Authentieke Hofstee in de Randstad

Norbert Hofstee

, Zoeterwoude, Zuid-Holland

Rust, ruimte en privacy zijn de beste ingrediënten voor succesvolle groei. Eeuwen lang is er ruimschoots gegroeid, gebloeid en geboren op de Weipoortse Hofstee in Zoeterwoude. Ontwikkel jouw nieuwe ideeën in de beslotenheid van deze authentieke boerenhoeve en laat ze groeien op deze magische plek. De twee vergaderruimtes worden exclusief voor jullie gezelschap gereserveerd, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Tijdens de meeting worden jullie verwend met bourgondische lekkernijen en er zijn volop mogelijkheden voor een actieve vergaderbreak tussendoor. De Weipoortse Hofstee is ook nog eens zeer centraal gelegen in de Randstad, tussen de steden Leiden, Den Haag en Zoetermeer.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-15 personen
 •   2 kamers
 •   0 bedden
 •   Zoeterwoude, Zuid-Holland
 •   Authentieke boerenhoeve
 •   Sfeervol en eigentijds ingericht
 •   De hele locatie voor jezelf, geen andere gasten
 •   Op korte afstand van de snelweg
 •   Rust, ruimte en privacy
 • Inspirerende en authentieke Hofstee in de Randstad

  Welkom in de Weipoortse Hofstee, een authentieke boerenhoeve in Zoeterwoude. Deze inspirerende vergaderlocatie is centraal gelegen tussen Leiden, Den Haag en Zoetermeer. Een unieke plek in het weidse groene landschap. Hier ontsnap je aan de dagelijkse drukte en kantoorhectiek. De ultieme locatie om in alle rust en vrijheid tot nieuwe inzichten te komen, te brainstormen, trainen, vergaderen en nog veel meer. Je verblijft hier altijd met 1 groep tegelijk, geen andere gasten.

  Vergaderen bij de Weipoortse Hofstee

  Vergaderen bij de Weipoortse Hofstee is een beleving. De grote vergaderruimte "Onder het Riet" is maar liefst 112 m2 en voorzien van alle moderne faciliteiten. Er is een verrijdbaar TV scherm incl. alle  benodigde kabels, een flipover, goede Wifi en een gezellige zithoek voor een ontspannen gesprek tussendoor. Voor break-out sessies is een tweede vergaderruimte aanwezig, deze is geschikt voor max. 6 personen en kan gratis gebruikt worden.

  Verse koffie en bourgondische lekkernijen

  In de vergaderruimte is een keuken aanwezig met minibar, koffie, thee en water. Alle maaltijden kunnen naar wens worden verzorgd. Beginnen met een lekker ontbijtje, brunchen, lunchen of een lekkere borrelhap, alles is mogelijk in de Hofstee. Waar je ook voor kiest, de bourgondische lekkernijen maken van iedere meeting een feestje. 

  Meer dan alleen een vergaderruimte

  Voor een succesvolle meeting heb je meer nodig dan alleen een mooie vergaderplek met lekkere catering. Om de teamgeest te versterken of voor een stukje ontspanning tussendoor biedt De Weipoortse Hofstee leuke activiteiten aan. Een actieve vergaderbreak met bijvoorbeeld een boks-clinic, een workshop tussendoor of even ontspannen op het water, brengt net die een goede afwisseling. Vanuit de Weipoortse Hofstee kan jullie programma makkelijk uitgebreid worden naar buiten. Bekijk de extra faciliteiten onder het tabblad arrangementen en check hoe jullie meeting nog leuker gemaakt kan worden.

  Waar ligt de Weipoortse Hofstee?

  De Weipoortse Hofstee ligt tussen de groene weilanden in Zoeterwoude. De perfecte plek voor een strategische sessie in de buurt van Leiden, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Makkelijk bereikbaar met de auto en in een half uur vanaf Den Haag/ Amsterdam en Utrecht. Zelfs binnen een klein kwartier vanaf Leiden geniet je van het landelijke leven in het groene hart. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *