Veelzijdig hotel in Renesse

Hampshire Hotel Renesse

, Renesse, Zeeland

Zoek je een locatie waar je ongestoord kunt vergaderen en overnachten, maar waar je ook kunt genieten van natuur én gezelligheid? Dan is dit sfeervolle hotel in Renesse de juiste keuze. Dit driesterrenhotel in Renesse is gelegen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het hotel is rustig gelegen, grenzend aan natuurgebied de Kop van Schouwen en dichtbij het strand. Op minder dan 10 minuten lopen ligt het bruisende centrum van Renesse, waar je uitstekend terecht kunt voor een hapje en een drankje na afloop van je meeting.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-65 personen
 •   48 kamers
 •   100 bedden
 •   Renesse, Zeeland
 •   Dichtbij het strand en het centrum van Renesse
 •   Ruime vergaderzalen met daglicht
 •   Grenzend aan een natuurgebied
 •   Gezellig restaurant met lekkernijen uit de zee
 •   8-uurs vergaderarrangement va € 48,50
 • Hotel in Renesse

  Dit sfeervolle hotel in Renesse biedt het beste van twee werelden: het hotel is rustig gelegen aan de rand van een natuurgebied en op enkele minuten lopen van het strand. Anderzijds bevindt het gezellige centrum van Renesse zich binnen handbereik. De perfecte locatie om je volledig te kunnen concentreren op je zakelijke bijeenkomst, met tussendoor voldoende mogelijkheden voor een actieve break. Uitwaaien op het strand, een wandeling door de natuur of een drankje in het centrum? Vanuit dit hotel in Renesse kun je letterlijk alle kanten op. 

  Comfortabele vergaderruimtes

  Je kunt kiezen uit twee vergaderzalen: de Vroonzaal en de Wellezaal, met maximale ruimte tot 65 personen. Beide zalen zijn rustig gelegen en door de grote ramen komt veel daglicht naar binnen. De comfortabele stoelen bieden veel zitcomfort en je kunt hier rustig een dag op doorbrengen. De ruimtes zijn standaard voorzien van gratis wifi, beamer, overheadprojector, scherm en flip-over. Tip: door beide zalen te combineren ontstaat er één grote ruimte, waarbij de tussenliggende bar zichtbaar wordt. Deze combinatie zorgt voor veel privacy en is ideaal voor een grotere bijeenkomst, teambuildingsweekend of bedrijfsfeest. 

  Vergaderen en overnachten in Renesse

  Voor meerdaagse bijeenkomsten is dit hotel in Renesse de perfecte keuze. De 48 gastenkamers liggen op de begane grond en de eerste verdieping van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van een terras of balkon en beschikken uiteraard over een eigen badkamer. 's Avonds kun je terecht in het sfeervolle restaurant voor een heerlijk diner. In de keuken van Brasserie Arc en Blue wordt gekookt volgens Zeeuwse traditie met een mediterraans tintje. De specialiteiten kenmerken zich voornamelijk door streekproducten uit de regio en vis, schaal- en schelpdieren uit de Oosterschelde. Op het terras of aan de bar kun je terecht voor een drankje. Is het buiten guur en koud, dan gaat binnen het haardvuur aan. 

  Uitwaaien op het strand en andere vergaderbreaks

  Met het strand zó dichtbij mag een stevige strandwandeling eigenlijk niet ontbeken tijdens je verblijf. Even lekker uitwaaien en het hoofd leeg maken; niet voor niets ontstaan dan vaak de beste ideeën... Daarnaast is er nog veel meer mogelijk: fietsen, golfen, surfen, duiken, een museumbezoek of één van de originele vergaderbreaks van BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt dit hotel in Renesse?

  Dit hotel is gelegen op Schouwen-Duiveland, het noordelijkste schiereiland van Zeeland, op korte afstand van het strand en het centrum van Renesse. Vanuit grote steden als Rotterdam, Den Haag en Breda is het hotel eenvoudig te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor gasten en ook is het geen probleem om met het openbaar vervoer te komen. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *