Anders vergaderen in Den Haag

Zuiderpark

, Den Haag, Zuid-Holland

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Den Haag? In het groene Zuiderpark ligt een goed verscholen klein eilandje met diverse vergaderruimtes, geschikt voor kleine en grotere vergadersessies. Midden in het groen kun je overdekt buiten, gewoon binnen of ongedwongen in het gras de dag invullen zoals jij het wenst. Organiseer in de gezonde buitenlucht hier een vergadering, brainstorm- of heisessie, zonder gestoord te worden door invloeden van buitenaf.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-60 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Den Haag, Zuid-Holland
 •   Landelijk vergaderen in Den Haag
 •   Unieke ligging op een klein eilandje in het groen
 •   Perfecte locatie voor Paardencoaching
 •   Goed bereikbaar met openbaar vervoer
 •   Huur locatie v.a. €200,--/dagdeel
 • Unieke vergaderlocatie op een groen eiland in Den Haag

  In het groene Zuiderpark van Den Haag ligt een unieke vergaderlocatie. Verscholen tussen de bomen, op een klein eiland, vindt je hier diverse ruimtes, geschikt voor kleine en grotere vergadersessies. Midden in het groen kun je overdekt buiten, gewoon binnen of ongedwongen in het gras de dag invullen zoals jij het wenst. Organiseer in de gezonde buitenlucht hier een vergadering, brainstorm- of heisessie, zonder gestoord te worden door invloeden van buitenaf. 

  Informele vergaderruimte in de natuur

  Vooral voor bedrijven in de Haagse regio gaat het hier om een unieke locatie waar je zonder al teveel kilometers te maken ineens toch helemaal buiten in een natuurlijke omgeving bent. De vergaderruimte is informeel ingericht, geschikt voor 20 personen en heeft grote ramen die uitzicht hebben op de groene omgeving. Uiteraard is de ruimte voorzien van alle moderne gemakken als een audio installatie, gebruik beamer en WiFi. Je kunt er ook voor kiezen om buiten te vergaderen, op het ruime terras of in het groene gras. De huiscateraar verzorgt op elke gewenste plek een heerlijke, gezonde eenvoudige of juist luxe lunch. Het is ook mogelijk om onder professionele begeleiding van een kok je eigen lunch te bereiden in de goed geoutilleerde keuken. 

  Anders vergaderen in Den Haag

  Deze overdekte buiten- en net nieuwe binnenruimte ligt in Den Haag, in het groene Zuiderpark. De locatie en het terrein lenen zich er uitstekend voor om je een hele dag af te zonderen van de wereld. Maar dat hoeft niet! Het Zuiderpark heeft tal van activiteiten. Uiteraard kun je er uitgebreid wandelen, maar er is ook een zwembad, bowling- en midgetgolfbaan en nog veel meer. Ook het strand en de duinen zijn met de auto binnen 10 minuten te bereiken. De locatie is vanaf de snelweg uitstekend bereikbaar maar ook met het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op de Loevesteinlaan. 

  Spiegelen met paarden

  De vergaderruimte is gesitueerd op een plek waar ook diverse buitenactiviteiten kunnen plaatsvinden, op het terrein zijn onder andere ook paarden aanwezig. Men verzorgt hier eventueel op aanvraag speciale programma’s mee. De paarden zijn het gewend om ingezet te worden voor een workshop spiegelen met paarden. Dit gebeurt altijd onder leiding van gecertificeerde coaches. Een workshop spiegelen met paarden kan uitstekend gecombineerd worden met een zakelijke training of teambuilding. 

  Meer unieke workshops

  Naast een break-outsessie met paarden biedt deze locatie ook nog andere speciale workshops of interactieve lezingen aan. Hiervoor heeft men contact met een uitgebreid netwerk aan freelancers. Een paar voorbeelden: 

  • ‘Yoga tussen de paarden’
  • ‘Plat Haags pratû’ (leer in anderhalf uur plat Haags)
  • ‘Dealen met jezelf & je omgeving’ oftewel ‘Leven anno NU’ (krijg op ludieke wijze handvaten voor rust en regelmaat)
  • ‘Schrijf jij of schrijf ik? (maak samen een inspiratiekalender met toffe teksten)
  • ‘Communiceren in je eigen stijl’ (ervaar wat de juiste taal voor verschil maakt)
  • ‘Reddingsoperatie X (doe een actieve team workshop als zelfredzaam team)

  Nog meer suggesties voor inspirerende activiteiten zijn te bekijken op onze activiteitenpagina.

  • 9
   Door:

   Deze locatie is voor mij als werklocatie met (en zonder) paardencoaching bijzonder geschikt. Ik ben iedere keer weer blij als ik op dit mooie eilandje mag coachen en trainen.

   De rust, fijne energie en de aanwezigheid van de paarden in het groen en toch midden in de stad geeft mijn deelnemers telkens een aangename verrassing.

   Ook de bereikbaarheid van binnen en buiten de stad is goed & je kunt gratis parkeren in de omgeving!

  • 8
   Door:

   Wij organiseren samen met De Eendekooi activiteiten voor onze leerlingen en het is een mooie locatie die flexibel is en waarbij je activiteiten met de paarden kunt ondernemen, maar zij kunnen ook vergaderingen op niveau verzorgen. Midden tussen de bomen.

   De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

  • 9
   Door:

   Midden tussen de bomen en de manage ligt deze parel van een vergaderlocatie. Wij organiseren meerdere netwerkbijeenkomsten op deze prachtige en goed bereikbare locatie. Catering en de vergaderaccommodatie zijn meer dan uitstekend. Toegevoegde waarde is het gratis parkeren (bijna) voor de deur.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *