Landelijk vergaderen in de Randstad

Boerderij Burgersdijk

, De Lier, Zuid-Holland

Landelijk vergaderen in de Randstad, dat kan op deze bijzondere vergaderlocatie tussen Den Haag en Rotterdam. Vergaderen op een eigentijdse boerderij midden in de natuur en toch dichtbij de grote steden. De hele boerderij staat exclusief tot jullie beschikking, tijdens jullie meeting zijn er geen andere gasten aanwezig. Rust, ruimte en privacy, welkom op boerderij Burgersdijk!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-100 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   De Lier, Zuid-Holland
 •   Landelijk vergaderen in de Randstad
 •   Authentieke boerderij in een modern jasje
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   Goed bereikbaar en gratis parkeren
 •   Oase van rust dichtbij de grote steden
 • Landelijk vergaderen tussen Den Haag en Rotterdam

  Midden in het groene hart van de Randstad, tussen Den Haag, Rotterdam en Delft, ligt een oase van rust: Boerderij Burgersdijk. Ooit was het een echt boerenbedrijf, waarvan de vergaderzaal dienst deed als koeienstal. Tegenwoordig is het een bijzondere locatie voor tal van zakelijke gelegenheden. Al direct bij aankomst voel je de bijzondere atmosfeer van deze oude boerderij. En eenmaal binnen krijgt die eerste indruk een verrassend vervolg: wát een ambiance! Welkom op Boerderij Burgersdijk, dè plek om landelijk te vergaderen in de Randstad!

  Vergaderen in alle rust en privacy

  Boerderij Burgersdijk ligt aan de rand van De Lier, omgeven door natuur. Het is een plek met historie, die nog altijd tastbaar is. De authentieke boerderij is omgetoverd tot een unieke locatie voor tal van zakelijke bijeenkomsten: een vergadering, training, teambuilding, brainstorm, kick-off of ander soort meeting. Bij Boerderij Burgersdijk zal het aan niets ontbreken en de gastheer is zeer flexibel. Alles kan worden geregeld. En je beschikt altijd over de hele locatie voor jezelf alleen, er zijn geen andere gasten aanwezig. Rust, ruimte en privacy in een authentieke doch eigentijdse omgeving. 

  Eigentijdse vergaderruimte in een oude koeienstal

  De oude koeienstal van vroeger is verbouwd tot een prachtige, sfeervolle vergaderruimte. Er is ruimte voor groepen van 20 tot ca. 100 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Wil je in een formele vergaderopstelling of liever informeel vergaderen? Alles is hier mogelijk. Omdat je exclusief over de hele locatie beschikt, kan je zelf kiezen waar je vergadert en hoe deze ruimte wordt ingericht. Er is een aparte ruimte waar lunch, borrel en diner kunnen plaatsvinden. Deze ruimte kan ook als subruimte gebruikt worden. Boerderij Burgersdijk is omringd met natuur, in de zomer is het heel inspirerend vergaderen op het grote terras onder de parasol. De mooie bar zorgt voor een gezellige sfeer in de vergaderruimte en nodigt uit om na afloop samen na te borrelen.

  Vergaderbreaks op de boerderij

  Je bijeenkomst combineren met een leuke vergaderbreak? In en rondom de boerderij kunnen diverse activiteiten plaatsvinden, zoals: 

  Vergaderen op een oude boerderij met het comfort van nu

  De omgeving is authentiek, de faciliteiten zijn modern. Goede voorzieningen voor beeld en geluid. Een eigen keuken om hapjes en drankjes te serveren of eventueel diners klaar te maken. En ook over het parkeren hoeven de gasten zich geen zorgen te maken, er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Bij Boerderij Burgersdijk is het vooral genieten. Van rust, ruimte en natuur in een ontspannen en eigentijdse setting. Vergaderen wordt genieten!

  • 10
   Door:

   Alles was naar wens en de locatie was prima voor zowel de presentatie als voor de lunch. Niets dan lof en onze complimenten aan alle medewerkers van De Boerderij.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *