Vergaderen tussen stad en platteland

Ghoyhuys

, Oud Ade, Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een exclusieve, goed bereikbare en inspirerende vergaderlocatie in de omgeving van Leiden? Kies dan voor het Ghoyhuys waar je kunt vergaderen tussen stad en platteland. Deze inspirerende vergaderlocatie ligt op 15 km van Leiden, maar toch vergader je in het groen. In de directe omgeving kun je verschillende activiteiten ondernemen zoals een wandeling, fiets- of boottocht. Inspirerend vergaderen doe je in het Groene Hart!

          Goed en goedkoop
 •   0-60 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Oud Ade, Zuid-Holland
 •   Centraal gelegen in het Groene Hart
 •   Vergaderen tussen kunst
 •   Geschikt voor grote groepen tot 60 personen
 •   Verzorgd tot in de puntjes
 •   Vanaf €125,-- per dagdeel
 • Het Ghoyhuys

  Inspirerend en groen vergaderen doe je in het Ghoyhuys nabij Leiden. Deze vergaderlocatie is gelegen tussen stad en platteland en aan de rand van het Ghoybos. Je kunt hier in alle rust vergaderen, maar ook uitstekend terecht voor een (bedrijfs-)training, workshop of teamdag met een groep of team. Geniet van de ruimte en de natuur van het Groene Hart, maar met het gemak van de grote steden binnen handbereik. 

  Inspirerend vergaderen

  We heten we je van harte welkom in het Ghoylokaal. Dit is een bijzondere ruimte omdat hier normaliter exposities worden gehouden, je vergadert dus letterlijk tussen de kunst. Deze ruimte is geschikt voor kleine groepen maar ook voor groepen tot 60 personen. De ruime, open en inspirerende ruimte beschikt over een bar waar je in de ochtend kunt beginnen met koffie of eindigen met een borrel. De vergadertafels zijn verplaatsbaar, de ruimte is dus naar eigen wens in te delen. Maak je vergadering compleet met diverse audiovisuele middelen, beamer, geluidsinstallatie met microfoon en natuurlijk een flipover, whiteboard en toebehoren. 

  Tot in de puntjes verzorgd

  Je vergadert in een inspirerende ruimte en op een unieke plek waar veel mogelijk is. Gastvrouw Carina en Gastheer Maurice van Leeuwen denken graag met jullie mee en nemen je de organisatie uit handen. Van een heerlijke lokale lunch met streekproducten van ondernemers uit de buurt tot een private foodtruck of live-cooking. Of wat dacht je van een tochtje met een sloep of een singer-songwriter die jullie evenement opleukt? Jullie worden tot in de puntjes verzorgd.

  Teambuilding in het Groene Hart

  Het fijne aan deze inspirerende vergaderlocatie is dat je zowel binnen als buiten kunt vergaderen. Daarnaast leent deze locatie zich uitstekend voor een teambuildingactiviteit of een vergaderbreak. Je kunt een prachtige wandeling, fiets- of boottocht maken in het Ghoybos. Via BuitenBusiness kunnen tal van teambuildingactiviteiten worden verzorgd, waaronder: Bokken voor BedrijvenWorkshop SchermenBlind BoogschietenTai Chi workshop. Deze vergaderbreaks zullen ervoor zorgen dat je weer nieuwe inspiratie krijgt en de drukke vergaderdag, ontspannen kunt beginnen of eindigen. 

  Tussen stad en platteland

  Deze inspirerende vergaderlocatie vind je aan de rand van het Goybos, op het raakvlak tussen stad en platteland. Neem vanaf de A4 afslag nummer 6 en rij richting Leiderdorp. Rij langs de pannenkoekenboerderij op, parallel aan de A4. Na ca. 700 meter staat aan de rechterhand het Ghoyhuys. Kom je met het openbaar vervoer? Je kunt deze locatie goed bereiken per boot, fiets of lijnbus 182. Stap bij halte Stenenbrug in Hoogmade uit. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *