Kasteel Duivenvoorde

Kasteel Duivenvoorde

, Voorschoten, Zuid-Holland

Kasteel Duivenvoorde is een unieke locatie in Voorschoten. Het kasteel vormt tezamen met het prachtige park en landgoed een oase van rust in de Randstad. Duivenvoorde is één van de oudste kastelen in Zuid-Holland, de geschiedenis gaat terug tot in de 13e eeuw. Bijzonder: het landgoed en het kasteel zijn altijd in familiebezit gebleven en Kasteel Duivenvoorde wordt nog steeds bewoond. De stijlvolle vertrekken, de landelijke rust en de lommerrijke omgeving vormen een prachtig decor voor een zakelijke bijeenkomst. Van harte welkom op deze unieke locatie in de Randstad!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Voorschoten, Zuid-Holland
 •   Uniek decor voor zakelijke events
 •   Catering van topkwaliteit
 •   Vergaderen in de openlucht
 •   Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
 •   Vergaderarrangement v.a. €59,-- p.p.
 • Kasteel Duivenvoorde

  Kasteel Duivenvoorde is gelegen op de grens van Voorschoten, Wassenaar en Leidschendam. Zodra je de lange oprijlaan afrijdt waan je je in een oase van rust, en dat midden in de Randstad! Kasteel Duivenvoorde is een magnifieke entourage voor de meest uiteenlopende exclusieve zakelijke bijeenkomsten. De stijlvolle vertrekken, de landelijke rust en de lommerrijke omgeving vormen een prachtig decor voor een bijeenkomst, congres of event. 

  Monumentale charme

  Het kasteel heeft een monumentale charme. De karakterstieke vertrekken inspireren direct, het lijkt alsof de bewoners hier net nog een kopje thee hebben gedronken. Het Voorhuis dient als ontvangstruimte en is nog vrijwel geheel in de 17de-eeuwse staat. De twee andere vertrekken op de begane grond van het kasteel worden gebruikt voor (besloten) bijeenkomsten en vormen een prachtige ambiance voor vergaderingen, presentaties, lezingen, intieme lunches en diners of een bijzonder event. 

  Stijlvol vergaderen

  De grootste ruimte in het kasteel is de monumentale en stijlvolle Marotzaal. De levensgrote portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang trotse eigenaren van Duivenvoorde, geven deze ruimte een bijzonder en historisch karakter. De Marotzaal is een ruime zaal met veel daglicht. De naastgelegen grote Eetkamer leent zich bij uitstek voor een meer intieme bijeenkomst. De Bestuurskamer op de eerste etage geeft het besloten en kleinschalige kasteelkarakter weer en is het perfecte vertrek voor een kort overleg. Alle ruimtes zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te boeken. In totaal kun je maarliefst 200 gasten in stijl ontvangen in Kasteel Duivenvoorde. 

  Openluchtvergadering in de kasteeltuin

  Wil je echt bijzonder vergaderen? Kies er dan voor om je bijeenkomst in de openlucht te laten plaatsvinden. Op het gazon van de mooie kasteeltuin wordt een vergaderopstelling naar keuze geplaatst. Met het schitterende kasteel op de achtergrond is dit werkelijk een uniek plaatje! Het 270 hectare landgoed biedt je voldoende ruimte om tijdens je openluchtvergadering in alle rust de benen te strekken. De idyllische omgeving is ideaal voor een ontspannende wandeling tijdens of na je bijeenkomst.

  Van kasteellunch tot chique diner

  Bij een vergadering op deze unieke locatie is een goede verzorging standaard inbegrepen. De kasteelbeheerder zal er voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Wil je uitpakken met een bijzonder diner of een uniek event, dan ben je bij Kasteel Duivenvoorde ook aan het juiste adres. Informeel, stijlvol, chic of met veel grandeur, zittend aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk, linnen, kaarslicht en weelderige bloemen of juist in een informele setting met statafels en een buffet? Alles is mogelijk. Kasteel Duivenvoorde heeft er bewust voor gekozen om voor de complete culinaire invulling, stijlvolle aankleding en de personele bediening van grote bijeenkomsten, diners en events (m.u.v. vergaderingen) een intensieve samenwerking aan te gaan met drie kwalitatief hoogwaardige en topcateraars in Nederland, te weten House of Lords, MPS | Martinair Party Service en Museum Catering – Catering Meesters. Iedere zakelijke of feestelijke bijeenkomst wordt geheel in stijl verzorgd.

  Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer

  Kasteel Duivenvoorde is met de auto zeer makkelijk te bereiken. Het kasteel ligt op slechts 5 kilometer vanaf de A4, afslag 8 Leidschendam. Het ligt aan de provinciale weg, de N447 (Veurseweg), tussen Voorschoten en Leidschendam in Zuid-Holland. Het kasteel beschikt over eigen (gratis) parkeergelegenheid met ruim 100 plaatsen. Kasteel Duivenvoorde is ook bereikbaar met de buslijnen 45 (Den Haag CS – Leiden CS) en 46 (Den Haag CS – Voorschoten Centrum) van Veolia. De haltes (Kniplaan, Voorschoten) bevinden zich direct bij oprijlaan van Kasteel Duivenvoorde.

  • 9
   Door:

   Mooie vergaderlokatie, goede cateringservice en vriendelijke personeel. Een echte aanrader.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *