Groen vergaderen dichtbij Alphen aan den Rijn

Ruygeborg Hoeve

, Nieuwkoop, Zuid-Holland

Vergaderen in of rondom Alphen aan den Rijn? Maar dan wel in het groen? Deze bijzondere vergaderlocatie heeft een unieke ligging: in de voortuin liggen de Nieuwkoopse Plassen en vanuit de achtertuin loop je zó het natuurgebied de Ruygeborg in. Deze vergaderlocatie dichtbij Alphen aan den Rijn is gevestigd in een oude boerderij die recentelijk compleet is gerenoveerd. Een prachtige locatie met moderne voorzieningen en een hippe uitstraling, terwijl de sfeer van vroeger bewaard is gebleven. De ultieme locatie om te genieten van een goed georganiseerde bijeenkomst, heerlijke lunch met collega's of een feest met relaties. Hier is het alsof de tijd even stilstaat. Ruygeborg Hoeve staat voor gezonde en mooie kwaliteitsproducten uit de streek. En dat proef je!

          Goed en goedkoop
 •   0-100 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Nieuwkoop, Zuid-Holland
 •   Vergaderen met groen uitzicht
 •   Informele en prettige sfeer
 •   Centraal gelegen tussen Leiden en Utrecht
 •   Genieten van lokale lekkernijen
 •   Betaalbare locatie: vanaf € 75,--/dagdeel
 • Vergaderen dichtbij Alphen aan den Rijn

  Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt dichtbij Alphen aan den Rijn en toch midden in de natuur. De mooie ligging en de prettige, informele sfeer zorgen ervoor dat je in alle rust kunt werken. Tussendoor zorgen de gastheer- en vrouw ervoor dat het jullie op culinair gebied aan niets ontbreekt. 

  De Kapberg

  Jullie vergadering, training, workshop of brainstorm vindt plaats in De Kapberg. Deze vrijstaande locatie ligt aan de rand van natuurgebied De Ruygeborg. Je raadt het vast al; vanuit de ruimte heb je een prachtig uitzicht op de natuur. De Kapberg heeft een lichte uitstraling en is van alle gemakken voorzien. De ruimte beschikt over 2 toiletten, een eigen entree en een buitenruimte. Fijn: je huurt De Kapberg al voor slechts € 75,-- per dagdeel. 

  Veel ruimte op het erf

  De Kapberg is geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten tot ca. 25 personen. Voor grotere evenementen kun je gebruik maken van één van de andere ruimtes op het erf. Het sfeervolle restaurant kan omgetoverd tot een prettige ruimte voor een lezing, congres of seminar. Het (deels overkapte) terras met uitzicht op het weidse, groene landschap is een fantastische plek voor een buitenevenement. 

  Kwaliteitsproducten uit de streek

  Tidjens je bijeenkomst informeel met elkaar lunchen of afsluiten met een borrel of diner? Dat kan! Bij Ruygeborg Hoeve geniet je van mooie en gezonde gerechten, bereidt met kwaliteitsproducten uit de streek. De eigenaren koesteren de vriendschap tussen agrarisch en culinair. En dat proef je! Informeer gerust naar de talloze mogelijkheden

  Vergaderbreaks rondom de hoeve

  Met de Nieuwkoopse Plassen en natuurgebied De Ruygeborg binnen handbereik is een vergaderbreak zo gevonden. Vanaf de locatie kun je prachtig wandelen, fietsen of varen. Ook qua teambuildingactiviteiten zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunnen er via BuitenBusiness o.a. onderstaande programma's verzorgd worden op deze locatie:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden

  Vergaderen in Alphen aan den Rijn?

  Ruygeborg Hoeve ligt in Nieuwkoop, provincie Zuid-Holland. Deze vergaderlocatie ligt op een steenworp afstand van Alphen aan den Rijn, precies tussen Leiden en Utrecht. De hoeve is goed bereikbaar per auto en ook de bus stopt praktisch voor de deur. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *