Geheimpje in Wassenaar

De Wagenschuur

, Wassenaar, Zuid-Holland

Zoek je rust, privacy en een warme, landelijke sfeer? Dan is dit geheimpje in Wassenaar de perfecte locatie voor jullie. Met ruim 20 hectare aan Hollandse "wildernis" vormt De Wagenschuur een prachtig decor voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Het gehele landgoed staat privé tot je beschikking, er zijn geen andere gasten aanwezig. Binnen beschik je over een grote vergaderkamer en twee kleinere subruimtes met ieder hun eigen charme. Met goed weer kun je vergaderen in de Hooiberg en buiten ligt een enorm landgoed aan je voeten. En dat midden in de randstad!

          Luxe locatie
 •   0-60 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Wassenaar, Zuid-Holland
 •   20 hectare "wilde" natuur
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   Groene oase in de randstad
 •   Persoonlijke aandacht & gastvrijheid
 •   8-uurs vergaderarrangement va € 34,50 p.p.
 • De Wagenschuur

  Bijzonder vergaderen? Kom naar dit geheimpje in Wassenaar! Met ruim 20 hectare aan Hollandse wildernis, vormt deze vergaderlocatie een prachtig decor voor allerlei bijeenkomsten. Hier huur je geen vergaderzaal, maar een heel landgoed dat privé tot je beschikking staat...

  Rust, ruimte en privacy

  Deze inspirerende vergaderlocatie in Wassenaar leent zich uitstekend voor een zakelijk evenement, een vergadering of een formeel diner. De locatie is vooral geliefd vanwege de ongedwongen sfeer, de ligging dichtbij Den Haag en het privé karakter. Zoek je rust, ruimte en privacy in een warme en landelijke sfeer? Dan is De Wagenschuur de perfecte locatie voor jullie.

  20 hectare landgoed voor jezelf

  De Wagenschuur beschikt over drie vergaderkamers. De grote vergaderruimte is 120 m2 en beschikt over een projectiescherm, beamer en geluidsinstallatie (Sonos Systeem). Er zijn meerdere tafelopstellingen mogelijk. De twee subruimtes, de Jachtkamer en het Bovenkamertje, hebben ieder hun eigen charme. En als het weer het toelaat, is het fijn vergaderen buiten onder de Hooiberg. Vanuit alle ruimtes heb je een adembenemend uitzicht over het landgoed met dichte bossen, open plekken en mooie ruïnes. Bijzonder: het gehele landgoed van 20 hectare staat privé tot je beschikking, er zijn hier geen andere gasten aanwezig... 

  Moeder en dochter

  De Wagenschuur wordt gerund door moeder en dochter, Cornelie en Anouk. Daar waar vroeger de tractors stonden, hebben zij een prachtige accommodatie gecreeërd voor zakelijke bijeenkomsten. Een unieke en authentieke locatie, kleinschalig, met een ongedwongen ambiance, persoonlijke aandacht en gezond eten. Gastvrijheid en persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij de eigenaresses. Bijeenkomsten worden tot in de puntjes verzorgd, inclusief overheerlijke catering. 

  Teambuilding in de natuur

  Met 20 hectare privé-natuur zijn de mogelijkheden voor een buitenactiviteit op deze locatie eindeloos. Van een outdoor evenement tot een survivalworkshop, natuurwandeling of outdoor kookworkshop; er is heel veel mogelijk. Ook de vergaderbreaks van BuitenBusiness komen op deze locatie in Wassenaar uitstekend tot zijn recht. Combineer je bijeenkomst bijvoorbeeld met één van onderstaande workshops:

  Kijk voor het complete overzicht op onze activiteitenpagina

  Geheimpje in Wassenaar

  Vergaderen op dit bijzondere landgoed in Wassenaar? Om het privé karakter van deze exclusieve locatie te waarborgen, blijft de exacte locatie geheim tot je een offerte-aanvraag hebt gedaan. Eén ding is zeker: je zult gegarandeerd onder de indruk zijn. Mogen we jullie binnenkort verwelkomen op dit geheimpje in Wassenaar?  

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *