Vergaderen op het strand

Barbarossa Beach

, Den Haag, Zuid-Holland

Vergaderen aan zee, de wind in je haren en het geruis van de golven op de achtergrond... Deze vergaderlocatie ligt op het mooiste stukje strand van Scheveningen. Sinds de zomer van 2013 staat Barbarossa voor stijl en kwaliteit. De prachtige inrichting met frisse en lichte kleuren, aandacht voor detail en het uitzicht op zee maken Barbarossa tot een inspirerende locatie. De goede keuken en de vele mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten maken het plaatje compleet.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-1500 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Den Haag, Zuid-Holland
 •   Vergaderen aan het strand
 •   Sfeervol ingericht met rustige en lichte kleuren
 •   Activiteiten op het strand of in de zee
 •   Mogelijkheden voor overdekt terras
 •   8-uurs vergaderarrangement € 45,00 p.p.
 • De allerleukste vergaderlocatie in Den Haag

  Vergaderen aan het strand? Dit is de allerleukste vergaderlocatie in Den Haag! Pal aan het strand, vergaderen in een sfeer van zon, zee en ontspanning. De wind in je haren en het geruis van de golven op de achtergrond.  Alles even helemaal los laten, je hoofd leeg en je lichaam ontspannen. Het klinkt als vakantie en dat is precies het gevoel wat je ervaart als je je vergadering, teambuilding, bedrijfspresentatie, informele borrel of personeelsuitje houdt op deze unieke, sfeervolle locatie. 

  Vergaderen met uitzicht op zee

  Barbarossa ligt op het mooiste stukje strand van Scheveningen. De elegante stijl van deze vergaderlocatie is een aanvulling op het idyllische "Zwarte Pad". Barbarossa is prachtig ingericht, met lichte en frisse kleuren, een rustieke inrichting en aandacht voor detail. Het uitzicht op het strand en de zee maakt het plaatje compleet. Er zijn verschillende ruimtes en terrassen, ieder met een eigen bar en zeezicht. Je kunt hier uitstekend terecht voor een zakelijke bijeenkomst, desgewenst in combinatie met een lunch of diner. Denk aan een walking dinner bij de ondergaande zon, een laagdrempelige BBQ met collega's, een zomerse netwerkborrel of een spetterend bedrijfsfeest. Extra fijn: het terras kan gedeeltelijk overkapt worden waardoor eventueel slecht weer geen roet in het eten hoeft te gooien. 

  Culinair genieten voor lekkerbekken

  Gastvrijheid staat op deze locatie hoog in het vaandel. Dat geldt voor kleine gezelschappen maar ook voor grote groepen. Tijdens je verblijf wordt je culinair in de watten gelegd: Barbarossa serveert een breed scala aan heerlijke gerechten op basis van een moderne interpretatie van de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken. De koks hebben jarenlange ervaring en kunnen daardoor kwaliteit en consistentie waarborgen. Er wordt gewerkt met pure en eerlijke producten, veelal huisgemaakt en bereidt in de open keuken. Tevens wordt er een ruime selectie mooie wijnen aangeboden. 

  Teambuilding op het strand

  Een frisse neus halen tijdens je meeting? Loop de vergaderruimte uit en je staat direct op het strand. Even lekker uitwaaien tijdens een stevige strandwandeling en je kunt weer vol nieuwe energie aan de slag. Ook zijn er op het strand diverse inspirerende (teambuilding)activiteiten mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Ligging van deze beachclub

  Barbarossa ligt op het strand van Scheveningen, direct aan de Noordzee en op korte afstand van Den Haag en Leiden. 

  • 9.5
   Door:

   Hier weten ze hoe je een topfeest moet organiseren. Alles tot in de puntjes geregeld. Anne heeft heel veel goede ideeën en neemt een hoop "regel" stress weg. Het eten is er geweldig en de chef maakt heerlijke gerechten geheel in de stijl van onze bruiloft! Top! Voor de bediening was niets teveel moeite en de locatie was geheel aangekleed naar onze wensen! Uitzicht op zee en je feest / diner kan gewoon niet stuk hier. Aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *