Vergaderen Op 't land

Op 't land

, Stolwijk, Zuid-Holland

Vergaderen op het land, op een sfeervolle vergaderlocatie in het groen. Natuur inspireert, biedt rust en focus. Vergaderlocatie Op 't land biedt smaakvolle werk- en vergaderruimte met mooie oer-Hollandse vergezichten in een idyllische plattelands setting. Je vergadert hier in een echt vergaderhuis, compleet met vergaderruimte, woonkamer, keuken en prachtige tuin. Het vergaderhuis wordt exclusief voor jullie gereserveerd, er zijn geen andere gasten. Landelijk vergaderen op 20 minuten van Rotterdam, 30 minuten van Utrecht en slechts 8 minuten onder het charmante Gouda, midden in het Groene Hart van Nederland.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Stolwijk, Zuid-Holland
 •   Idyllisch gelegen, spiksplinternieuwe locatie
 •   Ontbijt, lunch, borrel, private dining
 •   Verse streekproducten
 •   Gratis parkeren
 •   Overnachting dichtbij kan geregeld worden
 • Vergaderen Op 't land

  De naam van deze inspirerende locatie zegt alles: Op 't land. Hier vergader je letterlijk op het land. Natuur inspireert, biedt rust en geeft focus. Daarom ben je hier aan het juiste adres voor een geslaagde vergadering, teambuilding, training, brainstorm of workshop. Ver weg van de dagelijkse drukte is er hier ruimte om tot nieuwe inzichten te komen en plannen te maken. Deze locatie is ook nog eens heel centraal gelegen onder Gouda, op slechts 20 minuten van Rotterdam en 30 minuten van Utrecht.

  Je eigen vergaderhuis

  Als je aan komt rijden zie je de prachtige rietgedekte boeren cottage al liggen. De vergaderruimte bevindt zich in het vergaderhuis, een zwart gepotdekseld huis op de plek waar vroeger de hooiberg stond. Het vergaderhuis is meer dan compleet en voorzien van een vergaderruimte, huiskamer en keuken. Heb je meer ruimte(s) nodig, dan kan de serre erbij gehuurd worden. De vergaderruimte heeft aan twee zijdes openslaande deuren en een eikenhouten vloer met comfortabele vloerverwarming. Het gehele huis staat tot jullie beschikking, er zijn geen andere gasten aanwezig. 

  Uitzicht op de landerijen

  Overal vanuit het huis heb je een prachtig uitzicht op de omringende landerijen. Terwijl je koffie maakt in de keuken zie je buiten de shetlander en geitjes grazen. De grote ramen in de vergaderruimte kijken uit op de idyllische tuin, waar je ook gebruik van mag maken. Overal vind je terrassen en zitjes, zodat je tussen het vergaderen door kunt genieten van het mooie uitzicht. Tip: begin je vergadering vroeg en geniet van de fantastische zonsopgang. Of ga wat langer door en eindig bij zonsondergang op het terras. 

  Ontspannen in de huiskamer

  Even ontspannen of een informeel gesprek tussendoor? Daarvoor is boven een huiskamer ingericht. Compleet met een lekkere bank en comfortabele zitjes. In een relaxte sfeer even bijpraten over wat er beneden is gebeurd of gewoon lekker uit het hooiraam turen over de appelboom naar het verre land. 

  Streekproducten van het land

  Werkontbijt, lunch of borrelplank, het kan geregeld worden. Alles wordt hier kakelvers bereid met mooie streekproducten van lokale ondernemers. Ook een diner kan worden verzorgd, informeer naar de mogelijkheden. Je kunt zelf verse koffie en thee maken in de keuken, er is een Jura koffiemachine voor (dubbele) expresso, cappuccino, lattes en koffie.

  Vergaderen en overnachten

  Ook voor meerdaagse bijeenkomsten en trainingen kun je hier terecht. Direct om de hoek kun je uitstekend overnachten, het ontbijt kan in het vergaderhuis plaatsvinden. Naar wens kan de gastvrouw ook een overnachting en diner in Gouda regelen, op slechts 8 autominuten afstand.

  Vergaderbreak in de natuur

  De locatie is bij uitstek geschikt voor een sportieve vergaderbreak tussendoor. Direct vanaf de locatie wandel je naar de Elserkade, een historisch pad tussen de weilanden door. Iets meer tijd? Er kunnen fietsen gehuurd worden om per fiets de omgeving te ontdekken. Liever het water op? Er kan een boottocht geregeld worden of een ontdekkingstocht per kano in het nabij gelegen Loetbos. Wat ook heel leuk is: de overburen hebben een boerderij waarbij de koeien in een fantastische lounge stal verblijven. Het is mogelijk om hier een kijkje te nemen, leuk als korte vergaderbreak tussendoor. 

  Over Op 't land

  Vergaderlocatie Op 't land is een initiatief van Andrea Prause. Enkele jaren gelegen verhuisde zij met man en kinderen naar de prachtige boerderij in Stolwijk. Er volgde een grote verbouwing waarbij de boerderij, bijgebouwen, tuin en erf grondig werden aangepakt. Het werd een paradijs, waarvan Andrea ook anderen graag wil laten genieten. Om deze reden is vergaderlocatie Op 't land ontstaan. Andrea heeft een achtergrond in reclame en marketing en is ook actief geweest met haar overblijfconcept Buutvrij overblijf voor tussenschoolse opvang in Amsterdam-Zuid.

  Waar ligt Op 't land?

  Op 't land ligt in Stolwijk, net onder Gouda tussen de steden Rotterdam en Utrecht. De locatie is goed bereikbaar via de A12, A20, N207 en N210. Er is voldoende en ruime gratis parkeergelegenheid op het terrein aanwezig. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation in Gouda gaat er ieder kwartier een bus naar Stolwijk; maar de gastvrouw haalt je graag op bij de bushalte. 

  • 10
   Door:

   Wat een prachtige locatie en een super ontvangst. Alles staat klaar en niets is te veel gevraagd. Een prima expresso-apparaat wat ook cappucino maakt. En dan de lunch, wauw wat een feestlunch was dat. Met allemaal streekproducten op streekbrood. En een heerlijke zelfgemaakte lasagna door de vrouw de huizes. Het was echt top en we komen zeker nog eens terug.

  • 10
   Door:

   Stukje hemel op aarde! Vergaderen 2.0 met resultaten op inhoud en de relatie in ons team! Eten met liefde en aandacht bereidt en dat in een omgeving die je zintuigen prikkelt. En tot slot alle facilitaire zaken die je je maar kan wensen om zaken te presenteren en te delen! Dank Andrea voor dit alles! Ik vermoed tot snel!

  • 10
   Door:

   Andrea is een zeer vriendelijke gastvrouw. Ze denkt mee en alles was tot in de puntjes geregeld. Mooie locatie!

  • 10
   Door:

   Volop genoten van 2 dagen vergaderen in de rustieke omgeving waar Op ’t Land gelegen is. Andrea is een fantastische gastvrouw die je op je gemak stelt en het gezelschap doorlopend heeft voorzien van de meest verrukkelijke, verse streekproducten.

   Het naar buiten kunnen tijdens de breaks geeft deze locatie een extra dimensie; het laat je volledig op gaan in de mooie natuur. Kortom, een prachtige combinatie van landelijk vergaderen maar met een sterrenkwaliteit aan verzorging en gerechten.

  • 10
   Door:

   Heidag met 12 man. Lunch en borrel.

   Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Eten was top. Prachtige lokatie in een schitterende omgeving.

  • 10
   Door:

   Hele fijne vergaderlocatie! Dankzij de hartelijke ontvangst van gastvrouw Andrea, de uitstekende lunch, prima technische voorzieningen en inspirerende, groene omgeving.

  • 10
   Door:

   Erg onder de indruk van de fantastische locatie en het warme welkom door de gastvrouw.

  • 10
   Door:

   Deze lokatie mogen gebruiken voor een vergadering met 12 mensen. Prima ontvangst door gastvrouw Andrea. Vooraf gewandeld in de aangrenzende landerijen in volmaakte rust. In een prachtige ruimte met uitzicht op de tuin kunnen vergaderen onderbroken door een goed verzorgde lunch. De afleiding bestaat alleen uit de natuur, de tuin, de dieren op het erf en de rust! Na afloop een borrel met zijn allen op het terras. Weg uit de gebruikelijk drukte is goed voor de geest en geeft een goede impuls voor een constructief samenzijn. Ik kan deze formule op een prachtige lokatie onder leiding van een hartelijke kundige gastvrouw zeer aanbevelen.

  • 10
   Door:

   Wat een fijne plek! Eentje met top uitzicht met veel groen en dieren om je heen. Heerlijke lunch, koffie met koekjes van de lokale bakker. Gezellige plekjes in het huisje en op het land waar je kunt zitten. En natuurlijk supersnelle wifi en alle faciliteiten die je nodig hebt. Gastvrije hostess die zorgt voor goede service. Een aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *