Het Kosthuys

Het Kosthuys

, Sint Maartensdijk, Zeeland

Een heel hotel voor jezelf? Kom naar Het Kosthuys in Maartensdijk. Hier heb je het hele hotel voor jezelf. Rust, ruimte en privacy. Geen andere gasten. Vergaderen en overnachten tot 22 personen in een persoonlijke, informele sfeer. Een uniek hotel, waar je ook op basis van zelfverzorging kunt verblijven. Sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Gelegen aan de gezellige markt, met een uitgestrekt natuurgebied om de hoek. Op korte afstand van de Randstad, slechts 35 minuten vanaf Rotterdam.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   10 kamers
 •   25 bedden
 •   Sint Maartensdijk, Zeeland
 •   Hele hotel voor jezelf, geen andere gasten
 •   Vergaderen en overnachten
 •   Goed bereikbaar vanuit de Randstad
 •   Zelfverzorging of geheel verzorgd
 •   Goed bereikbaar vanuit de Randstad
 • Kom sfeervol vergaderen bij Het Kosthuys

  Kom vergaderen bij Het Kosthuys in Maartensdijk! Dit kleinschalige en sfeervolle hotel biedt (management)teams, ondernemingsraden, maatschappen, bureau's of andere zakelijke groepen een fijne inspiratie-plek. Vergaderen in een persoonlijke sfeer met alle rust en ruimte om te kunnen werken zonder gestoord te worden. De vergaderarrangementen zijn zeer betaalbaar en geheel flexibel in te richten. Geen mitsen en maren, gewoon vergaderen zoals je zelf wilt. Ook een verblijf op basis van zelfverzorging is mogelijk in dit bijzondere hotel.

  Het hele hotel voor jullie zelf

  Het Kosthuys biedt exclusiviteit voor iedere teammeeting, heisessie, cursus, training of teambuilding. Je bent hier altijd alleen met je eigen groep te gast, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Dit betekent dat ook de andere ruimtes in het hotel exclusief gebruikt kunnen worden. De inrichting van de ruimte kan op maat en naar behoefte aangepast worden. Ook is het mogelijk om de vergadering op het besloten terras te laten plaatsvinden. 

  Vergaderen en overnachten in een historische omgeving

  Het Kosthuys is gevestigd in een prachtig historisch pand met trapgevel uit 1592. Het pand is in 2009 volledig gerenoveerd en nog verder ge-update in 2015. De vergaderruimte is sfeervol en huiselijk ingericht met een unieke, antieke massief eikenhouten vergadertafel. Daarnaast is er een professionele keuken, een lounge/restaurant, een bibliotheek en een spelletjeskamer. Het hotel is zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten en beschikt daarvoor over 22 slaapplaatsen, verdeeld over 10 comfortabele kamers met elk een eigen moderne badkamer.

  Teambuilding in de gezonde, Zeeuwse buitenlucht

  De groepsband versterken in de gezonde Zeeuwse lucht? Deze locatie leent zich uitstekend voor een verfrissende, gezonde vergadebrreak. Denk daarbij aan wandelen of fietsen door de prachtige omgeving met een gids, kanoen, buggy rijden of één van de activiteiten die door BuitenBusiness georganiseerd kunnen worden:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Waar ligt dit bijzondere hotel in Zeeland?

  Dit bijzondere hotel ligt aan de gezellige Markt van Sint Maartensdijk op het eiland Tholen in Zeeland. Letterlijk om de hoek van het hotel bevindt zich natuurgebied de Pluimpot, onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde. Het hotel is goed bereikbaar via de A-4 / N-286 vanuit de Randstad: Den Haag 60 minuten, Rotterdam 35 minuten, Breda 40 minuten, Antwerpen 40 minuten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid openbaar en op eigen terrein.

  • 10
   Door:

   We zijn met onze groep naar Hotel KOM gegaan in St. Maartensdijk. Via BuitenBusiness.nl de locatie verkregen. Dit is uitstekend bevallen. Werkt goed, jullie site. Ben er blij mee.

  • 9.5
   Door:

   Hotel Kom in St Maartensdijk en een fantastische plek om te verblijven. Een geweldige keuken en top kamers! Kom naar Kom en je krijgt een goede ontvangst, een mooie ligging, luxe en verzorgde kamers en het restaurant levert eerste klas gerechten. Het ontbijt buffet is compleet en verzorgd en maakt het verblijf compleet.

  • 10
   Door:

   Hotel KOM is een mooie locatie voor verschillende doeleinden. Wij zijn hier twee dagen geweest voor een zakelijke teamsessie met 10 personen. Heerlijk eens iets anders dan een standaard conferentie hotel. Met tien personen zeker het perfecte aantal aangezien je dan de hele B&B kan afhuren en dan alle vrijheid hebt. Zelf ons eten gemaakt en voor de catering gezorgd, een mooi extra teambuildingselement! Mooie omgeving en uitvalsbasis om de natuur te verkennen en in groepjes ook opdrachten uit te voeren. Zeker aan te raden!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *