment nog rekening werd gehouden met de wensen van onze trainer omtrent de zaallocatie. Klantvriendelijk, een prachtige locatie die een ieder inspireert en niet te vergeten…overheerlijk vers en gezond eten. Wij kijken watertandend uit naar ons volgend evenement bij jullie.

  • 9
   Door:

   Mooie open locatie en goede, professionele ontvangst. De omgeving draagt bij aan de kwaliteit van de training die ik moet verzorgen. Mijn complimenten!

  • 10
   Door:

   In onze jarenlange ervaring in het organiseren van allerlei soorten werksessies zijn we weinig locaties tegengekomen die tegelijkertijd zo goed geëquipeerd en inspirerend zijn tegen zulke eerlijke prijzen.

   De lichte en hoge ruimtes, mooie natuurlijke materialen en plezierige rustige inrichting met allerlei kunst maakt dat men zich direct op zijn gemak voelt. De ligging midden in de uitgestrekte groene polders en natuur, geeft gelegenheid tot gezamenlijk hard werken en open discussie maar ook voor reflectie in de vrije ruimte. Je krijgt meteen zin om lekker aan de slag te gaan.

   Het personeel is professioneel, gastvrij en niet te beroerd om op aparte wensen in te gaan. Kortom ze staan in de stand om te zorgen dat jij je sessie zo goed mogelijk kan uitvoeren. Ook de lunch is prima verzorgd en origineel met verschillende salades, soepen, paella en nog meer lekkers. We hebben dan ook allemaal enthousiaste reacties over de locatie en de lunch van onze deelnemers ontvangen.

   Kortom een groene bezielende parel midden in de randstad.

  • 9.5
   Door:

   We organized a three day meeting for a Marie Curie International Training Network at the Art Center in Delft. It was a great choice of venue!

   The place is lovely (the location, the buildings, the art sculptures, the vegetable garden,…). The lunch buffet is varied and delicious (with enough choices for the gluten-intolerant and vegetarians).

   But perhaps most importantly, the staff is friendly, easy-going, and helpful. They made our life very easy! Overall, a ten out of ten. ☺

   See you next time!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *