Medusa Maritiem

Medusa F

, THOLEN, Zeeland

Vergaderen bij Medusa Maritiem is vergaderen op de Medusa F. Deze sleepboot uit 1930 is nu een unieke vergaderlocatie. De vergaderboot ligt in Zeeland en is te vinden in de oude handelshaven van Tholen of in de thuishaven in Zierikzee. Medusa F biedt plek aan groepen van maximaal 10 personen. Effectief vergaderen op het water in een wel heel bijzondere vergaderlocatie, met zowel catering als WiFi aan boord. Al varend over de woelige baren kun je vergaderen, brainstormen of aan je team werken. Bepaal je koers en steven af op je doel bij Medusa Maritiem.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   THOLEN, Zeeland
 •   Vergaderen op een sleepboot
 •   Catering vanuit de kombuis
 •   Parkeermogelijkheden aan de kade
 •   Goed werkende WiFi aan boord
 •   Workshops en intensieve maatwerktraining
 • Vaar mee met de sleepboot van Medusa Maritiem

  Vergaderen op het water in een sleepboot uit 1930. Ooit gebouwd om de Zweeuwse wateren te trotseren, is Medusa F nu in gebruik als vergaderboot. Vergaderen op het dek of in de gezellige lounge in het vooronder. Je hoeft niets tekort te komen, want de scheepskok bereidt graag een heerlijke maaltijd voor jullie in de kombuis. De vergaderboot legt aan in de historische havenstadjes Zierikzee en Tholen in Zeeland. De pitoreske stadjes bieden voldoende mogelijkheden om te overnachten. Op die manier kan je meerdere dagen genieten van een bijzonder verblijf bij Medusa Maritiem.

  Effectief vergaderen op het water

  Medusa F is altijd liefdevol onderhouden en de oorspronkelijke stijlkenmerken zijn behouden. Dit geeft deze vergaderlocatie een extra bijzondere sfeer. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van vergaderen, brainstormen of trainingen. Met mooi weer bevind je je op het dek. Met de wind in de haren en de blik op oneindig dienen nieuwe ideeën zich gemakkelijk aan. Is het geen weer om buiten te verblijven, dan is de lounge in het vooronder een ideale plek. Blijven jullie veilig in de haven? Of willen jullie ervaren hoe het is om je zakelijke deals te bespreken terwijl Medusa F over de woelige baren doorklieft? Tegen meerprijs is dit mogelijk. Bespreek je wensen met de bemanning. Uiteraard beschikt Medusa F over eigen (goed werkende) wifi.

  Maak schoon schip met effectieve trainingen

  Op verzoek faciliteert de bemanning ook verschillende activiteiten ter bevordering van samenwerken in organisaties. Voor duurzaam resultaat en nóg meer rendement kunnen deze uitgebreid worden met een meer intensieve maatwerktraining. De trainingen hebben allemaal ludieke namen, die zo tot de verbeelding spreken dat je meteen weet wat het inhoudt. Ben je vastgelopen? Laat je dan weer vlot trekken. Maak schoon schip of kies het ruime sop. De meerprijs van deze trainingen zijn op aanvraag. Toe aan ontspanning? De schipper vaart julllie graag naar het mosselstadje Yerseke of naar Markiezenstad Bergen op Zoom, terwijl je luistert naar zijn sterke verhalen. Ook dat kan inspirerend zijn!

  Eten, drinken en overnachten

  Buiten vergaderen is effectief en anders, zeker met je hoofd in de zilte zeelucht. Dan lust je na verloop van tijd wel iets. Geen nood, want de scheepskok voorziet jullie van een prima catering. Deze wordt met lokale Zeeuwse producten smakelijk bereid in de kombuis. Voor wie graag wil overnachten zijn er verschillende mogelijkheden in de historische havenstadjes Tholen en Zierikzee, de thuishavens van Medusa F. Wie liever aan vaste wal eet vindt een ruime keuze aan restaurantjes in deze gezellige plaatsjes. 

  Hoe kom ik bij Medusa Maritiem?

  Medusa F is een bijzondere vergaderlocatie in Zeeland. Je vindt de oude sleepboot in de oude handelshaven van Tholen of in de thuishaven Zierikzee. Parkeren doe je direct aan de haven. Ook met het openbaar vervoer is Medusa Maritiem goed bereikbaar.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *