Vergaderen op de grens tussen Nederland en België

Vakantiewoning Overslag

, Overslag, Zeeland

Een spiksplinternieuwe vergaderlocatie op de grens tussen Nederland en België. Vergaderruimte Overslag ligt midden in de Varempépolder, omgeven door weilanden en kreken. Vergaderen terwijl je geniet van prachtige vergezichten. Teambuilden en na afloop ontspannen in de sauna en hottub. Je meeting in de tuin of in de sfeervolle vergaderruimte. Jullie bijeenkomst op basis van zelfverzorging of geheel verzorgd. Na afloop overnachten in de luxe gastenkamers. Maak gebruik van alles wat Overslag te bieden heeft, de gehele locatie wordt exclusief voor jullie gereserveerd!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   6 kamers
 •   18 bedden
 •   Overslag, Zeeland
 •   Inspirerende vergaderlocatie op de grens tussen Nederland en België
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   Het hele huis voor jullie zelf, geen andere gasten
 •   Zelfverzorging of geheel verzorgd
 •   Goed bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel en Gent
 • Vergaderen op de grens tussen Nederland en België

  Precies op de grens tussen Nederland en België ligt het plaatsje Overslag. In dit plaatsje ligt vergaderruimte Overslag temidden van weilanden en kreken. Hier ben je ver weg van de dagelijkse drukte en kun je in alle rust vergaderen, trainen, teambuilden, brainstormen en nog veel meer. Er kunnen 18 personen overnachten, waardoor ook meerdaagse bijeenkomsten mogelijk zijn. Welkom bij vergaderlocatie Overslag.

  De gehele locatie voor jullie zelf

  Het gehele huis staat tot jullie beschikking, tijdens jullie meeting zijn er geen andere gasten aanwezig. Er is een grote vergadertafel, een fijne loungehoek en een keuken waar jullie eventueel ook zelf een maaltijd kunnen bereiden. In de vergaderruimte is goede WiFi aanwezig evenals een beamer met HDMI kabel en een flipover.

  Zelfverzorging of geheel verzorgd

  De huur van de vergaderruimte is standaard inclusief koffie, thee  en fruitsap en zoete snacks en fruit tijdens de pauze. Lunches en diners kunnen op maat worden verzorgd. Een verblijf op basis van zelfverzorging behoort ook tot de mogelijkheden.Er is een grote, professioneel ingericht keuken aanwezig die jullie naar wens kunnen gebruiken. 

  Vergaderen en overnachten

  Het huis is uitermate geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.Er zijn 6 comfortabele gastenkamers aanwezig met totaal 18 bedden. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer.

  Ontspanning na inspanning

  De prachtig aangelegde tuin nodigd uit voor een goed gesprek tussendoor of een borrel na afloop van jullie meeting. Er is een petanquebaan en een grote weide voor een potje voetbal. Na een inspannende vergaderdag is het heerlijk ontspannen in de finse sauna of in de houtgestookte hottub met massagejets. Er liggen badjassen voor jullie klaar. 

  Teambuilding en vergaderbreaks

  De prachtige omgeving nodigt uit voor een verfrissende wandeling of mooie fietstocht tussendoor.Op enkele kilometers afstand bevindt zich een mooie golfbaan, leuk als vergaderbreak. Het speelveld kan gebruikt worden voor een actieve teambuilding zoals bijvoorbeeld een workshop schermen of een Haka workshop. Deze locatie is ook uitermate geschikt voor een workshop spiegelen met paarden. Bekijk hier alle teambuilding activiteiten die door BuitenBusiness verzorgd kunnen worden.

  Waar ligt vergaderruimte Overslag?

  Vergaderlocatie Overslag bevindt zich in de plaats Overslag, op de grens tussen Nederland en België. Overslag ligt tussen de steden Antwerpen, Middelburg en Gent. Ook vanuit Brussel is deze inspirerende vergaderlocatie goed bereikbaar. Vanaf de E-34 ben je in enkele minuten ter plaatse. Vergaderlocatie Overslag beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *