Landgoed aan zee

Fletcher Landgoedhotel Renesse

, Renesse, Zeeland

Een prachtig landgoed aan de Zeeuwse kust, om je te inspireren, buiten kaders te laten denken en echt stappen te zetten. Als het ergens kan gebeuren, is het hier. Het landgoed van 45 hectare herbergt een authentiek, dertiende-eeuws slot, een woonhuis, voormalige stallen en daarnaast een eigentijds hotel. Te midden van groene natuur vind je hier rust en ruimte, enkel verstoord door het getjilp van vogels, ritselende egels, een verdwaald damhert of een indrukwekkende buizerd.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-86 personen
 •   43 kamers
 •   86 bedden
 •   Renesse, Zeeland
 •   Landgoed, slot en hotel
 •   45 hectare natuurschoon
 •   9 schitterende vergaderzalen
 •   Op loopafstand van het strand
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €37,- p.p.
 • Als het ergens kan gebeuren...

  Het landgoed van 45 hectare herbergt een authentiek, dertiende-eeuws slot, een woonhuis, voormalige stallen en daarnaast een eigentijds hotel. Temidden van groene natuur vind je hier rust en ruimte, enkel verstoord door het getjilp van vogels, ritselende egels, een verdwaald damhert of een indrukwekkende buizerd. 

  Vergaderen op het landgoed

  Zodra je arriveert op het landgoed, is het bijna niet voor te stellen dat het centrum van Renesse zich op slechts een steenworp afstand bevindt. Mede hierdoor is Landgoed Moermond een perfecte locatie voor een inspirerende bijeenkomst waarbij je er écht even helemaal uit bent. Op dit landgoed tref je een unieke combinatie van een bijzondere ambiance, ervaren en gemotiveerd personeel en een omgeving waar je na een inspannende sessie letterlijk kunt uitwaaien.

  Persoonlijk, intiem en kleinschalig

  Landgoed Moermond staat voor persoonlijkheid, intimiteit en kleinschaligheid. Het landgoed biedt uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, recepties, congressen, (tuin)feesten, relatiedagen, buitentrainingen en ontvangsten. Professioneel georganiseerd, in een ongedwongen sfeer. In het landgoedhotel en het historische slot staan diverse vergaderruimtes tot jullie beschikking. Iedere ruimte heeft haar eigen sfeer en is voorzien van de nodige comfort, een snelle internetverbinding en alle benodigde apparatuur. 

  Exclusief vergaderen in een 13e eeuws Slot

  Echt bijzonder is het intieme Slot, met haar brede oprijlaan en mooie gracht. Het 13e eeuwse Slot Moermond ligt midden op het landgoed en biedt een bijzondere ambiance voor besloten, exclusieve zakelijke bijeenkomsten. Slot Moermond heeft zowel op de begane grond als op de 1e etage diverse stijlvolle ruimtes beschikbaar. 

  Vergaderen en overnachten

  Landgoed Moermond is bij uitstek geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Het landgoedhotel telt 43 modern ingerichte kamers. De kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten, waaronder een Nespresso apparaat. De receptie en hotelkamers liggen stijlvol aangebouwd achter de fraai behouden voorgevel van de Orangerie, waar je in stijl kunt ontbijten, borrelen of dineren. Vanwege de centrale ligging op het landgoed geniet je vanuit het hotel optimaal van de rust en het natuurschoon om je heen.

  Zakelijk Zen

  Landgoed Moermond beschikt over een zee aan buitenruimte, waar diverse inspirerende en bijzondere (teambuilding)activiteiten verzorgd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een yoga-workshop in combinatie met het Zakelijk-Zen arrangement. Andere mogelijkheden:

  Kijk onder het kopje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende teambuildingactiviteiten.

  Ligging van Slot Moermond

  Hotel en Slot Moermond zijn gelegen op een 45 hectare groot landgoed, net buiten Renesse in de provincie Zeeland. Zowel bij het landgoedhotel als bij het slot zijn voldoende, gratis parkeerplaatsen.

  • 8
   Door:

   Hotel Fletcher Moermond ligt in een heerlijk rustig gebied. Het enigste wat je 's morgens hoort zijn de vogels :) Het ontbijt is prima, en ook de receptioniste en het bedienend personeel zijn uitermate vriendelijke, een aanbeveling!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *