Van hooizolder tot hip design

De Dyck

, Woubrugge, Zuid-Holland

Wauw, wij zijn enthousiast over deze vergader- en evenementenlocatie in de Randstad! Landelijk, hip, strak, sfeervol, anders... Zonnebloemen, glas, licht hout, witte meubels, groen gras en blauwe luchten... Weg van de snelweg maar toch centraal in de Randstad... Helemaal voor jezelf af te huren voor een heel schappelijk prijsje. En last but not least: het aanwezige restaurant behoort tot één van de 500 beste en lekkerste restaurants van Nederland.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Woubrugge, Zuid-Holland
 •   Landelijk vergaderen in de Randstad
 •   10 km. van Schiphol en dichtbij de A4
 •   Exclusief af te huren
 •   Uitzinnig contrast tussen landelijk en modern
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €38,50 p.p.
 • Evenementenlocatie in het Groene Hart

  Midden in het "Groene Hart", de polder tussen Leiden en Amsterdam, ligt deze bijzondere, landelijke evenementenlocatie. Een congres- vergader- en evenementenlocatie met een landelijk karakter.

  Designlocatie met een landelijk gevoel

  Een designlocatie met een landelijk gevoel. Kan dat? Jazeker! De kern van de locatie wordt gevormd door een authentieke boerenschuur uit 1930. De unieke combinatie van de originele houten balkconstructie met glas en industriële elementen maken het complex tot een strakke, eigentijdse locatie met een landelijke touch.

  Heisessie tussen de zonnebloemen

  De vergader- en evenementenlocatie bestaat uit verschillende vergaderruimtes, een ruim terras met uitzicht over het weidse polderlandschap en 75 gratis parkeerplaatsen. Je bijeenkomst vindt plaats op de oude hooizolder, in de authentieke schuur, in de terrastuin of in de vierambachtszaal. Deze laatste zaal is zelfs geschikt voor plenaire bijeenkomsten tot 200 personen. Vanuit de verschillende ruimtes heb je uitzicht over de graansilo, de tuin en de polder. Alle ruimtes worden verhuurd vanaf 10 personen. Wil je jouw bijeenkomst een speciaal tintje geven? Denk dan eens aan een "heisessie" tussen de zonnebloemen...  

  Vers van eigen erf

  Het moderne, landelijke karakter van de locatie vind je ook terug in de culinaire verzorging. Onder leiding van een gerenommeerde chefkok wordt er gewerkt met natuurlijke, verse producten van eigen erf. En dat proef je in de gerechten! Vanwege deze bijzondere keuken wordt de locatie zelfs vermeld in "Lekker 2014", de 500 beste restaurants in Nederland. Dineren kan in het knusse restaurant of in de sfeervolle terrastuin. Daarnaast beschikt de Vierambachtszaal over een gezellige bar waar je na afloop van je bijeenkomst met je collega's een hapje en een drankje kunt nuttigen.

  Teambuildingactiviteiten op het platteland

  Deze evenementen locatie is gelegen in de polder en is daarmee voorzien van een enorme buitenruimte, ideaal voor het organiseren van teambuildingactiviteiten. Er is een samenwerking met de authentieke zeilboot Nooit Volmaakt, deze boot kan jullie ophalen voor een unieke vaartocht van ca. 2 uur door de prachtige omgeving rondom deze locatie. De volgende inspirerende teambuildingactiviteiten kunnen wij op deze locatie voor je verzorgen:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Ligging van deze bijzondere evenementenlocatie

  Deze evenementenlocatie in de Randstad is gelegen tussen Leiden en Amsterdam, in de plaats Woubrugge. Vanaf de A4 ben je binnen 5 minuten op deze locatie in het "Groene Hart". 

  • 9
   Door:

   Mooie, eigentijdse en prettige locatie. bij aankomst waren alle medewerkers aangenaam verrast over de ligging van de locatie en de inrichting. Het weer zat mee waardoor we 's avond de BBQ buiten konden houden. Zeer behulpzaam personeel. Produkten die gebruikt werden voor het eten waren goed van smaak.

  • 8
   Door:

   Prima, mooie locatie en goede faciliteiten. Helaas geen airco in vergaderruimte.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *