Anders vergaderen in Den Haag

Zuiderpark

, Den Haag, Zuid-Holland

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Den Haag? Verscholen tussen de bomen in het groene Zuiderpark ligt een klein eiland met diverse vergaderruimtes, geschikt voor kleine en grotere vergadersessies. Midden in het groen kun je overdekt buiten, gewoon binnen of ongedwongen in het gras de dag invullen zoals jij het wenst. Het eiland beschikt over een clubgebouw, een rijhal, de boerderij en heel veel groene natuur. Voor een extra bijzondere setting organiseer je je bijeenkomst in het openluchttheater of in het park zelf. Ongestoord vergaderen in hartje Den Haag, hoe bijzonder is dat?!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-60 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Den Haag, Zuid-Holland
 •   Landelijk vergaderen in Den Haag
 •   Unieke ligging op een klein eilandje in het groen
 •   Perfecte locatie voor Paardencoaching
 •   Goed bereikbaar met openbaar vervoer
 •   Huur locatie v.a. €200,--/dagdeel
 • Vergaderlocatie op een groen eiland in Den Haag

  Verscholen tussen de bomen in het groene Zuiderpark in Den Haag ligt deze bijzondere vergaderlocatie. Op dit kleine eiland kun je ongedwongen in het gras, overdekt buiten of gewoon binnen de dag invullen zoals jij het wenst. Het eiland wordt omringd door prachtige natuur en de vergaderruimtes zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Wil je ongestoord vergaderen of brainstormen zonder invloeden van buitenaf, dan ben je hier op het juiste adres!

  Vergaderen in de natuur

  Vergaderen in de natuur én in hartje Den Haag? Hier kan het! Dit eiland beschikt over verschillende binnen- en buitenruimtes, zoals het clubgebouw met uitzicht op de natuur, een trainingsruimte en een open overdekte manegehal. Wil je letterlijk ín de natuur vergaderen? Verspreid over het eiland vind je vele geheime plekjes waar van alles gecreëerd en gedaan kan worden. 

  Vergaderruimte of openluchttheater?

  De binnen- en buitenruimtes op het eiland zijn inzetbaar voor bijeenkomsten tot ca. 250 personen. Voor een groter evenement vind je op loopafstand van het eiland een prachtig openluchttheater waar ca. 1000 mensen tegelijkertijd entertaint kunnen worden. Ook bij kleinere aantallen (vanaf 400 personen) biedt de groene omgeving een unieke theatrale setting. Uiteraard zijn alle zalen voorzien van alle moderne gemakken als een audio installatie, gebruik beamer en WiFi.  De huiscateraar (werkend met leerwerktrajecten) verzorgt op elke gewenste plek een heerlijke, gezonde eenvoudige of juist luxe lunch. Het is ook mogelijk om onder professionele begeleiding van een kok je eigen lunch te bereiden in de goed geoutilleerde keuken.

  Anders vergaderen in Den Haag

  Het eiland en het theater lenen zich er uitstekend voor om je een hele dag af te zonderen van de wereld. Maar dat hoeft niet! Het prachtige Zuiderpark biedt volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, maar er is ook een zwembad, roller & skate- én midgetgolfbaan en nog veel meer. Ook het strand en de duinen zijn met de auto binnen 10 minuten te bereiken.

  Workshop spiegelen met paarden

  De bewoners van dit eiland heten je van harte welkom voor een inspirerende bijeenkomst. Kennismaken met de bewoners? De 10 paarden worden niet alleen ingezet voor paardrijlessen, maar ook voor een workshop Spiegelen met paarden. Deze workshops worden gegeven door gecertificeerde coaches. Een workshop spiegelen met paarden kan uitstekend gecombineerd worden met een zakelijke training of teambuilding. Meer weten? Lees hier meer over Spiegelen met paarden of Paardencoaching

  Meer bijzondere workshops

  Naast een workshop Spiegelen met paarden kunnen er ook nog andere speciale workshops of interactieve lezingen gegeven worden. Hiervoor heeft men contact met een uitgebreid netwerk aan freelancers. Een paar voorbeelden: 

  • Yoga tussen de paarden
  • Plat Haags pratû (leer in anderhalf uur plat Haags)
  • Dealen met jezelf & je omgeving oftewel ‘Leven anno NU’ (krijg op ludieke wijze handvaten voor rust en regelmaat)
  • Schrijf jij of schrijf ik? (maak samen een inspiratiekalender met toffe teksten)
  • Communiceren in je eigen stijl (ervaar wat de juiste taal voor verschil maakt)
  • Reddingsoperatie X (doe een actieve team workshop als zelfredzaam team)

  Nog meer suggesties voor inspirerende activiteiten zijn te bekijken op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt deze vergaderlocatie in Den Haag?

  Deze vergaderlocatie ligt in het groene Zuiderpark in hartje Den Haag. Het eiland is door de diverse invalswegen en het openbaar vervoer goed bereikbaar. Gratis parkeren kan op de Loevesteinlaan. 

  • 9
   Door:

   Deze locatie is voor mij als werklocatie met (en zonder) paardencoaching bijzonder geschikt. Ik ben iedere keer weer blij als ik op dit mooie eilandje mag coachen en trainen.

   De rust, fijne energie en de aanwezigheid van de paarden in het groen en toch midden in de stad geeft mijn deelnemers telkens een aangename verrassing.

   Ook de bereikbaarheid van binnen en buiten de stad is goed & je kunt gratis parkeren in de omgeving!

  • 8
   Door:

   Wij organiseren samen met De Eendekooi activiteiten voor onze leerlingen en het is een mooie locatie die flexibel is en waarbij je activiteiten met de paarden kunt ondernemen, maar zij kunnen ook vergaderingen op niveau verzorgen. Midden tussen de bomen.

   De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

  • 9
   Door:

   Midden tussen de bomen en de manage ligt deze parel van een vergaderlocatie. Wij organiseren meerdere netwerkbijeenkomsten op deze prachtige en goed bereikbare locatie. Catering en de vergaderaccommodatie zijn meer dan uitstekend. Toegevoegde waarde is het gratis parkeren (bijna) voor de deur.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *