Een inspirerende ontmoeting tussen zee en land

Hotel de Zeeuwse Stromen

, Renesse, Zeeland

Vergaderen op slechts 300m van de zee? Overnachten met het geluid van de ruisende golven op de achtergrond? Een onvergetelijke indruk bij de deelnemers achterlaten d.m.v. een enorme videowall, licht en geluid? Bij De Zeeuwse Stromen kan het! Inspirerende vergaderruimtes, state of the art technische faciliteiten, heerlijke duinkamers om te overnachten en heel veel ruimte voor inspirerende vergaderbreaks. Welkom op deze unieke locatie in Renesse, daar waar land en zee elkaar ontmoeten.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-250 personen
 •   135 kamers
 •   270 bedden
 •   Renesse, Zeeland
 •   Op slechts 300m van de zee
 •   State of the art technische faciliteiten
 •   Vergaderruimte met de grootste videowall van Nederland
 •   Volop ruimte en mogelijkheden voor vergaderbreaks
 •   Vergaderen en overnachten
 • Uniek vergaderen tussen land en zee

  Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen is gelegen op slechts 300 meter van de kust. Deze inspirerende vergaderlocatie brengt eenieder dichterbij de natuur, dichter tot zichzelf én nader tot elkaar. De unieke ligging in combinatie met de nodige technische faciliteiten tilt elke vergadering, meeting of congres naar een hoger niveau. 

  De inspiratie die je zoekt

   Op zoek naar een echt inspirerende vergaderlocatie aan zee?
   10 redenen waarom je dan zou moeten kiezen voor Hotel De Zeeuwse Stromen:

  1. Unieke ligging, op slechts 300 meter van het strand
  2. State-of-the-art technische faciliteiten
  3. 8 Multifunctionele ruimtes, waarvan 4 zalen onderling schakelbaar zijn
  4. Meer dan 15 jaar expertise op het gebied van zakelijke events
  5. Begeleiding van A tot Z door deskundige CongresCoaches
  6. Technische support tijdens ieder event
  7. Breaks & bites als een enerverende onderbreking van de bijeenkomst
  8. Mogelijkheid tot teambuilding op locatie of in de directe omgeving
  9. Geclassificeerd met 4 uit 5 "Vergaderhamers"
  10. UNIT4 met de grootste videowall van Nederland

  Interactief vergaderen

  Het paradepaardje van Hotel De Zeeuwse Stromen is ongetwijfeld de speciaal uitgeruste UNIT 4! Door middel van een video-wall van maar liefst 3,5 bij 15 meter (uniek in Nederland!), bijzonder meubilair, licht en geluid wordt de perfecte setting gecreëerd voor een interactieve bijeenkomst. Een unieke ruimte wanneer je op zoek bent naar iets anders-dan-anders. De ruimte kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

  8 vergaderruimtes voorzien van alle vergadergemakken

  Hotel De Zeeuwse Stromen beschikt over 8 vergaderzalen, waarvan er 4 als multifunctionele ruimte fungeren en onderling te koppelen zijn. Iedere zaal is voorzien van de volgende faciliteiten:

  • Eigen klimaatcontrole en luchtverversing. Daarnaast: openslaande deuren.
  • Uitgerust met ramen zodat daglicht binnenvalt.
  • Magneetstrippen over de breedte van de wanden.
  • Een 80-inch scherm met 4K -beeldkwaliteit.
  • Een laptop (eenvoudig aan te sluiten op bovengenoemd scherm).
  • Een conferentiekoffer (schrijfblokken, pennen, naamstickers, etc).
  • Zeer stabiele houten standaards met flipovers (2 per zaal). 

  Vergaderen, overnachten en meer...

  Hotel de Zeeuwse Stromen is uitermate geschikt voor een meerdaagse bijeenkomst. Slapen in een duinvilla met het geluid van ruisende golven op de achtergrond? Of ga je voor een overnachting in het hotel zelf? Wat je ook kiest, je kunt altijd gebruik maken van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Dit zijn o.a. een buitenzwembad, binnenzwembad, sauna, solarium, turks stoombad, fitness, tennisbanen en midget golf. Uiteraard is er overal gratis WiFi, waar u ook verblijft!

  Business as... unusual

  Gezien de unieke ligging van dit hotel, zou het zonde zijn om de omgeving niet ten volle te benutten. Even de zinnen verzetten tijdens een heerlijke duin -of strandwandeling doet wonderen. Een (korte) onderbreking van de vergadering, teambuilding of training om daarna weer vol energie en inspiratie terug aan de slag te gaan. Onze tip: vraag eens naar de VR-spellen die Hotel De Zeeuwse Stromen in eigen portfolio heeft. Daarnaast kunnen via BuitenBusiness tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd, zoals bijvoorbeeld Expeditie Robinson (geweldig op het strand!), schapendrijven, brug bouwen of een Haka workshop. 

  Huiskamer, restaurant of strandpaviljoen?

  Bij alle vergaderarrangementen is het gebruik van het koffie- en theebuffet op de gang inbegrepen. De keuze voor Peeze koffiebonen maakt dat elk kopje koffie een kwalitatief goed én bewust genietmomentje wordt (ook voor de koffieboeren). Voor de lunch of het diner kan je terecht in de huiskamer of in het restaurant van het hotel. Wat nog leuker is: binnen 300 meter sta je op het eigen Strandpaviljoen De Haven van Renesse. Het Strandpaviljoen is 365 dagen per jaar open, 7 dagen per week. Onderbreek je zakelijke meeting voor een lunch aan het strand.Of sluit af met een borrel aan zee, met je blote voeten in het zand. Het eten is is altijd dagvers, lokaal en seizoensgebonden. Leuk weetje: de meeste kruiden die gebruikt worden, zijn afkomstig uit de eigen hoteltuin. 

  Waar ligt Hotel De Zeeuwse Stromen?

  Hotel De Zeeuwse Stromen ligt in Renesse, op slechts 300m vanaf het strand. Het hotel is goed bereikbaar vanaf de N57 en beschikt over een eigen, bewaakt parkeerterrein. Naast het hotel ligt nog eens een groot, gemeentelijk parkeerterrein (niet gratis). 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *