Nooit Volmaakt

Zeilen met de Nooit Volmaakt

, Leimuiden, Zuid-Holland

Eens wat anders (er-)varen? Vaar dan mee met skûtsje de Nooit Volmaakt. Op minder dan 20 kilometer van Amsterdam liggen de Westeinderplassen, de Braasemmermeer en de Kagerplassen. Dit Hollands Plassengebied biedt een uniek decor voor zeiltochten met skûtsje de Nooit Volmaakt. Ooit was de Nooit Volmaakt - gebouwd in 1910 - een zeilend vrachtschip. Tegenwoordig is het een luxe zeilschip, van alle gemakken voorzien. Een ideale locatie voor kleinschalige brainstormsessies, vergaderingen of teambuildingsessies. Dit authentieke schip huur je inclusief twee bemanningsleden, het vaargebied wordt naar wens ingevuld.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Leimuiden, Zuid-Holland
 •   Skûtsjesilen bij Amsterdam
 •   Varend vergaderen in de Randstad
 •   Kleinschalig, sfeervol en authentiek
 •   Mogelijk op iedere locatie
 •   Hele dag varen incl. bemanning € 590,--
 • Vaar mee met de Nooit Volmaakt

  Eens wat anders (er-)varen? Vaar dan mee met skûtsje Nooit Volmaakt! Een unieke en anders-dan-anders locatie voor een inspirerende vergadering, training, brainstorm of teambuilding. Persoonlijk en gastvrij. Kleinschalig en authentiek. Zelf zeilen of je laten zeilen. Mogelijk op vrijwel iedere locatie in de Randstad. In combinatie met een overnachting of andere arrangementen aan wal. Kortom, een echte Inspiratie-Locatie!

  Skûtsjesilen vlak bij Amsterdam

  Skûtsje Nooit Volmaakt haalt jullie op iedere gewenste locatie op en vaart met jullie naar de allermooiste plekjes in de Randstad. Op minder dan 20 kilometer van Amsterdam liggen bijvoorbeeld de Westeinderplassen, de Braasemmermeer en de Kagerplassen. Ditt Hollandse Plassengebied biedt ongekende mogelijkheden. Je kunt hier fantastische zeiltochten maken. Je zult verbaasd staan over de ongerepte natuur, rust, ruimte en overweldigende uitzichten. Inspiratie verzekerd. 

  Over zeilschip de Nooit Volmaakt

  De Nooit Volmaakt is lang geleden, in 1910, gebouwd als (zeilend) vrachtschip. Daarna, van 1952 tot 1975 was het een woonark in Amsterdam. Tegenwoordig is het een luxe zeilschip, waarmee je fantastische dag- of avondtochten kunt maken. Niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor bedrijfsuitjes of informele bijeenkomsten een unieke locatie. Nodig je personeel of zakenrelaties eens uit voor een avondtochtje op deze nostalgische Hollandse platbodem. Een onvergetelijke ervaring waar zeker ook buitenlandse gasten nog lang over zullen praten.

  Persoonlijk en authentiek

  De Nooit Volmaakt is een authentiek en luxe zeilschip en is van alle gemakken voorzien. Schipper Rob Ligtenberg vaart jullie langs de mooiste plekjes in de doorgaans drukke Randstad.  ​Als de windrichting en windkracht het toelaten, zeilen schipper en bemanning zelfs door nauwe vaarten. En echt, zo'n groot zeilschip in de Ringvaart van de Haarlemmermeer, het Aarkanaal of rivier De Drecht is echt heel bijzonder. Heb je zelf bepaalde voorkeuren voor een vaarroute, dan kun je dat uiteraard zelf met de schipper bespreken, hij zal zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet komen. 

  Varend vergaderen voor € 225,-- per dagdeel

  Dat een bijzondere locatie niet altijd duur hoeft te zijn, bewijst de Nooit Volmaakt. Je vaart met deze unieke boot al voor € 225,-- per dagdeel (2 uur) of € 590,-- voor een hele dag (09.30 - 17.30) inclusief twee bemanningsleden en brandstof. Combineer de zeiltocht met een picknick in de natuur, een onvergetelijke ervaring. Liever iets luxer? Wij organiseren graag een uitgebreide lunch of diner in een mooie accommodatie onderweg, zoals bijvoorbeeld bij De Dyck.

  Combineren met bijzondere activiteiten

  Om er helemaal een unieke beleving van te maken, kan de vaartocht gecombineerd worden met diverse bijzondere activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schapendrijven of een workshop met roofvogels. De Nooit Volmaakt legt dan aan bij een inspirerende locatie, waar ook een lunch of diner geserveerd kan worden. Aan wal kunnen dan tal van activiteiten verzorgd worden, waarna de vaartocht naar wens weer kan worden vervolgt of eindigd. Activiteiten die o.a. verzorgd kunnen worden:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar vaart de Nooit Volmaakt?

  Met Skûtsje Nooit Volmaakt kan je letterlijk alle kanten op. Deze unieke zeilboot vaart naar iedere gewenste locatie en kan jullie overal ophalen en weer afzetten. Je kunt op deze manier je dag geheel flexibel indelen en naar wens samenstellen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een uurtje te varen of om de hele dag op de boot door te brengen. Ook kunnen er diverse arrangementen samengesteld worden met locaties aan wal. En dat alles tegen zeer schappelijke tarieven. Wees welkom en (er) vaar de Nooit Volmaakt!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *