Het Koetshuis

Locatie Het Koetshuis

, Hazerswoude Dorp, Zuid-Holland

Het Koetshuis in Hazerswoude Dorp is een inspirerende locatie in het Groene hart. Deze nieuwe en sfeervolle vergaderlocatie geeft je het gevoel even 'weg van de werkvloer' te zijn. Het Koetshuis beschikt over twee sfeervolle vergaderruimtes die volledig ingericht zijn voor vergaderingen, trainingen en workshops. Gastvrouw Jeannette bereidt heerlijk verse seizoensgerechten voor een optimale vergaderbeleving. Het Koetshuis is landelijk gelegen en toch ook heel centraal, op korte afstand van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Hazerswoude Dorp, Zuid-Holland
 •   Nieuwe sfeervolle vergaderruimtes
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   Verse gerechten bereidt door de gastvrouw
 •   Grote tuin met daarachter de Hollandse polder
 •   Centrale ligging tussen Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag
 • Het Koetshuis: een inspirerende locatie in het Groene hart

  Het Koetshuis in Hazerswoude Dorp is een spiksplinternieuwe, inspirerende locatie in Midden-Nederland. Centraal gelegen in het Groene hart kun je hier terecht voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Op deze plek ben je er even helemaal uit. Het Koetshuis ligt tussen de prachtige sierteeltgebieden in de Hollandse polder. Het Koetshuis is goed bereikbaar en ligt op korte afstand van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

  Twee landelijk moderne vergaderruimtes

  De dagelijkse werksituatie even verlaten? Bij het Koetshuis kom je tot frisse ideeën en nieuwe perspectieven. Het Koetshuis beschikt over twee sfeervolle vergaderruimtes die zeer geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen en workshops. Beide vergaderruimtes hebben een landelijk karakter en beschikken over de moderne vergaderfaciliteiten zoals een Smart TV, whiteboard en flipover. Het vergaderarrangement bestaat uit koffie van versgemalen bonen, thee, water, koekjes, snoepjes en fruit.

  Vergaderen aan de kloostertafel

  De Tuinzaal is een moderne en sfeervolle ruimte. Midden in deze ruimte staat een grote kloostertafel met comfortabele stoelen, waar met gemak 12 personen kunnen zitten. De vergaderruimte is licht en heeft voldoende ruimte om in een koffiepauze even de benen te strekken. Achter de tuindeuren lonkt de inspirerende tuin met daarachter de Hollandse polder. In de moderne keuken kun je zelf een heerlijke espresso, cappuccino of latte maken met de hoogwaardige 'bean to cup' koffiemachine. Kleinere gezelschappen kunnen gebruik maken van de knusse Zolder, welke ruimte biedt voor een gezelschap van maximaal 6 personen.

  Eerlijk, heerlijk en vers eten uit de moestuin

  Op een dag weg van de werkvloer wil je natuurlijk lekker eten en drinken. Gastvrouw Jeannette bereidt de verse gerechten met producten uit eigen moestuin. De gerechten worden aangepast aan het seizoen: frisse salades in het voorjaar en de zomer, verwarmende soepen in de herfst en de winter. Bij mooi weer is het mogelijk om buiten op het terras te lunchen of te dineren. Een lunchpakket behoort ook tot de mogelijkheden, zodat er tijdens de lunch een verfrissende wandeling gemaakt kan worden door het prachtige boerenlandschap. Wil je aansluitend aan je vergadering wat napraten met een kopje koffie of thee, neem dan plaats in de gezellige zithoekjes die gecreeërd zijn in deze inspirerende tuin. 

  Teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks

  De eigenaren van Het Koetshuis hebben beiden een brede achtergrond in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast zijn zij gecertificeerd coach, mediator, veranderdeskundige, trainer en facilitator. Zij denken graag mee voor een programma op maat. Vraag hier rechtstreeks een offerte aan voor een programma op maat
  Het Koetshuis is uitermate geschikt om je bijeenkomst te combineren met een inspirerende teambuildingactiviteit of een vergaderbreak. Via BuitenBusiness kunnen tal van activiteiten worden verzorgd, zoals:

  Kijk onder het kopje "Activiteiten" of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende activiteiten op deze locatie. 

  Centraal gelegen tussen Amsterdam, Rotterdam en Utrecht

  Het Koetshuis is centraal gelegen tussen de grote Randstad-steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Een nieuwe sfeervolle locatie om 'weg van de werkvloer' te werken aan persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en het maken van nieuwe plannen. Van harte welkom op deze inspiratie-locatie in het Groene Hart!

  • 9
   Door:

   De locatie Het Koetshuis in Hazerswoude is een aanrader. De gastvrouw doet er alles aan om het haar gasten naar de zin te maken. De locatie ziet er prachtig uit.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *