Vergaderen aan de Reeuwijkse Plassen

Watersnip

, Reeuwijk, Zuid-Holland

Deze vergaderlocatie ligt direct aan het water, vanuit de vergaderruimte kijk je uit op de Reeuwijkse Plassen. De informele vergaderruimte is geschikt voor 6-75 personen en kan naar wens worden ingedeeld. Op mooie dagen is het fijn vergaderen op het terras aan het water, waar je door niets of niemand wordt gestoord. Over een vergaderbreak hoef je hier niet lang na te denken: aan de aanlegsteiger liggen boten klaar voor een ontspannen vaartocht over het water.

          Goed en goedkoop
 •   0-75 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Reeuwijk, Zuid-Holland
 •   Informele vergaderruimte aan het water
 •   Aanlegsteiger met eigen boten voor de deur
 •   Veel privacy, rust & natuur
 •   Goed bereikbaar vanaf de A12
 •   Huur locatie per dagdeel € 150,--
 • Vergaderen aan het water

  Deze rustige vergaderlocatie is prachtig gelegen in de natuur bij Gouda. De vergaderruimte ligt direct aan het water, midden in het Reeuwijkse plassengebied. Over een vergaderbreak hoef je hier niet lang na te denken: je stapt zó de boot op voor een ontspannen vaartocht over de Reeuwijkse plassen.

  Informele vergaderlocatie

  Deze vergaderlocatie aan het water is onder meer geschikt voor trainingen, workshops, teambuilding en brainstormsessies. Door de indeling van de ruimte is deze locatie geschikt voor kleine groepen vanaf 6 personen tot grotere groepen tot 75 personen. De vergaderruimte wordt standaard verhuurd op basis van zelfverzorging, maar je kunt er ook voor kiezen om catering en bediening door de eigenaren te laten verzorgen. Ook kun je kiezen voor unieke Buiten-Kook-Catering, waarbij jullie genieten van verrassende gerechten, geserveerd vanaf het houtvuur. Het koken gebeurt op authentieke wijze, met behulp van open vuur, ketels, rookovens en een hooikist. 

  Rust & privacy

  Voor de vergaderruimte ligt een groot terras, direct aan het water. Bij mooi weer kun je buiten plaatsnemen en vergader je met een fantastisch uitzicht over de Reeuwijkse plassen. Door de ligging in een natuurgebied is deze vergaderlocatie zeer geschikt voor groepen die rust en privacy wensen. 

  Vergaderbreak op het water

  Met een ligging direct aan het water hoef je over een vergaderbreak niet lang na te denken. De locatie beschikt over een eigen aanlegsteiger waar diverse boten liggen, zoals grundels; authentieke zeilboten, een bok; een open motorboot en pramen; streekeigen peddelbootjes. Leuke tip: wil je varen en lunchen combineren? Maak dan gebruik van het vergaderarrangement "Lunchvaren". Een ontspannen vaartocht van een uur brengt je vanaf de de locatie naar plas Elfhoeven. Ondertussen vertelt de gids over de natuur en de cultuur van het plassengebied. Voor vergadergasten geldt een speciaal tarief van € 85,-- per boot (1-25 pers, bij meer personen worden meerdere boten ingezet). 

  Nog meer verrassende breaks

  Naast een ontspannen boottocht op het water zijn er diverse andere vergaderbreaks mogelijk. Een greep uit de mogelijkheden:

  Bekijk het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Waar ligt deze vergaderlocatie aan het water?

  Deze vergaderlocatie is gelegen in Reeuwijk, op korte afstand van Gouda en goed bereikbaar vanaf de A12. Er is een busverbinding vanaf NS station Gouda met buurtbus 486. Je kunt uitstappen bij halte Sluipwijk, kerk (direct t.o. de locatie). Je kunt ook gebruik maken van de lijn Gouda-Bodegraven 178. Stap dan uit bij halte Reeuwijksebrug (vanaf hier is het 15 min. lopen).

  • 10
   Door:

   Ik zocht een vergaderlocatie vlak bij Gouda en wilde graag een locatie die goed bereikbaar was vanaf de A12 en die buiten de stad lag zodat we geen ongemakken zouden hebben zoals betaald parkeren en/of slechte parkeergelegenheid. Watersnip is een fijne, rustige en aantrekkelijke locatie.

  • 9.5
   Door:

   Wij hebben met veel plezier getraind in de zaal van Watersnip. We hadden een eigen terras aan het water en zaten regelmatig buiten te werken. We gingen met de gids het water op waarbij hij veel vertelde over het gebied. Al met al een fantastische plek voor training en teambuilding.

  • 10
   Door:

   We maken met veel plezier gebruik van de mooie buitenlocatie Watersnip. In onze teamtrainingen werken we graag op een plek waarin ‘buiten zijn’ centraal staat. De omgeving biedt alle mogelijkheden jezelf en je collega’s beter te leren kennen en draagt in ons programma bij aan verbinding, verdieping, vertrouwen, actie, inzicht, uitdaging, groei en plezier. De vaartocht wordt door deelnemers zeer gewaardeerd.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *