Pier Scheveningen, vergaderen aan de kust

De Pier

, Den Haag, Zuid-Holland

Vergaderen aan de kust? Kom naar De Pier in Scheveningen! Als vergaderen bijzonder en inspirerend mag zijn, dan is De Pier de beste optie. Boven zee heeft De Pier diverse zalen die op maat in te richten en uit te rusten zijn. Intiem voor een klein gezelschap, indrukkend voor een grote groep. Theateropstelling of carré. Bovendien bevinden zich hier diverse break-out ruimtes en terrassen om even de gedachten te verzetten. Daarnaast kun je op De Pier culinair genieten op de Foodboulevard, overnachten in super-de-luxe suites, een extreme uitdaging aangaan met de Zipline of de Bungy of een rondje maken in het Reuzenrad. Kortom, of je nu met 2 of 500 personen komt, Pier Scheveningen is een ideale locatie voor een vergadering, bedrijfsuitje, presentatie, zakelijke meeting, bedrijfsfeestje of teambuilding-activiteit.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-500 personen
 •   5 kamers
 •   8 bedden
 •   Den Haag, Zuid-Holland
 •   Unieke locatie op het strand
 •   Vergaderen met uitzicht op zee
 •   Mogelijkheden voor kleine en grote bijeenkomsten
 •   Overnachten in 5 luxe suites
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 • De Pier in Scheveningen

  Wie kent hem niet: De Pier in Scheveningen? Deze iconische locatie aan de kust in Scheveningen bepaald al decennialang het decor tijdens een dagje strand. De Pier is een plek met vele gezichten. Niet alleen voor het recreatieve publiek, maar juist ook voor zakelijke gasten. De mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten zijn talrijk en verrassend, waardoor een vergadering, training of presentatie in De Pier nét even anders wordt dan anders. Werken en vergaderen met verbluffend uitzicht over de Noordzee en het strand van Scheveningen. En wil je tussendoor even wat anders? Buiten de Pier ligt 11 kilometer strand voor je klaar, ideaal voor een verfrissende break. Zeg nou zelf; zo wil je elke dag wel vergaderen, toch? 

  Uitzicht op strand en zee

  De Pier in Scheveningen is een inspirerende locatie voor een vergadering, presentatie, brainstorm, teambuilding of zelfs een compleet bedrijfsfeest. Voor 2 tot 2000 personen, voor een uur of een hele dag. Boven zee heeft De Pier diverse zalen die op maat in te richten en uit te rusten zijn. Intiem voor een klein gezelschap, indrukwekkend voor een grotere groep. De Pier Office 1 biedt in theateropstelling ruimte aan ca. 70 personen. De Pier Office 2 is geschikt voor 200 tot 500 personen en beschikt o.a. over een eigen bar. In beide zalen bevinden zich diverse break-out ruimtes en terrassen om even de gedachten te verzetten. En uiteraard heb je overal een geweldig uitzicht over het strand en de zee. 

  Overnachten onder een sterrenhemel

  Wil je je verblijf helemaal bijzonder maken? Combineer je bijeenkomst dan met een overnachting in één van de 5 luxe suite op de Pier. Slapen op de Pier is een onvergetelijke beleving: de zee die onder je kamer ruist, de wind en de zon op je terras, het spectaculaire uitzicht over de Noordzee. En dan hebben we het nog niet eens gehad over binnen: de luxe suites beschikken o.a. over een kingsize bed van superieure kwaliteit, een sterrenhemel, een jacuzzi en een terras met uitzicht op zee. Zo luxe, je wilt hierna bijna niet meer naar huis...  

  Foodboulevard met wereldse invloeden

  De Pier is onlosmakelijk verbonden met goed eten. Voor de inwendige mens wordt dus goed gezorgd tijdens jullie bijeenkomst. Op de Foodboulevard kun je culinair genieten van een ambachtelijke hamburger met een goed glas wijn, een puur Hollands gerecht, de lekkerste kibbeling of een speciaalbiertje van authentieke, specialistische brouwers. Uiteraard kan er ook catering op maat worden verzorgd, aan te passen aan ieder budget. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden rechtstreeks contact op met De Pier. 

  Vergaderbreaks op het strand

  Met een ligging pal op het strand hoef je over een vergaderbreak niet lang na te denken. Buiten ligt 11 kilometer strand voor je klaar, perfect om een lekkere wandeling te maken en even uit te waaien. Liever iets meer actie? Kies voor de ervaring van je leven en ga bungeejumpen boven zee, of ga de strijd met elkaar aan op de 60 meter hoge Zipline. Is dit je iets té uitdagend, dan zijn er diverse andere vergaderbreaks mogelijk, o.a. via BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden:

  Bereikbaarheid van De Pier in Scheveningen

  Deze inspirerende vergader- en evenementenlocatie ligt in Scheveningen, op korte afstand van Den Haag. De Pier is eenvoudig bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, bijvoorbeeld in parkeergarage Parking Scheveningen-Bad. Kom je liever met het OV? Vanuit Den Haag kun je verder reizen met de tram of bus, in beide gevallen kun je bij halte Kurhaus uitstappen. 

  • 9
   Door:

   Zeer goed bevallen, prachtige locatie, alles goed verzorgd!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *