In de vallei van Meijendel

De Tapuit

, Wassenaar, Zuid-Holland

Tussen de Noordzee en Wassenaar, op korte afstand van Leiden en Den Haag, vind je een uniek stukje Nederland. Midden in dit natuurgebied, in de vallei van Meijendel, kun je letterlijk vergaderen en trainen in de duinen. Deze vergaderlocatie is geopend in 2012 en heeft naast vergadermogelijkheden ook een maatschappelijke functie en biedt plaats aan zakelijke groepen tot circa 40 personen. In de Randstad, maar toch in de natuur, vergeet je bijna dat je hier komt om te werken...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Wassenaar, Zuid-Holland
 •   Vergaderen in de duinen
 •   Goed bereikbaar vanaf de Randstad
 •   Bij Leiden en Den Haag
 •   Excursies in de natuur
 •   Ongestoord vergaderen
 • Bijzonder vergaderen in de duinen van Meijendel

  Tussen de Noordzee en Wassenaar, op korte afstand van Leiden en Den Haag, vind je een uniek stukje Nederland. Een duingebied van 1875 hectare, ontelbare vogelsoorten, wegschietende reetjes, bos, valleien en de zee... Midden in dit natuurgebied, in de vallei van Meijendel, kun je letterlijk vergaderen en trainen in de duinen. In de Randstad, maar toch in de natuur, vergeet je bijna dat je hier komt om te werken...

  Natuurgebied Meijendel

  Deze vergaderlocatie in de duinen is geopend in 2012 en heeft naast vergadermogelijkheden ook een maatschappelijke functie. De locatie is het bezoekerscentrum van Dunea, dat al 135 jaar het drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland produceert. Naast waterwinning maakt Dunea zich ook sterk voor het beheer van de natuurgebieden aan de Zuid-Hollandse kust, waarvan Meijendel het grootste natuurgebied is.

  Bezoekerscentrum De Tapuit

  Met de opening van bezoekerscentrum 'De Tapuit' creërt Dunea ruimte en mogelijkheden voor educatie over duin en water, voor zowel volwassenen als (school)kinderen uit de regio. De Tapuit biedt aan haar gasten de mogelijkheid om door middel van beleving het belang van natuur en milieu door te geven aan toekomstige generaties. De bijzondere naam voor de locatie is afgeleid van een vogeltje dat voorkomt in de duinen van Meijendel en woont in verlaten konijnenholen; een tapuit. 

  De Tapuit, een unieke vergaderlocatie in de natuur

  De Tapuit is dé locatie om ontspannen te vergaderen op een unieke locatie, midden in de natuur. De vergaderlocatie in de duinen leent zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, lezingen en training tot ca. 40 personen. Het bezoekerscentrum in natuurgebied Meijendel is voorzien van alle vergadervoorzieningen zoals beamer, laptop en flipover. Voor de lunch werkt de Tapuit samen met de naastgelegen pannenkoekenboerderij Meijendel, waar je terecht kunt voor verse soep, een lekker broodje en natuurlijk een echte boerenpannenkoek. 

  Teambuilding in de vallei van Meijendel

  Tussen de zaken door mag een bezoekje aan de duinen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt zelf op ontdekkingstocht in het natuurgebied, maar het is ook mogelijk om je bijeenkomst te combineren met een ontspannen activiteit. Ga op excursie met de duinwachter van Dunea, maak een fietstocht door de bossen en valleien of kom tot rust met een yoga-sessie in de duinen.

  Ligging van De Tapuit

  De Tapuit ligt in natuurgebied Meijendel, nabij Wassenaar en grote steden als Leiden en Den Haag. Deze vergaderlocatie in de duinen is goed bereikbaar vanaf de Randstad maar biedt je toch de rust en de ruimte om ongestoord te kunnen vergaderen met je team. 

  • 9
   Door:

   Voorbereiding en aanwezigheid van benodigdheden: alles prima voor elkaar (laptop, beamer, flipovers, schrijfmateriaal, drinken, etc.). De Tapuit ligt prachtig en is op een "prettige manier" basic ingericht - één met de omgeving. Eigen keuken. Hier gaan we vaker komen, heel inspirerend.

  • 8
   Door:

   Mooie locatie, vriendelijke ontvangst en een fantastische omgeving!

  • 8
   Door:

   Mooie vergaderlocatie en netjes verzorgd.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *