Landelijk vergaderen aan de Gaag

Aan de Gaag

, Maasland, Zuid-Holland

Vergaderen aan de Westgaag in Maasland, op een prachtige en kleinschalige locatie. De oude koeienstal achter het woonhuis van de eigenaren is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte voor vergaderingen, trainingen, coachings en workshops. Wat er is er nu fijner dan zakelijk samen zijn in een landelijke omgeving, met schitterend uitzicht op de koeien, schapen, molens en kassen? En dat op zeer korte afstand van Rotterdam, Den Haag en Delft....

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-8 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Maasland, Zuid-Holland
 •   Landelijk en sfeervol in de Randstad
 •   Authentieke boerenhoeve
 •   Genieten van streekproducten
 •   Zelf pizza's bakken in houtoven
 •   Huur locatie v.a. € 185,-- per dagdeel
 • Landelijk vergaderen aan de Gaag

  Aan de Gaag is een prachtige en kleinschalige locatie aan de Westgaag in Maasland. De oude koeienstal achter het woonhuis van de eigenaren is omgetoverd tot een sfeervolle ruimte voor vergaderingen, trainingen, coachings en workshops. Vergaderen in een landelijke omgeving, met een schitterend uitzicht op de koeien, schapen, molens en kassen. En dat op zeer korte afstand van Rotterdam, Den Haag en Delft....

  Vergaderen in de voormalige koeienstal

  Je bijeenkomst vindt plaats in de voormalige koeienstal, oorspronkelijk gebouwd in 1924. De ruimte is onlangs compleet gerenoveerd, maar met behoud van enkele originele details. Je treft hier een hippe en sfeervolle inrichting, met frisse kleuren, veel hout en verse bloemen. Je bijeenkomst vindt plaats in de Opkamer, een ruimte van 80 m2. Doordat de ruimte flexibel is in te delen, zijn er diverse opstellingen mogelijk. De Opkamer beschikt over een vide, zodat het ook mogelijk is om in subgroepen te werken.

  Lekkers uit de streek

  Na een lange dag vergaderen is het heerlijk ontspannen met een drankje aan de bar. De lunch vindt plaats in het achterste gedeelte van de stal, waar de koeien vroeger aan de ketting stonden. De lunch wordt geheel in eigen keuken bereid, met de mooiste en lekkerste streekproducten uit Midden-Delfland. De gehele ruimte staat exclusief tot je beschikking en met mooi weer kan je zelfs de ruime tuin bij je bijeenkomst betrekken. Leuke tip: sluit je bijeenkomst af met een barbecue in de tuin of ga zelf pizza's bakken in de houtgestookte pizzaoven!

  Teambuilding in de boomgaard

  Deze kleinschalige vergaderlocatie is rustig en landelijk gelegen in het mooie Midden-Delfland. Zin om een frisse neus te halen? Vanaf de locatie loop je zó de natuur in voor een mooie wandeling. In de boomgaard kunnen wij diverse inspirerende activiteiten organiseren, zoals:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Kleinschalige vergaderlocatie aan de Gaag

  Je vindt deze kleinschalige vergaderlocatie aan de Westgaag in Maasland, op korte afstand van Rotterdam en Den Haag, in de provincie Zuid-Holland. Parkeren kan op het eigen erf, daarnaast is er extra parkeerruimte op 250 meter afstand. 

  • 10
   Door:

   Met ons team een heerlijke dag gehad. De gastvrouw is flexibel en meedenkend en 'ontzorgt' van A tm Z. Duidelijke communicatie vooraf en op dag zelf is voor alles gezorgd.

  • 9
   Door:

   heerlijk eten, een puike locatie die voor verschillende doeleinden bruikbaar is, een uiterst gastvrije en flexibele gastvrouw die meedenkt met de doelstellingen van de dag en je het gevoel geeft dat je zonder meer de organisatie aan haar kunt overlaten....voorbereiding en communicatie goed, lekkere overleg- en activiteiten ruimtes in een mooie en sfeervolle setting, buiten ook top om te verblijven, inclusief kampvuur....voor herhaling vatbaar! ik kan dan ook niet anders dan Wendy de Bruin van aan de Gaag van harte aanbevelen ....! graag to ziens,

  • 8
   Door:

   Mooie locatie, goed ingericht voor een vergadering met 30 personen. Degelijke maar lekkere lunch, passend bij de setting.

  • 8.5
   Door:

   Mooie, sfeervolle locatie. De service was prima en gastvrouw Wendy weet ook met speciale wensen raad. Haar is niets te veel! Dank je wel Wendy! Voor de 22 gasten was het parkeren van de auto's een kleine uitdaging, maar dat is allemaal goed gekomen.

  • 9
   Door:

   We hebben een heerlijke dag gehad en gingen heel tevreden huiswaarts. Hebben lekker in het zonnetje in de boomgaard geluncht.

  • 9
   Door:

   Mooie, ruime en frisse locatie om op ontspannen wijze te vergaderen. Wij hadden hier met 11 personen een vergadering en aan alles was gedacht. Ontzettend vriendelijke gastvrouw die er alles aan doet om het je naar de zin te maken. Vanaf het moment dat je het terrein oprijdt heerst er een prettige, rustige sfeer. De lunch en borrelhapjes waren heerlijk!

  • 8.5
   Door:

   Vandaag een gezellige familiereünie gehad hier Aan de Gaag. Een hele leuke locatie en een goed verzorgde catering! Dank je wel, het was toppie!

  • 9
   Door:

   Aan de Gaag is een sfeervolle ruimte waar je prima met een groep kunt werken of vergaderen. De gastvrouw doet er alles aan om het haar gasten naar wens te maken. Dat merk je al bij het eerste contact, bij het doorspreken van de wensen. Maar je merkt het ook aan de details, zowel bij de inrichting van de ruimte als bij de service tijdens de meeting. Aan alles in gedacht. Een echte aanrader dus!

  • 10
   Door:

   We spent 2 days there with 14 people and 4 people groups separately. the location is easy to reach by car and it's very spacious. the service is good and food are well prepared and healthy. Wifi, beamer, flipchart and small office supplies for projects are all available. We can enjoy coffee breaks as well as lunch in the garden near a small river. It was a fantastic plance to get away from office routines and brainstorm for the project/strategies. I will definitely recommend it to our other departments!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *